nasılsınız canlar günler o kadar çabuk geçiyorki bi fırsat bulup giremedim ,hatta ne zaman girdim en son onu bile hatırlamıyorum. Alperen cumartesiden beri ateşliydi 2 kez dra gittik serum vermek istediler kollarını 4 kez deldiler damarı bulamadılar bizimde yüreğimiz kaldırmadı yapmayın dedik artıkpazartesi tekrar gittik şurup verdi dru, daha dün düştü ateşi ,iyice nazlandı kucaktan inmek istemedi, onunla bir bizde perişan olduk şimdi çok şükür iyi ama dün akşamdan beri de vücudu minik minik kızarıklıklar oldu alerjimi oldu bilemedik geçmezse yine dra gideceğiz.
sizler nasılsınız geçmişe bi bakayım
kıyamadık canım ben bi yandna ağlıyorum yavrum bi yanda , kusması falan yok şükür o yüzden serum yaptırmadık kan testi de temiz çıkınca .Bilmiyorum ki canım ateşten sonra yaparmı böyle kızarıklık, ilaç mı ağır geldi diye düşünmüştüm birde dün azcık gofret yemişti o mu dokundu acaba ? Alamadımki elinden kaptığı gibi ağzına soktu vermedi sıpa,adacım geçmiş olsun canım siz iyi olunda vaktin oldukça yine gelirsin, alperen yine hırpalanmış bebeklerin bir anı bir anını tutmuyor canım aslında serum iyi gelirdi ama kıyamadınız biliyorum çok zor oluyor
şimdide ateşin enfeksiyonunu atıyordur canım o kızarıklıklar ona işarettir ama doktor size söyler zaten. başka bişey olmasında en hafifinden geçsin gitsin inşallah
Ay sevdem sen hamile halinle bu kadar iş yapmayı düşünmüsun işallah.. Ahh kuzummm işallh bu hayaller gerçek olurda bebeklerimizi büyütürüz berabercenek :) allahım o günleride göstersin bizlere
adacım hoşgeldin canım çok geçmiş olsunn işallh kızarıklıklarıda dr.a gitmeye gerek kalmadan geçer alperenin. Evet canım dr.a gitcez ilk görüşmede bişey olmıcağı için kasmadım 3.gün fln gidiyim diye. Haftaya alcaz randevuyu cts kuaför işlerimi hallediyimde:)
noldu bu arada canım neden sıkkın canın
işle birlikte yapınca öyle oluyor kuzum benimde öyle oluyor çoğu zaman. Kararsızlıklarınız ne konusunda canım ,tabi nasipten ötesi yok , yavaş yavaş halledersiniz canım içinize sinen bi yer olsun . Nasip olduktan sonra hemen satarsınız evinizi başka alırsınızAman bi elim işte bi elim nette olursa unuturum böle işte yarım yamalak cevap yazarım
sevdem ben hiç duvar kağıdı kullanmadım ama teyzem dönem dönem kullandı hatırlıorum memnundu ve çok da güzel duruyodu. Bende salonda tek duvara kağıt seviyorum diğer kısımlar boyalı olcak. Çok hoş oluyo öle..
Saçlarım çok sarı olmadı bu arada aralara kalın gölgeler attı boyayla.. Açıcı kullanmadı yani o yüzden hem çok sararmadı hemde yıpranmadı :)
adacım biz oturmak için bakıoruz canım ama acaip kararsızlıklarımız var. 1+1i satmamız lazım zaten önce.. Bakalım kısmetimizde neresi var..
Burası baya ısındı dün akşam tişörtün üstüne file gibi ince bir kazak giymiştim penye.. Piştim resmen izmire yaz geldi.. Oralarda ısınınca başlayın tabi sizde çok iyi geliyo insana.. Otomatikman tediklerine daha çok dikkat ediosun spor yapınca hem..
