DOKTOR NE DEMEK İSTEDİ??

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
30
Arkadaşlar regl 13 gün gecikti ama regl olamadım gögüs uçlarında ağrı sırt da ağrı Vs var kanda idrar da bişey cıkmadı gittim doktora bugün. Alttan muayene etti bana dedi ki yumurtalıkların iyi kist Vs yok adet olmcksn oyle gözüküyor ama gebelik de gözükmüyor dedi kan verdim yarın sonuclar cıkacak gecen hafta hormon testi istedi bi doktorum onda da normal cıkmışyı herşey sizce neler oluyor kafam cok karısık

gebelik testini yenile 10 gün sonra bence.oğluma hamileyken kan testi negatif çıkmıştı çok sonra öğrendik aman dikkat

10 nisanda kan testi negafti halbuki 12 martta gebelik başlamış, 28 nisanda hamilelik çıktı, sürpriz, hem de 6 haftalık
sevinçten ağlamıştım, çok heyecanlanmıştım muhteşemdi çok harika bir duyguydu :)
o sebeple yenileyin

Benim doktor oyle dedi ben cok şaşırdım aslnda var diye umdum cunku ilk kez boyle oldu ilk kez geickti bakalım yarın neler olacak

Karnım da hafif sertlik var göğüs uçlarında hassasiyet halkalar da büyüme var sırt ağrısı var ama bende umuyordm var diye gebelik de yok adet de oalck gibi durmuyorsn dedi
Bişey sormak istiyorum yumurtlamak demek adet olmak değil mi yeni bi yumurta olması değil mi her ay yaşadığımz ama hamile kalınca olmayan döngü değil mi yanlış mı biliyorum

Karnım da hafif sertlik var göğüs uçlarında hassasiyet halkalar da büyüme var sırt ağrısı var ama bende umuyordm var diye gebelik de yok adet de oalck gibi durmuyorsn dedi
Bişey sormak istiyorum yumurtlamak demek adet olmak değil mi yeni bi yumurta olması değil mi her ay yaşadığımz ama hamile kalınca olmayan döngü değil mi yanlış mı biliyorum
adet olmak demek yumurtlamak demek, adet olacaksan birkaç gün öncesinde ultrasonda görünüyor,beta hcg n kaç

Ben cuma yaptırdm negatif cıktı değeri yazmıyordu
Ultrason da baktı işte sen dedi 1.5 aydır yumurtlamamşssn dedi doğru oyle zaten ama olan bişey değildi ilk kez oldu işte neyse adet olmcksn gözükmüyor ama gebelik de var gibi gözükmüyor dedi hormon testi istedi sonucu yarın cıkacak bundan 1 hafta once yaptım başka doktora gitmiştm o istemişti hormon testi herşey normal cıkmıştı olan bu

Back