• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor olan varsa bakabilirmi? Lutfenn

Sıkma canını. Ben evlenirken eşim kolesterolden her gün baş ağrısı çekerdi çok çok yüksekti kolesterol hastasıydı kısaca. Hayatı boyunca çiçekyağı kızartma gibi şeyler yemiş ailesinde herkes kolesterol hastası. 1.5 yılda zeytinyağlı yemekler yaptım,kızartma asla yapmadım sevmemde, her yemek yanında salata ve ev yoğurdu sürekli alışkanlık haline getirdim.Aralıklarla kefir mayaladım. 1.5 yıl sonra doktor kolesterol kalmadığını söylemiş şaşkınlıkla gelmişti. Sende dikkat edersen düzene girer muhtemelen yaşadım gördüm.

Sıkma canını. Ben evlenirken eşim kolesterolden her gün baş ağrısı çekerdi çok çok yüksekti kolesterol hastasıydı kısaca. Hayatı boyunca çiçekyağı kızartma gibi şeyler yemiş ailesinde herkes kolesterol hastası. 1.5 yılda zeytinyağlı yemekler yaptım,kızartma asla yapmadım sevmemde, her yemek yanında salata ve ev yoğurdu sürekli alışkanlık haline getirdim.Aralıklarla kefir mayaladım. 1.5 yıl sonra doktor kolesterol kalmadığını söylemiş şaşkınlıkla gelmişti. Sende dikkat edersen düzene girer muhtemelen yaşadım gördüm.
Haklisiniz bende asiri yagli yemeklerin kizartmalarin muptelasiydim bugune kadar gunde 4 cikolata 4 kahve yemezsem olmuyordu simdi cok korkuyorum bir yandanda nasil dayanicam okadar guzel nimetlere yemeklere yemeden bilmiyorum zor olacak ama bi duzene sokmam lazim kendimi ins.benimkide gecer cok sagolun

En son kan vermeden onceki gece saat 9da yemistim kani sabah 9bucukta verdim benim trigliserid cok yuksek ama yillardir yedigim seyler basima dert acti
o zaman gerçekten yüksek. trigliserit yanlış beslenmenin göstergesi. diyetinizde yağı azaltmanız lazım. öğün atlamayın, akşam 7 den sonra bişey yemeyin. ayrıca gun de bir saat tempolu yürüyüş de çok iyi geliyor. sağlıklı gunler🤗

Back