Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

iyi ama ranacım kendileride fit olan insanlar değiller ki. yahu bu kadar möhüm bi meseleyse hani kendiniz niye yiyorsunuz.

kızlar eşim aradı yolda geliyormuş. adamceyizim çıkınca pc ye oturmuştum hiç bi iş yapmadım ortalık dağınık
hemen toparlamam lazım. ben yine gelicem şimdilik çıkmam lazım. görüşürüz canlar

KHENA seni altta görünce merak ettim kan tahlili verdin mi? hayırlı olsun bebişin. inşallah herşey yolunda gider

iyi ama ranacım kendileride fit olan insanlar değiller ki. yahu bu kadar möhüm bi meseleyse hani kendiniz niye yiyorsunuz.

kuzum onlarda fit değil zaten fit olamadıkları için söylüyorlar belkide onların durumuna düşmeyelim diye

evet çok hoş bişiye benziyor güle güle yıkanın canım kısmetse bende alırım bari kuzuma bi tane

inşallah alırsın canım senin bebişinde kullanır

hemen toplada gel bari gene

iyi geceler canlarım oğluşumu uyuttum hızlıca size yazayım bende uyumak istiyorum henüz yorgunluğumu atamadım daha doğrusu bütün gün kemiklerim ağrıdı havalardan hafif kırgınlığım var sanırım öncelikle misafirim gündüzdü bir panik yaşadıktan sonra kafayı toparladım ve her işimi yaptım neyseki kuaför işimi bile hallettim kurtuldumsevdecim oğlumunordada beşiği var biz gidince kuruyolar ilk 20günlükken yatmaya başladı diye sanırım oda alışkın ona ama kalabalıktan ilgiden evin farklılığından uykusu gelse bile direniyor gözlerini ovalıyor mızıldanıyor ama uyumkta istemiyor tek bir odaya geçip üstesinden gelmeye çalışıyorum elden ele dolanmaktan bitap düşüp uyuyor sonunda alışması gerek böyle durumlarla hep karşılaşacaz çünkü
canım cinsiyet öğrenme konusuna gelince inşl bu gidişinizde öğrenirsiniz dediğin gibi evlat sevgisini tadınca ikinci çocuğun tadı bir başka oluyordur demek bu kez epidural sezeryan istiyorsun hayırlısı canım bende epidural oldum ama uyuşamadım ve uyuttular beni ama ayıkmam öyle çok zor olmadı çünkü az verdiler sanırım narkozu ikinci olursa yine epidurali denerim sanırım çok istiyordum çünkü bebeğimi o an görüp ağlayışını duymayı ama kapıda eşim ve annem duydu benden önceya sonda çok acımadı bende nefes alıp var dediler bana o sırada çıkardır pek bişe hissetmedim anlayacağın
ranacım eğitim güzel geçmiş kafanda doğum şeklide netleşmeye başlamış allah gönlüne göre versin hayırlı doğumların olsun inşl lavabo sıranız hakkaten komikmiş sıkışan sıkışana bebişe alışverişte yapmışsın güle güle yıkansın küvetinde bende file almıştım sobnın karşısında yıkıyodum ve zaten mümkün olduğunca oyalanmadan o yüzden benim fileden şikayetim olmadı 6aydan sonrada çıkardım zaten
narcım szde yine gezmelere gitmişsiniz evde bakmşısınız inşl gönlünüze bütçenize göre bi ev bulursunuz
adacım yıldızcım siz ve paşalarımız nasıl öpüyorum hepinizi

herkese günaydınnnnnnnn
bugün tatil ama ben gene burdayım öğlene kadar çalışıyoruz özel sektörün bu durumunu sevmiyorum hiç tatilin olmuyor
neyseki öğlene kadar diye kendimi avutuyorum öğleden sonra eminönü planlarım var bakalım kısmet olursa gidip bir bakınayım diyorum
cumartesi doktor randevumuz var bende cumartesı gelmeyecegım o gün tatil yapmış sayayım kendimi ne yapayım

