• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktor murat berksoy ve mucizem

castamo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
585
17
118
Amasya
tüp bebeğe başlamak ve tedavi süreci nasıl zordur bilirim hepinize umut olmak için yazıyorum çünkü insanın öyle kafası karışırki hangi merkez hangi doktor ben ilk denememi ankarada özel bir yerde yaptırdım hiç tahlil yaptırma gereği görmeden sende problem yok olur merak etme ama sonuç negatif neden diye sormak için merkezi aradım doktorla görüşemedim bile kendi kendime hangi tahlillerin yapılması gerektiğini araştırdım genetik ve kan pıhtılaşması tahlillerini yaptırdım evet kanpıhtılaşmam vardı bunadan dolayı olmayabilirdi sonra internetten doktor aramaya başladım ve halit fırat erdeme gittim bize tedavi olmadan tekrar denemeyelim dedi ve bizi murat berksoya yönlendirdi iyik murat beyle başladık tedaviye 8 ay tedavi oldum beslenmeme kiloma herşeyime dikkat ettim o ne derse yaptım çünkü çok güvendim zaten tanısanız harika bir insan bu arda sorunum çkolata kisti yumurtlama problemi cd 56 kan pıhtılaşması yani anlayacağınız problem çok ama 2 denemede pozitifi gördük fakat 4,5 aylıkken bebeğimiz suyu azaldı kendi doktorum neden suyun azldığını bilemedi ama murat bey telefonda hemen idrar tahlili yaptır dedi bilmişti idrar yolları enfeksiyonu vardı ve keseyi deldi ve ben bebeğimi kaybettim o zor günlerde de hep aradı allah razı olsun murat bey ve ben tam 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım doktor korunun demişti ama ben nasıl sa olmaz diye dinlememiştik şu an da bebeğim yanımda 2,5 alık tüp bebek deneyen herkese rabbim yardım etsin hepinizi anlıyorum inşşallah isteyen herkes anne olsun

tüp bebeğe başlamak ve tedavi süreci nasıl zordur bilirim hepinize umut olmak için yazıyorum çünkü insanın öyle kafası karışırki hangi merkez hangi doktor ben ilk denememi ankarada özel bir yerde yaptırdım hiç tahlil yaptırma gereği görmeden sende problem yok olur merak etme ama sonuç negatif neden diye sormak için merkezi aradım doktorla görüşemedim bile kendi kendime hangi tahlillerin yapılması gerektiğini araştırdım genetik ve kan pıhtılaşması tahlillerini yaptırdım evet kanpıhtılaşmam vardı bunadan dolayı olmayabilirdi sonra internetten doktor aramaya başladım ve halit fırat erdeme gittim bize tedavi olmadan tekrar denemeyelim dedi ve bizi murat berksoya yönlendirdi iyik murat beyle başladık tedaviye 8 ay tedavi oldum beslenmeme kiloma herşeyime dikkat ettim o ne derse yaptım çünkü çok güvendim zaten tanısanız harika bir insan bu arda sorunum çkolata kisti yumurtlama problemi cd 56 kan pıhtılaşması yani anlayacağınız problem çok ama 2 denemede pozitifi gördük fakat 4,5 aylıkken bebeğimiz suyu azaldı kendi doktorum neden suyun azldığını bilemedi ama murat bey telefonda hemen idrar tahlili yaptır dedi bilmişti idrar yolları enfeksiyonu vardı ve keseyi deldi ve ben bebeğimi kaybettim o zor günlerde de hep aradı allah razı olsun murat bey ve ben tam 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım doktor korunun demişti ama ben nasıl sa olmaz diye dinlememiştik şu an da bebeğim yanımda 2,5 alık tüp bebek deneyen herkese rabbim yardım etsin hepinizi anlıyorum inşşallah isteyen herkes anne olsun

slm bendede çikolata kisti var ilk tüpbebek denememi yaptırdım şimdi test günümü bekliyorum 1 gün kaldı ara ara kasık agrım oluyor pek ümitli değilim. bana kan pıhtılaşması testi hiç yapılmadı.nerde hangi bölümde ne diyerek bu testi yaptırıyorsun .inşallah pozitif sonuc alırım.ben medicalparkgöztepe hastanesinde sedat kadanalıya yaptırdım.sen hangi merkezde yaptırdın.halitbey hangi merkezde acaba

Benm doktorumda halit fırat erden ve murat berksoy sırf maddi çıkarlar için insanların hayalleriyle oynamayan iki harikaaaa doktorlarım benim:) bence onlarla tanışmak ve onlarda tedavi olmak bir şans:) tebrik ederm canım allahm bizede nasib etsin inşallah:)

Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
Bende ilk tüpü bahcecide denedim embriyolar çok iyi olmadı ozaman Dr bana Murat berksoyu önermişti ben gitmedim şimdi merak ettigim nasıl bir tedavi uyguladığı bildigim hayvansal gıdayı yasaklıyor günlük yürüyüşler veriyor bunun haricinde ne var? Bitkisel vitamin ne veriyor?

Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
Bende ilk tüpü bahcecide denedim embriyolar çok iyi olmadı ozaman Dr bana Murat berksoyu önermişti ben gitmedim şimdi merak ettigim nasıl bir tedavi uyguladığı bildigim hayvansal gıdayı yasaklıyor günlük yürüyüşler veriyor bunun haricinde ne var? Bitkisel vitamin ne veriyor?

evet en az üç ay hayvansal gıda yasak.bol protein. ve kalsıyum.çinko.b1.b6.b12 vıtamını.folıkasıt.magnezyum.ginsengve bitki çayları tabi onun tarifiyle...vs.bir sürü yürüyüş bol su tabiii herkesin vucudu ve bünyesine göre ne eksik ne fazlaysa dengeliyo.ben halit beyin hastasıyım ama halit hoca murat beyle paslaşarak çalışıyo.mesela yumurta toplattıgım gun bana murat bey bı kaç gün süt ve süt ürünleri yeme dedi farklı farklı kişisine göre değişiyo tatlım.bol şanslar iyihekimi bulmak zor..

Benm doktorumda halit fırat erden ve murat berksoy sırf maddi çıkarlar için insanların hayalleriyle oynamayan iki harikaaaa doktorlarım benim:) bence onlarla tanışmak ve onlarda tedavi olmak bir şans:) tebrik ederm canım allahm bizede nasib etsin inşallah:)

Senin hikayen nasi bilmiyorum ama online oldugunu gorunce hemen msj atmak istedim...
Bu doktorlar nerede acaba????

evet en az üç ay hayvansal gıda yasak.bol protein. ve kalsıyum.çinko.b1.b6.b12 vıtamını.folıkasıt.magnezyum.ginsengve bitki çayları tabi onun tarifiyle...vs.bir sürü yürüyüş bol su tabiii herkesin vucudu ve bünyesine göre ne eksik ne fazlaysa dengeliyo.ben halit beyin hastasıyım ama halit hoca murat beyle paslaşarak çalışıyo.mesela yumurta toplattıgım gun bana murat bey bı kaç gün süt ve süt ürünleri yeme dedi farklı farklı kişisine göre değişiyo tatlım.bol şanslar iyihekimi bulmak zor..

Bende erken menopoz var ve beni tedavi edecek doktor ariyorum....
Cvbini bekliyorum....

Bende erken menopoz var ve beni tedavi edecek doktor ariyorum....
Cvbini bekliyorum....

Taksim Alman hastanesindeler canım benm..mucize gibi doktorlar orada çok aileyle tanıştım..tedaviye orada başlamasanda mutlaka görüş onlarla faydasını görüceğinden eminim istersen telefon verebılırım..

Taksim Alman hastanesindeler canım benm..mucize gibi doktorlar orada çok aileyle tanıştım..tedaviye orada başlamasanda mutlaka görüş onlarla faydasını görüceğinden eminim istersen telefon verebılırım..

Uc kere farkli yerlerde tup bebek yaptirdim.
Tabii sonucalr negatif...doktorlarimdan biri bile aramadi islem sonrasinda...
Hastanenin numarasi mi???
İsterim tabiki de.
Allah razi olsun cvp verdigin icin

Uc kere farkli yerlerde tup bebek yaptirdim.
Tabii sonucalr negatif...doktorlarimdan biri bile aramadi islem sonrasinda...
Hastanenin numarasi mi???
İsterim tabiki de.
Allah razi olsun cvp verdigin icin

100 yorumdan sonra özelden mesaj yazabılıyorum bana cep numaranı özelden at telefonuna mesaj atıyım numarayı söyliym hayır cep numarası halit hocanın canm ..hemen gitmeyi düşünüyomusun belki karsılasırız

canım rabbim meleğini sana bağışlasın inş. ve tez zamanda benim gibi bebek aşkıyla yananlarada versin banada inş. bu önerdiğin dr özel hastanede mi ? çok maliyeti var mı acaba ? tedavi sürecinin...... bende 2 defa klomenle aşılama denedim cerrahpaşada ama olmadı 4 aydır ara verdim çünkü dr aşılama ile gebe kalabilmem için eşimin sperm hareketinin yetersiz olduğunu söylediği halde tekrar aşılama dediler bende boş yere artık horman almak istemiyorum o yüzden ciddi ve bu işi gerçekten iyi bilen bir dr a gitmek istiyorum ama maddi anlamda zor durumdayız şuaralar acaba çok bir gider olur mu ? cevaplarsan sevinirim canım...

canım rabbim meleğini sana bağışlasın inş. ve tez zamanda benim gibi bebek aşkıyla yananlarada versin banada inş. bu önerdiğin dr özel hastanede mi ? çok maliyeti var mı acaba ? tedavi sürecinin...... bende 2 defa klomenle aşılama denedim cerrahpaşada ama olmadı 4 aydır ara verdim çünkü dr aşılama ile gebe kalabilmem için eşimin sperm hareketinin yetersiz olduğunu söylediği halde tekrar aşılama dediler bende boş yere artık horman almak istemiyorum o yüzden ciddi ve bu işi gerçekten iyi bilen bir dr a gitmek istiyorum ama maddi anlamda zor durumdayız şuaralar acaba çok bir gider olur mu ? cevaplarsan sevinirim canım...

