Doktor Neden Adetin 3.gunu Cagirdi Yardim Edin

ya arkadaslar bıraz ıgrenc degılmı ya ınsan zaten yerın dıbıne gırıyo helede oyle ne bılıyım ya katlanıcaz heralde bebek ıcın

canım insan ilk muayenede biraz kötü hissediyo kendini ama...
bi de şöyle düşün onlar alışmış artık
senin hastalığın için bu gerekli bi şey.Hem de bebek için her şeye değmez mia.s.

haklısınız deger buna ama ınanın artık bıktım bu ıslemden bı an once hamıle kalsam hele hgs falan hıc ıstemıyorum kesın ıster dımı

beni de hep 3 veya 4.gun cagiriyorlar..onlar o kadar alışmışlar ki sanırım el ayak gibi geliyordur :)))

canım ben de adetin 3. günü yani bu cumartesi gideceğim doktora. ben daha önce de adetliyken çok gittim. ilk zamanlar ben de çekiniyordum. hatta vajinal ultrasonla bakıyor doktorum ulrason probu, yattığım masaya falan kan bulaşıyor ortalığı kirlettiğim için huzursuz oluyordum ama doktorlar bu tip durumlara o kadar alışkın ki onlar için gayet normal. o yüzden zamanla ben de alıştım. eğer yumurta takibi için klomen türü bir ilaç başlayacaksa yumurtalıkların durumuna bakıyor, kist falan varmı diye ona göre tedavi başlanıyor. kist varsa yok etmek için doğum kontrol hapı başlıyor. ayrıca diğer arkadaşların da dediği gibi birçok hormon tesi de adetin 3. günü yapılıyor. o yüzden korkma endişelenecek birşey yok.

ben daha once tedavı ye basladım fakat sehır dısında oldugu ıcın doktor yarım bıraktım muayneye alısıgım ama adetlıyken valla yandım ben

haklısınız deger buna ama ınanın artık bıktım bu ıslemden bı an once hamıle kalsam hele hgs falan hıc ıstemıyorum kesın ıster dımı

Ne kadar zamandır tedavi olduğunu bilmiyorum canım.
Ama benim doktorum 3 tedavi dönemi geçmeden hsg istemem demişti.
Yani şimdi bebek içn ilaç kullanıyosun ya o ay bebeğin olmazsa 1 tedavi dönemi geçmiş oluyo
Bir git bakalım doktora ne dicek.
Bizim yol çetrefilli bi yol ve bazı şeylere katlanmak zorundayız
Sabır sadece sabır canım.
Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün...

ya arkadaslar bıraz ıgrenc degılmı ya ınsan zaten yerın dıbıne gırıyo helede oyle ne bılıyım ya katlanıcaz heralde bebek ıcın

normalde zaten gösteriyon göstermeyede bi de adetliyken berbat oluyo.evlenmeden önce diodum bakan dr sonuçta bakıyoda gösteren nasıl gösteriyo diodum.böle gösteriyoz mecbur.herşey bebek için dediğin gibi ve sağlık tabii

pekı ya yumurtalık tembelse bana boyle soylemıstı doktorum benden hgs falan ıster dımı

canım yumurtlama problemin varsa klomen ganophen gibi yumurta uyarıcı ilaçlar verir ve belli günler seni çağırır ve yumurtanın gelişimini izler. yumurta belli bir büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yapılır ya da iğne olmadan kendiliğinden çatlaması beklenir. ve yumurta çatladıktan sonra gün aşırı ilişki öneriyorlar. bu tedavi 3-4 kez tekrarlanıyor. eğer olmazsa hsg istenir. sonraki aşama aşılamadır çünkü. hsg de tüplerin açık olup olmadığı belirleniyor. eğer açık değilse aşılama yapılmaz zaten. en son aşamada tüp bebek. umarım o kadar sürmez ve bir an önce hamile kalırız. ben de çok istiyorum. Allah sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. en önemlisi kucağımıza almayı, büyütüp yetiştirmeyi nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar ben hsg çektirdim o kadar korkmayın çünkü korkunca dahada zor oluyor eğer vajinal muayene yaptırdaysanız zaten daha önce bunuda yaptırabilirsiniz eğer kafanızda büyütürseniz olayı zorlanırsınız kendinizi kasacağınız için. Barada reglinin 3. günü gel dedi hamile kalmak isteğin ay gideceğim. Bu regliyken alttan bakma işi kötüymüş ben sadece kan alacak sanıyordum.

adetin 3. günü gitmiştim bende ama hormon testleri için gitmiştim adet olmadan önce muayene olmuştum zaten o yüzden herhalde bende çekinirdim adetliyken muayene olmaya ama bir yola girdiysen dikenleri de olacak gülleri de sonuçta yolun sonunda bekleyen bebiş olduktan sonra takma kafana,hsg işlemine gelince bende nisanda çektirdim ve çok rahat geçti acı falan hissetmedim bu birazda acı eşiğinle ve kendini motive etmenle alakalı bence,bir an önce güzel haberler vermen dileğimlea.s.

18 aydır doktor fobisi utangaçlık yüzünden doktora gidememiştim bu ay tedaviye başladık adetimin 3. günü gittim hatta o haldeyken alttan ultrasonla baktılar...utanacak hiç bişi yokmuş. her hastanın altına muşamba gibi bi kağıt seriyolar hasta bakıcı kadın arkandan hemen topluyo kagıdı zaten üzerinede çarşaf şeklinde bi örtü veriyolar onu dizlerine kadar örtüyosun bacaklarını acıyosun kjimse o bölgeyi görmüyor yanibacaklarının arasından ultrason aletini koyuyor ve rekrana bakıyor hep...

hiç canımda acımadı...keşke baştan gitseymişim dedim kendime..

18 aydır doktor fobisi utangaçlık yüzünden doktora gidememiştim bu ay tedaviye başladık adetimin 3. günü gittim hatta o haldeyken alttan ultrasonla baktılar...utanacak hiç bişi yokmuş. her hastanın altına muşamba gibi bi kağıt seriyolar hasta bakıcı kadın arkandan hemen topluyo kagıdı zaten üzerinede çarşaf şeklinde bi örtü veriyolar onu dizlerine kadar örtüyosun bacaklarını acıyosun kjimse o bölgeyi görmüyor yanibacaklarının arasından ultrason aletini koyuyor ve rekrana bakıyor hep...

hiç canımda acımadı...keşke baştan gitseymişim dedim kendime..

canım bişi sorucam sana hangi hastaneye gittin bunun için? hem ultrasonu hemde hgs yi hastanelerde bu şekildemi bakıyolar yoksa illa özel bi görüntüleme merkezinemi gönderiyolar onu merak ettim ben

ilk tedavimde yani 5 sene önce doktorum hormon testleriyle birlikte ilk hcg istedi benden muayene bile yapmadan herkez çok zor dedi ama bence o kadarda kötü değil dediğim gibi hiç muayene olmadan çektirdim ben olana daha da kolay gelir belki sonraki tedavilerimde ise(3.ü şu an oluyorum ilki 2.5 aylık karnımda öldü 2.si gecen sene doğdu onuda 10.5 aylıkken kaybettim)hep alttan muayene adetin 3. günü alıştım artık bebiş için değmez mi daha dün doktordaydım kontrol için geçen hafta iğnelere başladık ta adetin 3. günü yani:roflol: pazar çatlatma iğnesi olacam hadi hayırlısı Allah hepimize önce sabır sonra da sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebişler nasip etsin en kısa zamanda inşallah:nazar::emir_bebek::nazar:

X