arkadaşlar 15 aylık bi oğlum var 2 haftadır çok sıkıntı çektik doktor doktor gezdik her defasında ayrı bi problem.ilk önce ateşle başladı sonrasında azı dişi boğazda yara ateşi düşürmeye çalışırken gaz toplamış gene acile..dün ishal, bugünde dilinde beyazlık ve sürekli huzursuzluk iştahsızlık.işte 2 haftamız böyle geçti allah kimseye dermansız dert vermesin yinede. bugün gittiğim doktor bana öyle bişey söylediki çok şaşırdım ve sizde bi yararı olur belki diye paylaşmak istedeim. oğlum azı dişlerini çıkarırken bağışıklık sistemi çökmüş ki ben meyvesine sebzesine çok dikkat ediyorum emziriyorumda hala bağışıklık sisteminin böyle olmasına anlam verememiştim.fakat bana doktorun dedği çok önemli bi şey var 2 seçeneğin var dedi birincisi vitamin damlası ikincisi ise KEFİR.marketlerde meyveli olanlarından var sadesini içemez dedi kefir ilaçtan çok hızlı bi şekilde toparlıyomuş.hemen kullanmaya başlıcam.eğer sizinde benim gibi sıkıntılarınız olursa KEFİRi kullanın yavrularınıza hatta sıkıntı olamdan kullanın ki bağışıklılıkları güçlensin .allah hastalıktan korusun meleklerimizi....