• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktor mu seçtiniz, yöntem mi seçtiniz?

zullall

Nirvana
Kayıtlı Üye
Epey bir süredir meme protezi yaptırmayı düşünüyor fakat ya hissizlik olursa korkusuyla erteliyorum. Perşembe günü uzun bir burun ameliyatına girdim. Ameliyat sonrası da enfeksiyon oluştu. Epey sıkıntı çektim. Acillik oldum. Ateşim çıktı falan. Tamponlarım da duruyor. Bu hafta içi alacak doktorum. Bu kadar ızdırap verici bir ameliyat geçirince neden meme büyütme ameliyatı da olmuyorum diye düşündüm. Eski üyelerdenim. Buradan bazı arkadaşların sonuçlarını çok beğeniyorum. Mesela Libra arkadaşımızın sonuçları çok güzel. Doktoru koltuk altı kesisi uygulamıştı. Aynı sonuç bende de olur diye aynı doktoru seçmek ne derece mantıklı? Koltuk altı yöntemi seçip bu yöntemde uzmanlaşmış doktorları mı tercih etmek gerek yoksa bir doktoru seçip o doktorun size uygulayacağı yönteme razı olmak mı gerek? Hekim olarak Ömer Ekin'in sonuçlarını da çok beğeniyorum. Benim durumum şöyle, emzirmeden dolayı boşalan bir meme görüntüsü var ve aktif olarak sporla ilgileniyorum. Spor yaptığım için omuzlarım ve göğüs kaslarım çok kuvvetli. Ama özellikle yoğun göğüs kası çalıştıktan sonra hiç meme yağ dokum da kalmadı.Göğüs altı katlantı çizgim de yok. Kendi fotoğrafımı ekledim. Emzirip boşalan yok gibi memeleri olmakla beraber boşalmış meme görüntüsü olan arkadaşlar kendi tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum.

Epey bir süredir meme protezi yaptırmayı düşünüyor fakat ya hissizlik olursa korkusuyla erteliyorum. Perşembe günü uzun bir burun ameliyatına girdim. Ameliyat sonrası da enfeksiyon oluştu. Epey sıkıntı çektim. Acillik oldum. Ateşim çıktı falan. Tamponlarım da duruyor. Bu hafta içi alacak doktorum. Bu kadar ızdırap verici bir ameliyat geçirince neden meme büyütme ameliyatı da olmuyorum diye düşündüm. Eski üyelerdenim. Buradan bazı arkadaşların sonuçlarını çok beğeniyorum. Mesela Libra arkadaşımızın sonuçları çok güzel. Doktoru koltuk altı kesisi uygulamıştı. Aynı sonuç bende de olur diye aynı doktoru seçmek ne derece mantıklı? Koltuk altı yöntemi seçip bu yöntemde uzmanlaşmış doktorları mı tercih etmek gerek yoksa bir doktoru seçip o doktorun size uygulayacağı yönteme razı olmak mı gerek? Hekim olarak Ömer Ekin'in sonuçlarını da çok beğeniyorum. Benim durumum şöyle, emzirmeden dolayı boşalan bir meme görüntüsü var ve aktif olarak sporla ilgileniyorum. Spor yaptığım için omuzlarım ve göğüs kaslarım çok kuvvetli. Ama özellikle yoğun göğüs kası çalıştıktan sonra hiç meme yağ dokum da kalmadı.Göğüs altı katlantı çizgim de yok. Kendi fotoğrafımı ekledim. Emzirip boşalan yok gibi memeleri olmakla beraber boşalmış meme görüntüsü olan arkadaşlar kendi tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum.

Merhaba ben de eski üyelerdenim daha önce başarısız bir genital estetik yaşadım. Buradaki olumlu yorumlara göre gidip olmuştum fakat tam bir hayal kırıklığı oldu. Haziran ayında meme büyütme + genital olucam. Bu sefer doktorumu kendim seçtim ve uzmanlaştığı şekilde yapacak ameliyatımı. Farklı yöntemler de uyguluyor zaten kendisi ama bir yerde sizin için en uygununu da söyleyip seçimi bana bıraktı. Dual plan yapacak ameliyatımı, yuvarlak protez göğüs dokum fazla yok zaten üst tarafın dolgun olmasını istedim en doğal sonuç aldığım yöntem bu dedi. Meme altı kesisiyle olucam. İz konusunda tabi ki çok dikkat ediyoruz ama biraz da vücut yapısıyla alakalı dedi ve buna katılıyorum. Yani ameliyatlarda doktorun yaptıkları; uzmanlaşması çok önemli ama sizin vücudunuza uygunluğu da önemli.

Bende 5 ay önce göğüs büyütme ameliyatı oldum.
İlk gittiğim dr gözüm kapalı ameliyata girdim.Ameliyattan önce yuvarlağa karar vermiştik ama ameliyat sonrasında öğrendim ki damla takmış sebebide kaslarım çok zayıf olduğu için, üst lobun abartılı belli olduğu için yuvarlaktan vazgeçmiş.
Sonucundan gayet memnunum zaten dr özellikle sordum his kaybı olur mu? diye.
Göğus başı yöntemi olmayacağı için hissizlik olmaz dedi .Gerçektende hissizlik yok ama sağ mememin alt kısmı biraz nasıl anlatayım sezaryan olduysan bilirsin hani kaşırsın ama hissetmezsin hafif ama bu his var belki düzelir belki düzelmez şans artık .
345 CC, kas altı, damla, hıgh profil,meme altı kesisi mentor marka benimkiler

Merhaba canım,sonucumu beğenmene sevindim.Ben koltuk altı kesisi istediğim için özellikle bu konuda uzmanlaşmış doktorlar üzerine yoğunlaşmıştım.Ferruh bey,okuduğum yorumlardan içime çok sindi ve gidip görüştüğümde gösterdiği fotoları çok beğendim.Bunun üzerine ona yaptırdım.Hem istediğim yöntemle oldu,hem de tam istediğim şekilde oldu.Vücudun önceki yapısı da çıkan sonuçta önemli.Bence aklındaki doktorları belirle ve git onlarla görüş.Senin sonucunun neye benzeyeceğini örneklerle göstermelerini iste.

Evet iki sezaryen ameliyatı da ben geçirdim ve tarif ettiğin hissi iyi biliyorum. Fakat çok garip bir şey diyeceğim. Ben ilk sezaryenimden sonra o dikiş hattı boyunca alt ve üst kısım dahil hissizliz vardı. Çocukların arası beş yaş. İkinci sezaryenden sonra his tamamen var. Hem dikiş üzerinde hem çevresinde. Aynı yeri bir kere daha açıp kapamak sinirleri nasıl geri getiriyor, ben bunu hiç anlamıyorum mesela.

Güle güle kullanın. Ben kaslarımı kestirmek istemiyorum. Bu bölgedeki kasları aktif kullanıyorum. Muhtemelen göğüs kaslarım da çok büyümüştür. Çünkü göğüs kası da çalışıyordum. (Burun ameliyatı sebebi ile ara verdim bir süre. )Bu yöntemi kullanmadan meme protezi yapmayı ben ısrar etmeden teklif eden bir hekim bulursam en kısa sürede ben de ameliyat olmayı istiyorum çünkü gerçekten vücuduma yakışmıyor. :-(((

Özellikle kas üstü tercih eden doktorları araştırıp,ona göre karar verebilirsiniz.Benim doktorum kas altı olmasına rağmen halter bile kaldırabilirsin demişti ama yine de aktif sporla uğraşan birinin kas üstü yaptırması daha mantıklı olabilir.

Back
X