esincim demek sende o filelerden aldın ama sobanın yanında yıkıyorsan sıkıntı olmamıştır canım doğru diyorsun bizde öyle bir olanak olmadığı için bunu alalalım dedik bakalım kullanabiliriz inşallah

esincim oh beyefendinin keyfi yerindeymiş baksana hazır beşiği dedesinde de var dediğin gibi uyumamak için ellerinden geleni yapıyorlar.. benimki kocaman kız olduğu halde hala bi yere gidelim yada biri bize gelsin bütün kuralları ihlal ediyor çok uyanık oluyor bu yeni nesil veledler (veled arapçada çocuk demek olduğu için kullandım argo anlamda kastetmedim yani canım )
senin dediğin banyo filesinden bende de vardı esincim. bizde elektirkli soba çekerdik yanımıza yıkarken üşümesin diye.. hala duruyordu galiba nere kaldırdım bilmiyorum.. ama bizim küvetimiz kırılmıştı atmıştık onu. o yüzden küvet alırken bide minder alırsam ne mutlu bana

ranacım tatil gününüde yemişler haklısın canım öğleye kadar da olsa sonuçta sabah erken kalkıp yine o yollara düşüyorsun. ne anladık bu işten. neyse hiç değilse alışverişe çıkacakmışsın bari işten oraya geçmişsin canım. neler aldın merak ediyorum

evet canım dün öğrendim 4 haftalık hamileyimmm
henüz şok evresindeyim

Allah ruhen zihnen bedenen hayırlı huzurlu sağlıklı evlat versin güle güle büyüyün

herkese günaydın kızlar

dün eminönüne gittim sonunda baya bir eksiklerimizi aldık tabi eksik olmayanlarda alındı
en kısa zamanda resimlerini çekip koyarım lohusa pijamamıda aldım sonunda ondan da kurtuldum ohhh
artık buyuk esyalarımız kaldı sadece

canlarım hepinizi öpüyorum malum artık resmi olarak tek degılım arada girdim

anaaaa hastanede yangınmı çıktı töbee töbeee demek eşin artık isyanlarda e adam haklı işemi gitsin babasının başınımı beklesin eşiylemi ilgilensin adam 5e bölündü sanki diğerleri evlat diil
eğitimde iyi geçmiş demek normal düşünüosun inşallah herşey yolunda giderde gönlünden geçen olur sağlıkla canım.. Eee adam haklı kızz bebek doğum kanalına girdikten sonra nası sezeryana çevircekler olayı

ay tabi sor canım zaten hafif hafif yürüyünce niye zararı olsunki tam tersi bence kan akışını arttırır daha iyi gelir bebeğinede.. Demek sende epidural düşünüosun ayol yalebbbimmmmm bu kız ne zaman hamile kaldıda doğumu düşünmeye başladıııı zaman ne çabuk geçiyo yaaaa :)

ahhh canım sorma dün avmye gittik bak hiç abartmıorum 5 kdından biri hamile bu ne yaa dedim. Hatta benimki algıda seçicilik heralde diyodum kendi kendime kız kardeşim dediki amma hamile var yaa dedi. Düşün artık gözümüze gircek valla :)

valla canım burdaki arkadaşlar olmasaydı bende bir çok şeyi çok zor atlatırdım açıkçası. Allah hepsinden razı olsun bin kez

ayyy çok sevindim canım işyerinin anadolu yakasına taşınmasına.. İşallah hayırlısı olur hakkında eylüle doğru belli olur nolcağınız.. İlahi bu babalarıda bi alem bu kadar yıpratıp yormasalar keşke kendilerini

hee valla kokuşmuş yazlıklarımı çıkardımkii hepside beyaz sabun kokuomuş meğer misler gibi pek sevindim. Ama daha kışlıkları kaldıramadım inan .. Boş odada duruyo öle artık h.sonuna ksmetse hiç uğraşamıcam akşamları. Zaten kocişimi bi yürüme merakı sardıki akşamları bana rahat yok.. Neyse bana da faydası oluyo ama iyi oldu
aaa evet pek güzelmiş ranacım valla çok iyi düşünmüşler üşür bebişler öbür türlü güle güle kullanın canım

ayy şekerim hiç takılma bunlara sana şimdi ne deseler kuruntu yapabilirsin zati. Eee büyüklerde psikolojiden pek anlamazlar malum.. Sen hi. Takma bunları onca zor hamile kalmışın bunlarımı düşüncen. Heralde sizin gelinle kıyaslama yaptı annen gelin kilo almadı kızım aldı olmasın diye. Malum onlar için başkalarının düşünceleri önemlidir çok o nesilde öle yetişmiş.