adacım hayrolsun ne olduda canın sıkkın niye kendini mutsuz hissediyorsun canım dök içini
bak ben geçen gün döküverdim bi iyi geldiniz ki kendimi toparladım resmen. kiloda neymiş didim
nar şekerim benim koridorum var ilk giriş antre geniş ve odalara giden koridor kısmını kağıt düşünüyorum. çünki şu an açık renk olduğu için parmak değsen belli ediyor. biraz bıktım bu durumdan. şöyle afilli bi kağıt bulsam desenlilerinden diyorum. .. duruma göre diğer odalara da katkıla bulunabilirim şu an en önemlisi koridolar
yatak odamın yatak başlığımın olduğu tek duvarada kağıt istiyorum ama şu an sadece hayalden ibaret. maliyet bu hayallerimi değiştirebilir yani
yavrum tabikide berabercenek önce karnımızı sonra bebişlerimizi büyütücez ben ağırdan alıyorum yetiş peşimden diye. e sende enişteyi gazla artık yetti gari de.
kız kuaföre gitmeden doktor randevusuna çıkmıyor musun sen ay süsünde böylesi ya rabbim
sağol canım iyiyim sen nasılsın hiç görmedim ben senin yazdığını hızlıca size yazıp banyoya gittim hazır eymeni uyutmuşken saoğlsun eymende banyoya girmeden uyudu çıktım uyandıyarım saat uyudu bana banyo molası vermek için sanırımEsincimmmm günaydın canım nasılsınnnn
merhaba canlarım hepinizi çok özledim hepiniz aklımdasınız daima hepinizi kocaman öpüyorum umarım hepiniz iyisinizdir. bende herşey aynı kocişime ilaç aldık onu deneme aşamasındayız o kadar. neyse canlarım hepinizi seviyor ve öpüyorum
vaktim olunca anlatacağım kuzum doluyum çünkü boşalmam lazım...annenin kilo ile ilgili söylediklerine bende yorum yapmıştım canım sayfa atlayınca görmedin sanırım. evet canım bende bi ara bakmıştım evi yeni aldığımız zamanlar çok güzel modeller var te duvara çok hoş oluyor , inşallah beğendiğin bi modeli alırsın evine ... he bende öyleyim bi şey almaya karar vereyim heleki satıcıya kurdeşen döktürürüm inanki :) o kadar incelerimki ,sorulmayacak soruları bile sorarım olsun kuzum içindekileri baştan sor ki bi sorunla karşılaşma,adacım hayır olsun inşallah merakta bıraktın bizi .. vaktin olunca anlat canım
geçende bi duvar kağıdı satan mağazaya gitmiştik ah ne güzel desenler var bi görseniz kızlar
bide onlara karar vermek önemli. helede benim gibi zor karar veren birinden satıcıya fenalık gelir herhalde
Günaydın kızlarrr bu aralar ranadan bana kalıo açılış işi :)
sevdem dün sana yazdım baya hem doktor hem duvar kağıdı konusunda telefonun azizliğine uğradımsonrada mecalim gelmedi bi daha yazcak..
Canım doktor konusundan bahsediyim önce muhtemelen haftaya gidicez amaaa eşimden ziyade ben tırsıorum bu sefer bu tüp bebek olayı maddi manevi yıpratıcı bişey birde artık insanlara açık açık sölememizi geektircek bir durum. Tamam kimse korunduğumuzu falan düşünmüo zaten ama bu aşamaya geldiğimizide bilmiolar.. Annem bile bilmio düşün.. Belki söleyince çok daha rahat etcez gizleme derdi olmayınca keşke daha önce söleseydik dicez. Ama bide patavatsız densiz tipler var devamlı soran eden... Onlarda moralimi daha kötü etkilermi diyede düşünmüo değillim.. Yanl anlıcağıın bu tüp bebek aşaması beni tedirgin ediyoo
ayrıcaa kuaförden kastım saç baş diildi kızzz adam aç bakıyım bi göriyim derse malum temiz pak olalım dimi :)
duvar kağıdına gelince koridor temizlik anlamında iyi fikir. Yatak başı arkası duvar kağıdını bende çok beğeniorum. İşallah gönlünüze göre yaptırabilirsiniz fiyat olarakda.. O kadar çok çeşit var ki dediğin doğru nası karar verilir valla :)
adacım aaaa iyice meraklandırdın bizi bak söle kurtul bacım :)
biz kent hastanesi var burda onın tüp bebek merkezine karar verdik canım.. İsrael aruh diye bir doktor.. İzmirde tüp bebekte en iyi 2 doktordan biri... Hata mini tüp bebek diye bir yöntem var japonyadan onu getiren doktor. Bakalım belki bizede vesile olur. Ama asıl seçmemizde etken kent hastanesinin embriologlarının izmirde en iyi olmaları, malum tüp bebek olursa bu çok önemli...
