• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ranacım en çokta sana sevindim canım eşinle başbaşa bi hafta sonu geçirirsiniz inşallah bi sorunn bi aksilik çıkmaz
sen kızına alışveriş yaptıkça benimde hevesim artıyor .. artık senden de fikirler alırım neler alınıyor unuttuk bile canım :34:
semineriniz çok güzel geçmiş belli ki.. hele tuvalet maceranız görülmeye değermiş :1:
bende epidural istiyorum kısmetse canım.. kızım sezeryanla doğmuştu buda öyle olur sanırım.. hiç değilse belden uyuşturulmasını istiyorum. çünki sezeryandan uyanırkenki o tarifi imkansız ağrıyı ve sonda olayını tekrar yaşamak beni korkutuyor :18:
aklına gelen bilgiler olursa sen yaz bize bizde öğrenelim olur mu..
diğer kızçelerimden gelen olmamış nerdesiniz hatunlar :3:

canım hoşgeldin:54:
eşimi almıycam canım yanıma o dinlensin evde çok yorgun çünkü birde adamı ben yormuyım gezerken:1: ben kendim gezcem kızımla yani:16:
tabi canım aldıklarımı söylerim zaten resimlerini çekiyorum biliyorsun epidural çok rahat gibi gözüküyor ama bakalım kısmetimizde ne varsa artık:34:

günaydın canım:34:

biz bu sabah erkencikten kalktık eşimin dışarda işi vardı kahvaltı yapıp çıktı bizde kızımla çay keyfi yaptık :37: ya kızlar ben çayı hiç içemiyorum uzun zamandır kahvaltının yanında biraz içiyorum ama öyle keyifle içme dönemlerim çok gerilerde kaldı hiç tadını almıyorum
düm biraz dolaştık hatta yağmur üstümüze sepeledi :1: alışveriş yapmaya vakit olmadı biraz daha zaman geçsinde tam olsun bari.
yürümek iyi geldi. dr a gidince sorucam artık tehlikem kalmadıysa yürüyüşe çıkabilirmiyim diye.. :34:

ohhh erkenciymişsiniz sizde analı kızlı çay içilmiş aman içemiyorsanda içme zaten çokda yararlı değil günde 1 taneye birşey demiyorlarda fazlası demir eksikliği yapıyormuş
sor bakalım doktoruna eğer riskli dönemin geçtiyse başla yürüyüşlere havalarda güzelleşmeye başladı:34:

iyiim cnm nasil olalaim. ayni valla hersey. hala gebe degilim gerci dk hapi kullandim bu ay . bu gun adet olmayi bekliyorum bakalim ne zaman gelcek. 2 . gunde dr a gidicem tabiki. klasik :)) moralimde bi iyi bi kotu. ortasi yok yani. bazen bebek gormeye tahammulum kalmiyor:50: gececek ins.

inşallah günün geçmeden hastalanırsında bu ay yeni periyodun başlar .. 2. gün doktora gidince yine klomen ve çatlama iğnesi mi kullanacaksın canım.. çok sabırsızlanma herşeyin vakti vardır hırsa dönüşürse hamile kalman daha da gecikir .. sen elinden geleni yap Allaha tevekkül et inşallah hamile kalman yakındır :34:

ranacım çarşıya derken sizin oturduğunuz yerdeki mağazalara mı bakıyorsun yoksa eminönüne filan mı gidiyorsun canım
eşin hakkaten yoruldu sen alışveriş yapıp aldıklarını görünce eminim yorgunluğu geçecektir :34:
çay içmenin pek iyi olmadığını biliyorum içtiğimide çok açık içiyorum zaten.. sen hazır meyvesuyu içiyor musun yada şöyle diyeyim suyun haricinde sıvı olarak ne tüketiyorsun ?

epidural konusuda gündemimizde olsun araştıralım bakalım ranacım

ranacım çarşıya derken sizin oturduğunuz yerdeki mağazalara mı bakıyorsun yoksa eminönüne filan mı gidiyorsun canım
eşin hakkaten yoruldu sen alışveriş yapıp aldıklarını görünce eminim yorgunluğu geçecektir :34:
çay içmenin pek iyi olmadığını biliyorum içtiğimide çok açık içiyorum zaten.. sen hazır meyvesuyu içiyor musun yada şöyle diyeyim suyun haricinde sıvı olarak ne tüketiyorsun ?