ohh kuaförlerede gidilmiş sıhhatler olsun esincim. Yaa tabi başka yerlere gidince bozuluodur düzeniniz.. Çocuk o kadar insanı görünce uyumak istemez haliyle.. Ayy ne günlerdi dimi esinim dün gibi geliyo doğum yaptığınız zamanlar ama nerdeyse 1 yaşına gelcek bu sıpalar :)
aaaa şunlara bak güya işçi bayramı yarım günden kar etcekler akıllarınca
henüz şok evresindeyim

canım allah sağlıkla tamamına erdirsin hayırlı bi evlat nasip etsin

amannn gene ciciler alınmışşş bekliyoruz fotoları bende güya yeni saçlarımı çekip koycaktım ama daha antalya fotolarını bile ekleyemedim. Bu ara evde zamanı yetiremiorum nedense. Neyse yarn bi föne gitcektim yarın akşam çkerim işallah :)

ohh kuaförlerede gidilmiş sıhhatler olsun esincim. Yaa tabi başka yerlere gidince bozuluodur düzeniniz.. Çocuk o kadar insanı görünce uyumak istemez haliyle.. Ayy ne günlerdi dimi esinim dün gibi geliyo doğum yaptığınız zamanlar ama nerdeyse 1 yaşına gelcek bu sıpalar :)

aaaa şunlara bak güya işçi bayramı yarım günden kar etcekler akıllarınca

henüz şok evresindeyim

canım allah sağlıkla tamamına erdirsin hayırlı bi evlat nasip etsin

amannn gene ciciler alınmışşş bekliyoruz fotoları bende güya yeni saçlarımı çekip koycaktım ama daha antalya fotolarını bile ekleyemedim. Bu ara evde zamanı yetiremiorum nedense. Neyse yarn bi föne gitcektim yarın akşam çkerim işallah :)

ranacım neşeli cıvıltılar arasında kullanın aldıklarınızı canım. Lohusa pijamanı herşeyini koy çok merak ettim. nasıl fiyatlar eminönünde uygun mu canım.. ben ilk bebeğimde hiç öyle ahım şahım alışveriş yapamamıştım. bi tane doremi nin mağazası vardı yakınlarda.. ona gidip bi hamile pijaması bide doğum sonrası geceliği almıştım o kadar .. pamuklu saten pijamalarım vardı önden düğmeli.. onlarda çok iş gördüler hemde şık duruyorlar amniden gelen filan olunca onlar üstümde oluyordu. hemide gırmızzı

nar şekerim ay bende bi işe başlayınca hemen yapıvercem sanırım sonra elimi vuramam kenarda beni beklerler aynen senin dediğin gibi..
şöyle evi kaldırıp bi koyasım var bazanın altını boşaltsam gereksiz şeyleri çıkartsam versem, diğerlerini düzenlesem ne güzel olacak.. bide bizim ev bu sene ya boya ya kağıt duvarlara ille bi tadilat yapılacak.. o işleri ne zaman başlatıcaz hiç bilmiyorum..
canım hakkaten ben ne zaman hamile kaldımda doğumu düşünmeye başladım insanın aklı ermiyor.. Allahım inşallah seninde bu günlerini görücez canım her zaman böyle günlerimizde beraber olucaz beraber hamilelik geçirip bebek büyütücez inşallah.. yeri gelecek bu yıllarca beklediğimiz kuzucuklarımızdan dert yanıcaz çok edepsizler diye
yakındır canım hele bi doktoruna başla bakalım.. sahi hangi gün gideceksiniz doktora sen bu mayıs ayını bekliyordun gız bacım

kızlar duvar kağıdı kullandınız mı hiç.. nasıl oluyor kullanışlı mı?

