Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktor progesteron verdi korkulacak bir durum mudur önceden kullanan var mı
Gebeligimin 7.haftasi kalp atışını duyduk keseyi de gördük ama kanama noktası gördüm dedi progesteron verdi biraz moralimi bozdu çalışıyorum da bir sıkıntı olmaz inşallah
Gebeligimin 7.haftasi kalp atışını duyduk keseyi de gördük ama kanama noktası gördüm dedi progesteron verdi biraz moralimi bozdu çalışıyorum da bir sıkıntı olmaz inşallah
Merhabalar bende kullanıyorum hem ilacını hem de iğnesini kanamam da var hatta pıhtı gibi parçalar da geliyor arada sırada şuan artık kesildi ama başta çok kötü oldum
Merhaba benim de gebeligimin 8.haftasinda kanama alani gorulmustu doktorum progestan vermisti sabah aksam fitil olarak kullaniyordum. 12.haftada tamamen gecti su an 23.haftadayim kendinizi hic uzmeyin
Benim de o haftalarda aynı şeyler olmuştu. Hatta benim iş yerinde kanamam da olmuştu bir de iğnesini vurulmuştum. Önlem amaçlı veriyorlar. Şimdi 1 buçuk yaşında oldu sıpa
Ben hem progestan iğne hem progestan fitil hem progestan hap kullanıyorum hergün hiçbir zararı yok daha çok faydası var kullanın benim teyzem kanaması vardı diye günde 10 tane progestan hap kullanıyordu hiçbir zararı yok kesinlikle gönül rahatlığıyla kullanın