epidural konusuda gündemimizde olsun araştıralım bakalım ranacım

canım eminönüne bir kez gittim ama orasıda hep yürüyüş ya insan yoruluyor birde bu film çekimlerinden dolayı bazı yolları kapatmışlarya yürüme yolu daha da uzamış bende o yüzden şimdilik o tarafa gitmiycem
bugün ümraniye tarafına gideceğim ordada bir kaç mağaza varmış fiyatları uygunmuş oralara bakacağım canım

su haricinde ne içiyorum :44: bazen hazır meyva suyu da içtiğim oluyor canım ama genelde süt içiyorum:34:

inşallah günün geçmeden hastalanırsında bu ay yeni periyodun başlar .. 2. gün doktora gidince yine klomen ve çatlama iğnesi mi kullanacaksın canım.. çok sabırsızlanma herşeyin vakti vardır hırsa dönüşürse hamile kalman daha da gecikir .. sen elinden geleni yap Allaha tevekkül et inşallah hamile kalman yakındır :34:

yok hic hirsim yok aslinda bu ay kesin kalicam gibi .sadece bazen cok duygusallasiyrm. uzuntumu icimde yasiyorum esime bile belli etmemeye calisiyorum. cunku o cok daha fazla uzuluyor ben birseye uzulunce veya aglayinca. ne yasarsam kendi icimde basbasa yasiyrum. bazen zor oluyor ama. haa bide burda paylasiyorum iste.
2. gun gidince genellikle oyle yapiyrduk klomen basliyordum bu seferde oyle yapar herhalde catlatma ignesi bir kere oldum gecen ay. 1 tane ignem kaldi onuda asilamada kullaniriz diye dusunuyorum ben ama dr m ne der bilmiyorum . allahima sukurler olsun bu gunlerimizi aratmasin diye dua ediyrm hep

Kızlar çok kötüyüm elim ayağım titriyo. Bugün gezmeye gittim. Eve dönüşte düşündüm dün regl olmam lazımdı hala olmadım diye eczanenin önüncen geçerken test aldım. eve gelip hemen denedim 2. çizgi silik çıktı. eşimede söyleyemedim. yanlış olabilir die. Bana bir akıl verin napım kafam durdu
Doktorda hamile kalırsan düşük tehliken olabilir demişti iyice panik oldum bir fikir verin nolur. yarın pazar yada bugün nerde kan testi yaptırırım.

Günaydın kızlarrr nihayet cuma geldi.. :D

yıldızımm kuzum valla ilerde büyüyünce acısını çıkar sen bu çocuktan lisede falan sabah 5te git uyandır hadi kalk çok sıkıldım falan de :D başka türlü olmıcak yani bu ne kardeşim :p bişey sorcam iş durumun noldu sen geri aynı yere başlıcanmı sorunlar olmuştu ya..

liseyi beklersem şükretsin sıpa..kreş günü gelsin hele dikicem onu ayağa :))
kuzum işyeri anadolu yakasına taşındı.. artık köprü derdi olmayacak gidersem..arabayla trafik olmazsa 20 dk fala sürüo.. bi tazminatınızı vereyim dedi, geçe işyerindekilere yıldız gelince şöle yaparız böle yaparız felen diomuş dengesiz.. bilmiom walla muallak şimdilik durumlar kuzuu

herkese hayırlı hafta sonları kızlarrrrr nasılsınız:3:

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim canlar kayınpederimi dün çıkardılar taburcu oldu kartal devlet hastanesinde yatıyordu hastanede yangın çıktı
bizimkilerde hatta hepsi televizyonda haberlerde izledik meşhur oldular bir yandan:1:
sürekli tansiyonu oynuyor artık bilmiyorum böyle devam edecek sanırım ama eşim isyan bayrağını çekti hafta sonu ben yokum bakın başınızın çaresine dedi yavrumun ayakta duracak hali yok hal kalmadıki iyi oldu valla dinlensin hafta sonu bakalım :34:

