- 3 Nisan 2021
- 15
- 7
- 28
-
- Konu Sahibi Turuncu Kafaa
Dönüş yapar mısınızMerhabalar, gögüs estetiği olmak istiyorum, doktor önerebilir misiniz, İstanbul da yaşıyorum. Ve süreç hakkında bilgisi olanlarda yardım istiyorum, şimdiden teşekkürler
Tesekkür ederimAli rıza öreoğlu iyi duruyor. Ben ameliyat oldum ama olmasam sanırım ona yönelebilirdim.
Dikkate alıcam teşekkür ederim, peki fiyatı nedir biliyo musunTercih sizin ama kas üstü/kas zarı altında daha yumuşak bir sonuç oluyor. Kas altı her zaman daha sert. Bu konu hakkında bir fikrim yoktu benim ameliyattan önce. Şimdi ben kas altından kas üstüne geçeceğim.
Biraz fazla diye duymuştum geçen sene 30 bin civarındaydı sanırım emin olmamakla beraber. Şimdi daha çok yükselmiştir tabiDikkate alıcam teşekkür ederim, peki fiyatı nedir biliyo musun
Merhabalar,ben de istanbuldayım. 12 martta estetica da dr uğur özdemir yapacak ameliyatımı. Kas altı 300-325 cc arası olur dedi ama bilemiyorumMerhabalar, gögüs estetiği olmak istiyorum, doktor önerebilir misiniz, İstanbul da yaşıyorum. Ve süreç hakkında bilgisi olanlarda yardım istiyorum, şimdiden teşekkürler
Merhaba, yaptırdın mı? Nasıl geçtiMerhabalar,ben de istanbuldayım. 12 martta estetica da dr uğur özdemir yapacak ameliyatımı. Kas altı 300-325 cc arası olur dedi ama bilemiyorum
Tamer şakrak diyorum …Merhabalar, gögüs estetiği olmak istiyorum, doktor önerebilir misiniz, İstanbul da yaşıyorum. Ve süreç hakkında bilgisi olanlarda yardım istiyorum, şimdiden teşekkürler
Merhaba yaptırdım çok memnun kaldım,hersey çok yolunda gitti. Çabucak ayaklandım. 4. Gün araç kullandım.Bandaj çıktından sonra eşitsizlik farkettim. Çok moralim bozuldu o ara.Fakat kasaltı olduğu için olmuş,şu an eşitlenmiş durumda.Dikleştirmeli oldum buna rağmen izlerim de şükür belli belirsiz.Hatta iz kremi vermedi doktorum ama önlem amaçlı aldım,gecen çarşambadan beri kullanıyorum.Merhaba, yaptırdın mı? Nasıl geçti
Çok geçmiş olsunMerhaba yaptırdım çok memnun kaldım,hersey çok yolunda gitti. Çabucak ayaklandım. 4. Gün araç kullandım.Bandaj çıktından sonra eşitsizlik farkettim. Çok moralim bozuldu o ara.Fakat kasaltı olduğu için olmuş,şu an eşitlenmiş durumda.Dikleştirmeli oldum buna rağmen izlerim de şükür belli belirsiz.Hatta iz kremi vermedi doktorum ama önlem amaçlı aldım,gecen çarşambadan beri kullanıyorum.
Çok geçmiş olsunMerhaba yaptırdım çok memnun kaldım,hersey çok yolunda gitti. Çabucak ayaklandım. 4. Gün araç kullandım.Bandaj çıktından sonra eşitsizlik farkettim. Çok moralim bozuldu o ara.Fakat kasaltı olduğu için olmuş,şu an eşitlenmiş durumda.Dikleştirmeli oldum buna rağmen izlerim de şükür belli belirsiz.Hatta iz kremi vermedi doktorum ama önlem amaçlı aldım,gecen çarşambadan beri kullanıyorum.
Bakıyorum hemenTamer şakrak diyorum …
Oluyorum sonunda, c.tesi ameliyatım ve kas üstü önerdi doktor, vucüt yapımdan ötürü damla takıcakmış bende yuvarlaktan çok damla istiyordum doğal durmasından ötürü ama şimdide küçük kalır mı tribine girdimTercih sizin ama kas üstü/kas zarı altında daha yumuşak bir sonuç oluyor. Kas altı her zaman daha sert. Bu konu hakkında bir fikrim yoktu benim ameliyattan önce. Şimdi ben kas altından kas üstüne geçeceğim.
Yuvarlak kas zarı altı 425 cc bu boyut bile küçük geldi bana. Damlada üst kısım boş kalıyor bir arkadaşım damladan yuvarlağa geçti dekoltesi boş kaldığı için.Oluyorum sonunda, c.tesi ameliyatım ve kas üstü önerdi doktor, vucüt yapımdan ötürü damla takıcakmış bende yuvarlaktan çok damla istiyordum doğal durmasından ötürü ama şimdide küçük kalır mı tribine girdim
Kaç cc önerdi dr unuz? Benim gözüme küçük geliyo yahu 295 cc idi,2ayı geçti valla boyutundan memnun kalmadım. Acaba büyük göğüsleri gördüm bundan dolayı mı bilmiyorum.Oluyorum sonunda, c.tesi ameliyatım ve kas üstü önerdi doktor, vucüt yapımdan ötürü damla takıcakmış bende yuvarlaktan çok damla istiyordum doğal durmasından ötürü ama şimdide küçük kalır mı tribine girdim
Tek bir doktor önereceğim Prof. Dr. Ethem Güneren muazzam bir doktor benim ameliyatımı yaptı 1 ay önce sayesinde gözüm kapalı güvenerek çok rahat bir ameliyat geçirdim ameliyat sonrası drenlerim hemen çıkmadı benim hiç yerimde durmadığım için fıldır fıldır geziyodum serviste 3 gün kaldım o yüzden ve hayatımda eğlenerek bol kahkahalı geçirdiğim ilk ve son ameliyat olacak bence. Hemşireler asistanlar hepsi o kadar sevecen o kadar iyilerdi ki hastaneden ayrılırken bi üzülmedim değilMerhabalar, gögüs estetiği olmak istiyorum, doktor önerebilir misiniz, İstanbul da yaşıyorum. Ve süreç hakkında bilgisi olanlarda yardım istiyorum, şimdiden teşekkürler
Damla da dönme problemi var bilgin olsun yuvarlak ergonomix her zaman iyidir bana kas üstü hp ergonomix mentor 375cc takıldı ve buna rağmen inanılmaz doğal duruyorOluyorum sonunda, c.tesi ameliyatım ve kas üstü önerdi doktor, vucüt yapımdan ötürü damla takıcakmış bende yuvarlaktan çok damla istiyordum doğal durmasından ötürü ama şimdide küçük kalır mı tribine girdim