Epey bir süredir meme protezi yaptırmayı düşünüyor fakat ya hissizlik olursa korkusuyla erteliyorum. Perşembe günü uzun bir burun ameliyatına girdim. Ameliyat sonrası da enfeksiyon oluştu. Epey sıkıntı çektim. Acillik oldum. Ateşim çıktı falan. Tamponlarım da duruyor. Bu hafta içi alacak doktorum. Bu kadar ızdırap verici bir ameliyat geçirince neden meme büyütme ameliyatı da olmuyorum diye düşündüm. Eski üyelerdenim. Buradan bazı arkadaşların sonuçlarını çok beğeniyorum. Mesela Libra arkadaşımızın sonuçları çok güzel. Doktoru koltuk altı kesisi uygulamıştı. Aynı sonuç bende de olur diye aynı doktoru seçmek ne derece mantıklı? Koltuk altı yöntemi seçip bu yöntemde uzmanlaşmış doktorları mı tercih etmek gerek yoksa bir doktoru seçip o doktorun size uygulayacağı yönteme razı olmak mı gerek? Hekim olarak Ömer Ekin'in sonuçlarını da çok beğeniyorum. Benim durumum şöyle, emzirmeden dolayı boşalan bir meme görüntüsü var ve aktif olarak sporla ilgileniyorum. Spor yaptığım için omuzlarım ve göğüs kaslarım çok kuvvetli. Ama özellikle yoğun göğüs kası çalıştıktan sonra hiç meme yağ dokum da kalmadı.Göğüs altı katlantı çizgim de yok. Kendi fotoğrafımı ekledim. Emzirip boşalan yok gibi memeleri olmakla beraber boşalmış meme görüntüsü olan arkadaşlar kendi tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
doktor mu seçtiniz, yöntem mi seçtiniz?
- Konu Sahibi zullall
- Başlangıç Tarihi