dün de hastanenin eğitimine gittim çok güzel vakit geçirdim valla değişik bir tecrübe oldu herkes hamile yaklaşık 35 kişi falan vardı molalarda tuvalet sırası çok komikti
genelde herkes hamilelere öncelik tanırya ay siz girin diye burda herkes sıra bekledi:1:
çıkışta numuler falan verdiler memnun kaldık yani bilgilerde güzeldi ama anladıkki herkesin çocugu herşeyi annesine kendi öğretiyor her çocuk farklı tepki veriyor herşeye
birinde prima iyiyken birinde pişik yapıyor birinde sakinleşme yöntemi işe yararken diğerinde yaramıyor yani bebeğimiz bize herşeyi kendi öğretecek aslında bekliyoruz bakalım :34:
birde genelde sorulan soru vardı işte normal doğumu seçtik baktık ağrılar çok kötü dayanamıyorum beni sezeryana alalım dediğimizde ne oluyor dediler doktora
doktorda biz o sırada sizi duymuyoruz dedi:1:
epidural ile ilgili bilgi verdiler sanırım epidural olacağım bakalım ama zaten kadında dedi 4 cm açıklıktan sonra epidural oluyormuş sizin açılma hızınıza göre epidural veriyoruz 4 cm den sonra 8 cm e ulaştınız bir anda epiural vermemizin bir anlamı yok çünkü zaten doğum gerçekleştikten sonra epidural devreye girecek boşuna yapmıyoruz dedi.
öyle işte kızlar
bugünde biraz alışveriş yapayım kızıma diyorum eksikliklerden bir kaçını alayım bir çıkacağım çarşıya bakalım :34:

ama iyi eşinin gelmesi ii olmuş hayatım,dinlesi adamcık accık.
ablam spinal yaptı, başak hn onu önermişti, çok da memnu kaldı canım..ama ilk doğumun normal doğumuda düşü derim ben.. sonrası inaılmaz kolay oluyo, doğum yaptığım gece yüzüstü uymuştum :))
eksiklerinide al cici kızımızın..sen ne zaman izne ayrılıo kuzu?

yıldızcım artık kıçımın üstüne oturup sabredicem canım 14. haftada filan bizim doktora bi gideyim diyorum inşallah görür, göremezse 10 günlük kontrol süresi içinde tekrar gideriz 16. haftada belki görür .. bizimkide kendini yaysa da hemen görsek canım :37:
bu arada sen evde tek mi bakıyorsun Demir e.. eşin yardımcı olmaya başladı mı eli kırıldı mı birazcık :41:

aman hayırlısıyla öğren sevdem de varsın 20. haftada öğren nolcak. sağlıklı olsunlar yeterki.
sabah 9 akşam 19.00 a kadar kadın gelio cnm, 20.30 gibide eşim gelio.. yarım saat gezdiriyo yalandan :)) sonra zaten mama uyku saati derken gee bende oluyo sıpacan :)

güaydın cnm, sıkma canını herşey yoluna giriyo yeterki Rabbim ol desin. zamanı gelince bi ada kollarında oluyo yawrun :34:

biz bu sabah erkencikten kalktık eşimin dışarda işi vardı kahvaltı yapıp çıktı bizde kızımla çay keyfi yaptık :37: ya kızlar ben çayı hiç içemiyorum uzun zamandır kahvaltının yanında biraz içiyorum ama öyle keyifle içme dönemlerim çok gerilerde kaldı hiç tadını almıyorum
düm biraz dolaştık hatta yağmur üstümüze sepeledi :1: alışveriş yapmaya vakit olmadı biraz daha zaman geçsinde tam olsun bari.
yürümek iyi geldi. dr a gidince sorucam artık tehlikem kalmadıysa yürüyüşe çıkabilirmiyim diye.. :34:

ben türk kahvesi manyağıydım, şöyleki günde 5 tane felen içerdim.. hamilelikte tiksindim 8 ay içemedim.
çay da ööle oldu hayatım. hazır meyve suyu içmemeye dikkat edin..mümkün olduğuca taze meyve sıkıp için hayatım ve 3 lt su için mutlaka.