Ev konusunda kararsızlığımız şu adacım.. Sıfır bir eve mi girsek siteden temelden şeklinde. Yoksa daha merkezi güzel bir sokakta ev alıp içinimi yaptırsak bunlarda çok kararsızız. Gerçi daha paramızda hazır diil. Sadece bakmakla kalıoruz para elimizde olsa çok daha kolay karar vercez belkide :)
saçlarımı sarı yaptım canım evet. Gölge gibi.. İşallah antalya resimlerini ekleyince görürsünüz :) bu ara evde hiç bişeye yetişemiorumdaa.. Bu yürüyüş meselesi iyi hoşda akşamları hiçbişeye vakit kalmıo evde
sağol canım şimdi daha iyi şükür hastalık mahvediyor hem bizi hem onu bi daha hasta olmazlar inşallah. Diş görünürde yok kuzum ağzının suyu akıyor sürekli eli ağzında, hatta elimi tutup ısırıyor ama diş görünmüyor ne zaman gelecek bakalım bizde sürekli gözlüyoruz , bi görsek altın bulmuş gibi olacagız sanırım :)günaydın canlarım
sevdecim geçen gün ben aceleden atlamışım canımannen geçen gün kilo konusunda kalbini incitmiş sen takma canım kafana hassas zamanlarındasın şimdi ne zamandır bu günü bekliyordun içinden geldiği gibi davran bi 9ay yürüyüşünede başladınmı zaten dengeli kilo almış olursun
adacım geçmiş olsun canım alperen rahatsızlanmış şimdi nasıl peki iyidir inşl kuzum benimya diş patlattımı canım belkide o ateşlemesi felan onadanda olabilir yakınsa bide ne zamandır soracam alperen emzik almadımı hiç öyle fotosunu görmedikte aklma geldi
hayırdır canım sein canın neye sıkkın merakta bırakma bizi bir ara gel anlat derman olamasakta paylaşıp hafifletirz
narcım bekliyoruz canım yeni saçlarının fotosunu bende kestirmiştim 1ay oluyor baya kısalttım hatta b,raz uzadı bile ama çok rahatladım eymenle geçen bizde avm gittik her3kişiden 1hamileydi bendeki algıda seçicilikte değil öyle olsa çocukluları görürdüm ama demekki bu ara hamile sayısında patlama var inşl sanada vurur bu patlama
h,iç sorma canım daha dün gibi doğum yaptığımız ama günler nasıl geçiyorsa maşallah hemen büyüyolar zaten eymen yeni şeyler yaptıkça daha dün elin kedi gibi önünde emmeyi bile bilmeden yatıyordun diyorum
ranacım sen nasılsın canım işçi bayramında yarım gün çalışmışsın ama neyseki cumartesi acısını çıkaracan gitte kızımızı gör bakalım nasılmış
yıldzcım sen ve demir nasılsınız bakalım
öpüyorum hepinizi
burda hava bulanık insanın hiç bişe yapası gelmiyor
canımmm seni gördüğümüze çok sevindik, eşinde ilaçlara başlamış hadi hayırlısı bakalım vesileniz olsun, bizde seni çook seviyoruz tatlım.merhaba canlarım hepinizi çok özledim hepiniz aklımdasınız daima hepinizi kocaman öpüyorum umarım hepiniz iyisinizdir. bende herşey aynı kocişime ilaç aldık onu deneme aşamasındayız o kadar. neyse canlarım hepinizi seviyor ve öpüyorum
kızçelerim hepiciğinize hayırlı cumalar..
Allah bu günün hürmetine;
dünyaya gelmiş bebeklerimize sağlık sıhhat usluluk
hamilelerimize kolay bi hamilelik ve kolay doğum.. ayrıca sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu bebecikler ..
