• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor önerisi

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
25
İyi geceler herkesee istanbul’da,izmitte,kocaeli’de bildiğiniz işinde gerçekten başarılı bi doktor var mıı yüksek ihtimal bu ay da tutmuycak gebelik olmuycak ve ben başka bir doktora gitmek istiyorum araştırıyorum ama yorumlar birbirini tutmuyor en azından burda sizler daha tecrübelisinizz şimdidenn çok teşekkürr ederim 🌺

İyi geceler herkesee istanbul’da,izmitte,kocaeli’de bildiğiniz işinde gerçekten başarılı bi doktor var mıı yüksek ihtimal bu ay da tutmuycak gebelik olmuycak ve ben başka bir doktora gitmek istiyorum araştırıyorum ama yorumlar birbirini tutmuyor en azından burda sizler daha tecrübelisinizz şimdidenn çok teşekkürr ederim 🌺
canım biraz masraflı ama istanbul tuzlada okan üniversitesi hastanesi cihan hoca var araştırırsan görüş derim muayene ücreti en son 300 tl idi şimdi ne oldu bilemem

hayırlısı olsun canım ne kadardır istiyosun
2 sene olucak yaklaştık 2 yıla doktorlar yumurtalıklarımın gelişmediğini söyledi geçen ay ovitrellle ve klomen kullandım olmadı bu ay da klomen kullandım ama pek ümitli değilim 1 tane yumurtam zar zor gelişti zar zor çatladı adetimi bekliyorum

2 sene olucak yaklaştık 2 yıla doktorlar yumurtalıklarımın gelişmediğini söyledi geçen ay ovitrellle ve klomen kullandım olmadı bu ay da klomen kullandım ama pek ümitli değilim 1 tane yumurtam zar zor gelişti zar zor çatladı adetimi bekliyorum
femara dene eğer yumurtalın zor gelişiyorsa daha fazla etkili doktoruna danış bunu birde bunu dene

Medical park meral arısal, şuan ben gidiyorum kendisine henüz bi pozitif göremedim ama tatlı dilli güleryüzlü ilgili birisi muayene ücreti 300 dü sanıyorum
Medicana düzgün korkmaz, ben gitmedim ama gidenler çok memnun olduklarını söylüyor

Back
X