Kızlar çok kötüyüm elim ayağım titriyo. Bugün gezmeye gittim. Eve dönüşte düşündüm dün regl olmam lazımdı hala olmadım diye eczanenin önüncen geçerken test aldım. eve gelip hemen denedim 2. çizgi silik çıktı. eşimede söyleyemedim. yanlış olabilir die. Bana bir akıl verin napım kafam durdu
Doktorda hamile kalırsan düşük tehliken olabilir demişti iyice panik oldum bir fikir verin nolur. yarın pazar yada bugün nerde kan testi yaptırırım.

özel hastanelerde kan testi hergün yaparlar canım, pazar olması farketmez.
hayırlısı olsun hakkında..inş hamilesindir

hayırlı sabahlar kızlar hayırlı haftalar olsun bugün nisanın son günü zaman çabuk geçip gidiyor mayısa geldik bile

herkesler nasıl bakalım? hafta sonu neler yaptınız??
ben cumartesi burdan çıktıktan sonra kızıma bir banyo havlusu, küvet minderi ve yastık aldım pazar gunude eşim sağolsun yardım etti bir güzel temizlik yaptık evde
sonrada babasının yanına gittik falan böylece bitmiş oldu hafta :34:

yıldızcım anadolu yakasına mı taşındı işyerin ayy süper olmuş valla senin için trafik derdi olmaz karşıdaki gibi daha rahat gider gelirsin inşallah canım:34:
bende normal doğumu bir deneyeym diyorum ama bakalım kısmet canım:34:
mayısın son haftası 32 hafta olacagım canım o zaman calısabılır raporu alayım diyorum 5 hafta daha ama bakalım o zaman ne durumda olurum bılemem:44:

Günaydın kızlar iyi haftalar olsunnnn. Yazcam size işallah ama işlerim var biraz yarın tatil ya sıkıştı işler...

Toparlıyım biraz döncem.. Öptümmm

Eveeeettt ben geldim kızlarr

h.sonu yazlık kışlık işlemlerini hallettim daha doğrusu yazlıkları çıkardım ama kışlıkları daha kaldıramadım.. Hurçları yıkadım bugünde bazı kazakları yıkıcam yarında o işi halletcem işallah bitcek. Cts ev baktık birde 2 tane siteye gittik biri bitmiş bi yer zaten biride aralık teslim. 2+1 baktık hep oralarda anca ona gücümüz yeter.. Onlar bile çok pahalı.. Ağzımızın suyu aka aka çıktık :(

pazarda çok sancım vardı cts akşamı adet oldumda.. Neyse biraz hafifleyince dışarı çıktık urlaya gittik gezdik pazar alışverişi yaptık bi sürü otlar enginarlar aldım :) yemekde yiyip eve geldik..

İşte böle canlar bizimh.sonumuz böleydi.. Bi ara verince sizede yazcam tek tek işallah :)

Eveeeettt ben geldim kızlarr

h.sonu yazlık kışlık işlemlerini hallettim daha doğrusu yazlıkları çıkardım ama kışlıkları daha kaldıramadım.. Hurçları yıkadım bugünde bazı kazakları yıkıcam yarında o işi halletcem işallah bitcek. Cts ev baktık birde 2 tane siteye gittik biri bitmiş bi yer zaten biride aralık teslim. 2+1 baktık hep oralarda anca ona gücümüz yeter.. Onlar bile çok pahalı.. Ağzımızın suyu aka aka çıktık :(

pazarda çok sancım vardı cts akşamı adet oldumda.. Neyse biraz hafifleyince dışarı çıktık urlaya gittik gezdik pazar alışverişi yaptık bi sürü otlar enginarlar aldım :) yemekde yiyip eve geldik..

İşte böle canlar bizimh.sonumuz böleydi.. Bi ara verince sizede yazcam tek tek işallah :)

ohhh gene gezilmiş maşallah :34:
evlerde bakılmış allah gönlünüze ve bütçenize göre bir ev bulmak nasip eder inşallah canım :34:

kızçelerim hepiciğinize selamlar..
oh haftasonları temizlikler yapılmış, gezilip tozulmuş, ciciler alınmış :34:
ben aynı yerimde sayıyorum ama olsun. elbet çıkışım muhteşem olacak bekliyoruz sabırla :1:

yıldızcım o yardımcı kadının sana ne çok faydası vardır gız bacım. bizim öyle bi imkanımız yoktu akşama kadar depresyon çeşitlerinin her birini yaşıyorduk canım. zilleri takıp çıkı çıkı yapmaya ramak kalıyordu :27:
sen bi nevi rahat sayılırsın tabi senin oğlunda kolay bi çocuk değil ama tüm yük üzerinde değil bari şekerim. kötünün kötüsü vardır deyip teselli bulucan. bu günlerde geçecek Allahın izniyle
yemeğini neyinde o kadın yapıyordur dimi canım. bugünneyiyek.gom diye bi derdin yoktur senin :52:

nar şekerim kız kokuşmuş yazlıklarını mı çıkardın pakladın sen hee ohh misler gibi yapmışsındır güle güle giy eskit yerlerine yenileri de gelsin inşallah
bende artık yürüyüşe başlamak istiyorum narcım ya.. şu doktor kontrolüme bi gidiversemde sorsam artık başlayım mı diye..
böyle giderse göbüşle beraber popoda büyütücem ben :52:

ranacım ah o yumoş yumoş havlularda mıncıklıcaksın kızçeni Allahım ne güzel bişey ya rabbim. güle güle kullanın canım..
kız küvet minderi neymiş ben hiç bilmiyorum onu bana bi anlatıver hele
sende temizlik yapıvermişsin için rahatlamıştır biraz dimi . ama bu temizlik işi ne nankör oluyor be canım. haftaya aynı hale gelir yine. insan beziyor
bende mutfak dolaplarımı epeydir silmedim şöyle ovmam lazım aspratör ve duvarı filan iyi temizlik istiyor. bişey görünmüyor aslında ama gel bana sor. yapış yapış olmuştur hemen :37:

diğer kızçelerim sizler nasılsınız bakayım
bebeler nasıllar anneleri gelin anlatın hafta sonu maceralarınızı :3:

kızçelerim hepiciğinize selamlar..
oh haftasonları temizlikler yapılmış, gezilip tozulmuş, ciciler alınmış :34:
ben aynı yerimde sayıyorum ama olsun. elbet çıkışım muhteşem olacak bekliyoruz sabırla :1:
ranacım ah o yumoş yumoş havlularda mıncıklıcaksın kızçeni Allahım ne güzel bişey ya rabbim. güle güle kullanın canım..
kız küvet minderi neymiş ben hiç bilmiyorum onu bana bi anlatıver hele
sende temizlik yapıvermişsin için rahatlamıştır biraz dimi . ama bu temizlik işi ne nankör oluyor be canım. haftaya aynı hale gelir yine. insan beziyor
bende mutfak dolaplarımı epeydir silmedim şöyle ovmam lazım aspratör ve duvarı filan iyi temizlik istiyor. bişey görünmüyor aslında ama gel bana sor. yapış yapış olmuştur hemen :37:
diğer kızçelerim sizler nasılsınız bakayım
bebeler nasıllar anneleri gelin anlatın hafta sonu maceralarınızı :3:

sabret canım az kaldı sende kendini vuracaksın yakında alışverişlere:34:
amin sevde teyzesi inşallah güzel günlerde kullanalım küvet minderi dediğim şey canım bu fileler çıkmışya küvet üstüne konuyor onları pek tercih etmiyorlar bebeğe su döküyorsun bebek havada kaldığı için üşüyormuş bu aldığım küvetin içine giriyor canım bebekde suyla temas ettiğinde üşümüyor resimlerini ekledim canım:34:
Eki Görüntüle 402984 $218148.jpg $banyo_filesi_21.jpg