nasılsınız canlar günler o kadar çabuk geçiyorki bi fırsat bulup giremedim ,hatta ne zaman girdim en son onu bile hatırlamıyorum. Alperen cumartesiden beri ateşliydi 2 kez dra gittik serum vermek istediler kollarını 4 kez deldiler damarı bulamadılar bizimde yüreğimiz kaldırmadı yapmayın dedik artık pazartesi tekrar gittik şurup verdi dru, daha dün düştü ateşi ,iyice nazlandı kucaktan inmek istemedi, onunla bir bizde perişan olduk şimdi çok şükür iyi ama dün akşamdan beri de vücudu minik minik kızarıklıklar oldu alerjimi oldu bilemedik geçmezse yine dra gideceğiz.

sizler nasılsınız geçmişe bi bakayım

ranacım k.baban yine rahatsızlanmış canım ya çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, eşinde babasıyla ilgilenince sen yine yalnız kalmışsın kuzum ya stres falan yapma kendine bak kramp girdi demişsin ben bile korktum , niye stres yaptı bu kız diye Allah korusun erken doğum olmasın canım sen bebeğini düşün bu saatten sonra.Bütün alışverişleri de bitirmişsin canım iyi yapmışsın çok sıcaklarda dolaşman zor olurdu .

Esincim canım sizde k.validenlerdeymişsiniz iyi bari eymen yerini aramıyormuş alışkın olunca. Kız 59 kilodaymışsın sen hiç takma kafana canım daha doğum yapalı ne kadar oldu ,istediğin kiloya gelirsin şuan bile fazlalığın yok ama dediğinde çok haklısın insan hep zayıf olunca 2 kilo bile olsa gözüne takılıyor bende öyleyim canım, şükür alperenin peşinde koşmaktan gidiyor benimkiler, göbeğim baya vardı ne zaman gidecek diye düşünüyordum yavaş yavaş eriyor canım.

Yıldızcım canım siz nasılsınız eymen hala fitillemi yapıyor canım , dediğin gibi fitille yapmaya alışmasa bari, dru ne dyor canım ne zamana kadar kullanacaksınız .Seninde lıkır lıkır süt içesin gelmiş ,pek bi güldüm insana yasak koyunca sonucu böyle oluyor işte dimi.

Narcım canım nasılsın kuzum adetin gelmiş ,dra gideceksin sanırım dimi yanlış anlamadıysam rüya da görmüşsün kızların dediği gibi inşalalh kendi bebişine işarettir canım Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşalalhh. Bu arada kendinizin oturacağı bi ev mi arıyorsunuz , Allah kalbinizegöre versin canım , kışlıkları kaldırmışsın sende bende geçen hafta çok kalınları kaldırdım ama tam ısınamadı ki burda hava, tam yazlık giyemiyoruz bile. Orası sıcacıktır şimdi , yürüyüşede başlamışsınız ne güzel, eşimde diyor havalar ısınsada birlikte yürüsek diye çok ihtiyacım var gerçekten, bizimkide bu ara kilo aldı da neymiş dikkat etmesi lazımmış

Sevdecim canım annen gücendirmiş seni üzme kendini canım hassas dönemdesin tabi onunda etkisi var, kötü niyetli söylememiştir tabi. Ama sende haklısın normalde kilolu bi yapın olsa dediğin gibi hamilelik döneminde de dikkat edeyim dersin ama öyle değilsin. O yüzden canın ne istiyorsa daha doğrusu nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap canım , özel bi dönemdesin tabi ki ne canın istiyorsa yiyeceksin, insan bu dönemdeyken dikkat edemiyorki insanın göznün önünde binbir türlü yiyecekler dolaşıyor , o yüzden sen mutlu ol varsın olsun kilolar, doğumdan sonra gidiyor nede olsa .

Melikecim , nalancım, marycim sizler nasılsınız.

Benimde şu günlerde canım çok sıkkın kızlar böyle hiç bişeyden tat almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…