hamilelik için çabalayan canlarımada acilen karınlarına dünyalar güzeli yavrularını
ihsan etsin inşallahhh
:119:
bende kurtarucı olur diye düşünüp doğar doğmaz vermeye çalıştık ama almadı sıpa, onun yerine benim göğsümde uyumasına bayılıyor sıpa, benimkini emzik yerine tutuyor sıpa ,uykuluyken bile vermeye çalıştım esinim de anladı sıpa vıyak vıyak ağladı sinirlenip, ay sorma canım ya insanın içi gidiyor o zaman bazen diyorum düştüklerini hastalıklarını görünce 2. yi yapacak mecalim yok, herkes uykusuzluktan şikayet edip pek istemiyorum diyor bende onun acı çektiğini görnce diyorumsevdecim bizimki kullanıyor emzik hakkatende kurtarıcı biz hastanede verdik hemen tuttu hatta şöylşe bişe oldu ben doğumdan önce almıştım ama bi türlü kayntıp çantaya koyamadım eymende doğduğunda göğüs ucum olmadığı içn tutamadı erkende doğunca hemşireler emzikle deneyelim belki emmeyi bilmiyordur dedi kendinden büyük emziği cok cok tuttu sıpa uyurken hep ağzında bide fazla mızmızlandığında felan ağzında gerçekten bana çok yardımcı ama istesem unutturmam kolay olacak gibi gözüküyor şimdilik ben emzik emen bebekleri çok severim tatlı gözükürler gözüme adayada sorim dedim o yüzden
adacım allah kolaylık versin canım çok zor işin ayaklanınca daha bir yorucu oluyolar ee bide senin ev işlerinden önce ofis işlerin var kolay değil alperende düşmüş bugün kıyamam eymende bizim yataktan düştü bugün nasıl ağladı anlatamam içim gitti allah korusun bişe olur diye sürekli gözüm üstünde eline oyalanacak şey vermiştim ama benim eşofmanlarıma gidince yere düştü hala düştüğü yere bakıp iç geçiriyorum nasıl düşürdüm diye
allperenin emzikli fotosunu koyda bakalım canım demek çok cazip gelmedi küçük beye emzik
tamam kuzum yazmayınca birde sayfa atlayınca bi sorayım didim , ada yorum yazmadı diye kırılmayasın diye. aynen öyle nasıl mutlu oluyorsan öyle yap kuzum. canım ben 15 kilo almıştım hamilelikte , ilk 3 ay hiç almadım hatta 3 kilo vermiştim, son aylarda çok aldım ben çok iştahlıydım . Göbeğimde çatlak yok canım bebe yağı kullanmıştım ama totomda bikaç var oraya sürmemişim hiç , kimsede oranada sür demeyince aklıma gelmedi oranında çatlayacağı.adacım senin yazdıklarını atlamamıştım okudum asında ama ben üzerine yazmayı unutmuşum canım.. aynen dediğin gibi artık kim ne derse kulağımı tıkayacağım yoksa her lafa dudak büksem katlanılmaz bi hal alır.
sen kaç kilo almıştın canım hamileliğinde
demek alperen emzik kullanmadı bak sen beyefendi kendi kurallarınıda koyuyormuş öyle miemzik hakkaten çok yardımcı oluyor anneye.. benim kızımda pek düşkün değildi bi kere hasta oldu 9 aylıkken burnu tıkandı.. o sırada emziği fırlatıp duruyordu.. bende sen misin almayan aha bende artık vermiyorum dedim o şekilde bıraktırttım daha fazla düşkün olmadan..
ama pek iyi ettim sayılmaz.. emziği bırakmanın tek faydasını gördüm o da çabuk konuşmaya başladı yavrum. tabi buna fayda denilirse
esincim hakkaten çok tatlı oluyor emzik emen çocuklar.. ama doğdukları zaman çok komik oluyor. yüzlerinin yarısını kaplıyor emzik minicik suratlarda kocaman kalıyor
bakalım bende bu yavruma kullandırmayı istiyorum Allah nasib ederse çeyizimize bi kaç tane emzik alırız
sizin tavsiyeleriniz var mı canlarım
adacım esincim yıldızcım sizde çatlak oldu mu anlatın bakayım neler yaptınız var mı ufak tefek hasarlar
canı gönülden aminnn diyorum canımkızçelerim hepiciğinize hayırlı cumalar..
