• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor Önerisi

exxe

naapim tabiatım böyle..
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
205
108
103
34
İstanbul
Hanımlar merhaba,
İstanbul Anadolu Yakası'nda kuru iğne tedavisi yapan iyi bir doktor arıyorum.
Omzumda sıkışma sendromu var, fizik tedavi, kortizon iğne ( kortizon 1,5 ay rahatlama sağladı sonra ağrılar geri geldi) vs. herşeyi denedim. Toplamda 4 doktora gittim, ancak iyileşme olmadı. Ortopedistler en son çare kapalı ameliyat diyor. Ameliyat olmak istemiyorum. Kuru iğne tedavisi yapan iyi bir doktor beni ameliyattan kurtarabilir.
Bu ağrı öyle bir şey ki psikolojimi de bozuyor. hayattan zevk alamıyorum. sol omzumda başlayan ağrılar şimdi sağ tarafı da etkiliyor.
Önerilerinizi rica ediyorum.

Gecmis olsun. Istanbulda degilin malesef ama dün kuru iğne yaptırdım.
20 tane igne boynum ve sirtimin belirli noktalarina yapildi
Sonuclari paylascam..
Ancak kuru igneyi doktor mu onerdi?
Bir de fizik tedavi uzmanina ve beyin cerrahina gittiniz mi.

Gecmis olsun. Istanbulda degilin malesef ama dün kuru iğne yaptırdım.
20 tane igne boynum ve sirtimin belirli noktalarina yapildi
Sonuclari paylascam..
Ancak kuru igneyi doktor mu onerdi?
Bir de fizik tedavi uzmanina ve beyin cerrahina gittiniz mi.

Teşekkür ediyorum. Sana da geçmiş olsun. İki adet ortopedi uzmanı, 2 adet fizik tedavi uzmanına göründüm. 2 ay arayla 2 kere emar cihazına girdim. ilk olarak 1 ay fizik tedavi gördüm. iyileşme olmayınca kortizon iğnesi vuruldum 2 kere. yaklaşık 1 ay ağrılar dindi. Sonra her şey en başa döndü. Son çare ameliyat dedi doktorlar.

Yaklaşık 8 aydır bu ağrıları çekiyorum. Doktorlarımın hiçbiri kuru iğne ile ilgili bir şey söylemedi. Ben bu tedaviden haberdar olan, bunu uygulayan bir uzmana ya da fizyoterapiste/ fiziksel tıp uzmanına muayene olmak istiyorum aslında.

Boyun Fıtığı için miydi bu kuru iğne dediğiniz.eğer öyle ise bir sonuç alana kadar kantaron yağını deneyin derim.babam bu sayede iyileşti,ağrıları geçti.ekstra bir de bunu deneyin.

Boyun Fıtığı için miydi bu kuru iğne dediğiniz.eğer öyle ise bir sonuç alana kadar kantaron yağını deneyin derim.babam bu sayede iyileşti,ağrıları geçti.ekstra bir de bunu deneyin.

Boyun fıtığı değil.
Omuzda sıkışma sendromu. Kolu hareket ettirirken acı veriyor. Özellikle yukarı ve geri hareketlerde:110:

Boyun fıtığı değil.
Omuzda sıkışma sendromu. Kolu hareket ettirirken acı veriyor. Özellikle yukarı ve geri hareketlerde:110:
Merhaba size ozelden ulasmaya calistim fakat ulasamadim. Mesajimi gorurseniz donus yapar misin yardiminiza ihtiyacim var 🙏

Back