Murat berksoy tüp bebek doktoru degıl aile hekimi ve hayatımızı düzene sokarak,yedıklerımıze ,içtiklerimize dikkat ederk hamile kalıyosun.halit fırat erden ve murat berksoy birlikte çalışıyor eger murat beyin uyguladıgı programla hamile kalabiliceksen olur ve çok iyi bir doktor..ama sperm sorunlarında sayı belki değil ama hareket ve morfolojıde sorun varsa tüp bebek diyor ve sizi oyalayıp boş yere paranızı almıyor ..şuan alman hastanesinde ben micro için halit beyin hastasıyım ama murat beylede seanslarımız var Rabbim isteyen herkesin kucagını doldursuuunn aratmadan versın inşaalh kenki kendine hamile kalırsında ugrasmazsın canımm

100 yorumdan sonra özelden mesaj yazabılıyorum bana cep numaranı özelden at telefonuna mesaj atıyım numarayı söyliym hayır cep numarası halit hocanın canm ..hemen gitmeyi düşünüyomusun belki karsılasırız

aksam cıkmak zorunda kaldım netten..
kusura bakma...
bırazdan ozelden msj atıcam...
sen nasılsn problem ne sende peki

aksam cıkmak zorunda kaldım netten..
kusura bakma...
bırazdan ozelden msj atıcam...
sen nasılsn problem ne sende peki

Binlerce kez hamd olsun rabbime iyiyim.. Çarsamba yumurta toplanmıştı bugun ikinci gün aradılar 16 embriyomuz var çok şükür. Bizde sperm morfolj,sayı problemi ve hareket problemi var inşallahh bakalım rabbim sonumzu hayır etsin

Cnm hayvansal gıda yasak ama bol protein nasıl olacak?
Senin ilk tüpünde mı oldu? Murat beyin listesine tamamıyla uydun mu? Çok zor etsiz yogurtsuz yemek ama..

Cnm hayvansal gıda yasak ama bol protein nasıl olacak?
Senin ilk tüpünde mı oldu? Murat beyin listesine tamamıyla uydun mu? Çok zor etsiz yogurtsuz yemek ama..
Hayr canım ben halit fırat erdenin hastasıyımm halit bey gerek gördüğü hastaları önce murat beye yönlendiriyo sonra tüp bebege geciliyo ve herkesin bünyesine ve yapısına göre degişiyor bu tedavi şekli.. Bizim ilk micro denememiz canım:)

Hayr canım ben halit fırat erdenin hastasıyımm halit bey gerek gördüğü hastaları önce murat beye yönlendiriyo sonra tüp bebege geciliyo ve herkesin bünyesine ve yapısına göre degişiyor bu tedavi şekli.. Bizim ilk micro denememiz canım:)

Hayırlı olsun cnm inşallah sonucun olumlu olue

Merhaba kızlar bende Murat Beyin hastasıyım.. bu güne kadar tanıdığım, karşılaştığım en iyi doktor diyebilirim. İzmir de oturuyorum ve bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim Murat Beye. bende çikolata kisti var bir yumurtalığımdaki alındı ama diğer yumurtalığımdakileri küçük diye almadılar. iki aşılama ve bir kez tüp bebek yaptırdım ve olmadı. şimdi keşke en başında Murat Beye gitseydim diyorum. bir arkadaş maliyetini sormuş biraz maliyetli diyebilirim bir sürü tahlil yaptırıyorsunuz onlar biraz maliyetli kullandığım ilaçlarda biraz pahalı ama sonuçta tüp bebeğede dünyanın parasını veriyorsunuz üstelik bir ihtimal üzerine ama Murat Beye gittiğinizde vücudunuzdaki bütün eksiklikleri yada fazlalıkları tespit edip ona göre tedavi oluyorsunuz. bana söylediği bir şeyi sizinle paylaşayım çikolata kisti hastalarında rahimde tutunma daha zor olurmuş, sizden alınan yumurta çikolatı kisti olmayan birinin rahmine yerleştirildiğinde o hamile kalır siz kalamazsınız dedi. hayvansal ürünler yemiyorum (yoğurt ve peynir hariç) protein ihtiyacınızı baklagillerden alabiliyorsunuz. tedaviye başlayalı 3 ay oldu umarım en kısa zamanda sonuç alabilirim. bu arada size Murat Beyin sitesindeki başarı hikayelerini okumanızı tavsiye ederim. buda fikir sahibi olmanızı sağlayabilir.