Allah bu günün hürmetine;
dünyaya gelmiş bebeklerimize sağlık sıhhat usluluk
hamilelerimize kolay bi hamilelik ve kolay doğum.. ayrıca sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu bebecikler ..
hamilelik için çabalayan canlarımada acilen karınlarına dünyalar güzeli yavrularını
ihsan etsin inşallahhh
:119:
canlarım herkese hayırlı cumalar diliyorum sevdemin dualarına amin diyorumm
tek tek ne çok şey yazmıştım sizlere elim gene no tuşuna çarptı oturup ağlıcam şimdibeni mazur görün telden yazamıcam tekrar o kadar şeyi akşam eve gidince laptoptan yazarım rahat rahat felç gelcek yoksam parmaklarıma :) sözüm söz hemen yemeğe girişmeden tüm yazdıklarımı tekrar yazcam.. Şimdi yemeğe çıkıorum öptüm hepinizi
ranacım neşeli cıvıltılar arasında kullanın aldıklarınızı canım. Lohusa pijamanı herşeyini koy çok merak ettim. nasıl fiyatlar eminönünde uygun mu canım.. ben ilk bebeğimde hiç öyle ahım şahım alışveriş yapamamıştım. bi tane doremi nin mağazası vardı yakınlarda.. ona gidip bi hamile pijaması bide doğum sonrası geceliği almıştım o kadar .. pamuklu saten pijamalarım vardı önden düğmeli.. onlarda çok iş gördüler hemde şık duruyorlar amniden gelen filan olunca onlar üstümde oluyordu. hemide gırmızzı
nasılsınız canlar günler o kadar çabuk geçiyorki bi fırsat bulup giremedim ,hatta ne zaman girdim en son onu bile hatırlamıyorum. Alperen cumartesiden beri ateşliydi 2 kez dra gittik serum vermek istediler kollarını 4 kez deldiler damarı bulamadılar bizimde yüreğimiz kaldırmadı yapmayın dedik artıkpazartesi tekrar gittik şurup verdi dru, daha dün düştü ateşi ,iyice nazlandı kucaktan inmek istemedi, onunla bir bizde perişan olduk şimdi çok şükür iyi ama dün akşamdan beri de vücudu minik minik kızarıklıklar oldu alerjimi oldu bilemedik geçmezse yine dra gideceğiz.
sizler nasılsınız geçmişe bi bakayım
ranacım k.baban yine rahatsızlanmış canım ya çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, eşinde babasıyla ilgilenince sen yine yalnız kalmışsın kuzum ya stres falan yapma kendine bak kramp girdi demişsin ben bile korktum , niye stres yaptı bu kız diye Allah korusun erken doğum olmasın canım sen bebeğini düşün bu saatten sonra.Bütün alışverişleri de bitirmişsin canım iyi yapmışsın çok sıcaklarda dolaşman zor olurdu .
günaydın canlarım
sevdecim geçen gün ben aceleden atlamışım canımannen geçen gün kilo konusunda kalbini incitmiş sen takma canım kafana hassas zamanlarındasın şimdi ne zamandır bu günü bekliyordun içinden geldiği gibi davran bi 9ay yürüyüşünede başladınmı zaten dengeli kilo almış olursun
adacım geçmiş olsun canım alperen rahatsızlanmış şimdi nasıl peki iyidir inşl kuzum benimya diş patlattımı canım belkide o ateşlemesi felan onadanda olabilir yakınsa bide ne zamandır soracam alperen emzik almadımı hiç öyle fotosunu görmedikte aklma geldi
hayırdır canım sein canın neye sıkkın merakta bırakma bizi bir ara gel anlat derman olamasakta paylaşıp hafifletirz
narcım bekliyoruz canım yeni saçlarının fotosunu bende kestirmiştim 1ay oluyor baya kısalttım hatta b,raz uzadı bile ama çok rahatladım eymenle geçen bizde avm gittik her3kişiden 1hamileydi bendeki algıda seçicilikte değil öyle olsa çocukluları görürdüm ama demekki bu ara hamile sayısında patlama var inşl sanada vurur bu patlama
h,iç sorma canım daha dün gibi doğum yaptığımız ama günler nasıl geçiyorsa maşallah hemen büyüyolar zaten eymen yeni şeyler yaptıkça daha dün elin kedi gibi önünde emmeyi bile bilmeden yatıyordun diyorum
ranacım sen nasılsın canım işçi bayramında yarım gün çalışmışsın ama neyseki cumartesi acısını çıkaracan gitte kızımızı gör bakalım nasılmış
yıldzcım sen ve demir nasılsınız bakalım
öpüyorum hepinizi
burda hava bulanık insanın hiç bişe yapası gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?