dün annemlerdeydik , annem iki oldu bana fazla kilo alma imalarında bulunuyor .. zaten ilk seferinde kafama takmıştım dün de aynı şeyleri söyleyince dedim ki, ya anne ben öyle nefes alamıcak kadar kilo almamıştım ki zaten, Allah yedirince yiyor insan, ben ne günler geçirdim ne üzüntüler çektim biliyorsunuz o zaman ağzıma bi lokma koyabildim mi, şimdi belli bi şekilde elimde olmasada alıcam dedim hiç tasa etmiyorum bunu dedim..
annemde diyor ki, ben senin iyiliğin için diyorum ilerki aylarda yatıp kalkman zor olur şöyle böyle..
ya ne kadar kızdım içten içe bi bilseniz kızçelerim.. hayır ben teyy ne zamandır hamile kalabilmek için Allaha dua ediyorum çabalıyorum, şimdi bunları düşünüpte psikolojimi mi bozucam ben. zaten her laftan hemen etkilenen bi tipimdir. dünden beri aklımdan çıkmıyor dönüp dönüp aynada kendime bakıyorum totom mu çıktı göbüşüm mü pörtledi diye :43:
bi anne olarak bunları gündene getirmesini uygun bulmuyorum yarın birgün benim kızımında başına gelse ben ne yedirsem diye bakarım yavruma :5:
topu topu 18 kilo almıştım kızımda.. tamam o kadar almasam iyiyidi ama ben zayıf hamile kalmıştım. annemde diyor ki 18 kiloda az değildi yani.:37:
bide kardeşimin eşi var ya bizim gelin malumunuz önceki sene doğum yaptı , neymiş o hep sebze meyve yemişMİŞ. yahu o zaten hep kilo vermeye çalışan biriydi hamile kalmadan önce de.. tamam gelin bana hep imrenirdi .. galiba annemde şimdi kendimi kaybedicemde gelini kendime güldürtücem diye mi bana laf vuruyor anlamıyorum ki :14:
nere gitsem kendimi dağlara mı vursam şu gebe halimle stres salgılıyorum yetişin kızçelerim :58:

dün annemlerdeydik , annem iki oldu bana fazla kilo alma imalarında bulunuyor .. zaten ilk seferinde kafama takmıştım dün de aynı şeyleri söyleyince dedim ki, ya anne ben öyle nefes alamıcak kadar kilo almamıştım ki zaten, Allah yedirince yiyor insan, ben ne günler geçirdim ne üzüntüler çektim biliyorsunuz o zaman ağzıma bi lokma koyabildim mi, şimdi belli bi şekilde elimde olmasada alıcam dedim hiç tasa etmiyorum bunu dedim..
annemde diyor ki, ben senin iyiliğin için diyorum ilerki aylarda yatıp kalkman zor olur şöyle böyle..
ya ne kadar kızdım içten içe bi bilseniz kızçelerim.. hayır ben teyy ne zamandır hamile kalabilmek için Allaha dua ediyorum çabalıyorum, şimdi bunları düşünüpte psikolojimi mi bozucam ben. zaten her laftan hemen etkilenen bi tipimdir. dünden beri aklımdan çıkmıyor dönüp dönüp aynada kendime bakıyorum totom mu çıktı göbüşüm mü pörtledi diye :43:
bi anne olarak bunları gündene getirmesini uygun bulmuyorum yarın birgün benim kızımında başına gelse ben ne yedirsem diye bakarım yavruma :5:
topu topu 18 kilo almıştım kızımda.. tamam o kadar almasam iyiyidi ama ben zayıf hamile kalmıştım. annemde diyor ki 18 kiloda az değildi yani.:37:
bide kardeşimin eşi var ya bizim gelin malumunuz önceki sene doğum yaptı , neymiş o hep sebze meyve yemişMİŞ. yahu o zaten hep kilo vermeye çalışan biriydi hamile kalmadan önce de.. tamam gelin bana hep imrenirdi .. galiba annemde şimdi kendimi kaybedicemde gelini kendime güldürtücem diye mi bana laf vuruyor anlamıyorum ki :14:
nere gitsem kendimi dağlara mı vursam şu gebe halimle stres salgılıyorum yetişin kızçelerim :58:

canım şimdi takılmayacak şeylere kafayı takıyoruz canım
bak benimde moralim bozuldu doktor öyle diyince halbuki kötülüğümüz için değil iyiliğimiz için diyor ama işte biz alınıyoruz bakma sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran
ya bende öyle yapıyorum bak sıkmıyorum kendimi annem banada dedi doktor öyle diyince kızım dedi doktor doğru söylemiş birde bunun sonrası var diye ama genede sağolsun çok ısrar etmez yani ama senin annende seni düşünüyor yani merak etme kuzum sonrasında belkide kızacağız keşke beni uyarsaydınızda bu kadar yemeseydim diye:1:

Back