- 10 Ağustos 2013
- 19
- 11
2017 Aralık ayında 1 ml dolgu uygulandı.Dolgu esnasının yapılış anında ve sonrasında bir sıkıntı yaşanmadı.1300 tl nakit ödemesi yapıldı.Dolgu 3 ay içerisinde dudaktaki etkisini bayağı bir azalttıgı için ( vücut yapısına göre kalıcılık zamanı herkese göre farklı olarak değişim gösterdiği söylendi.) Mart ayında tekrar 1 ml dolgu yaptırdım. Fiyatın arttığı 1500 tl nakit olacağı söylendi fakat ben öncesinde konuşup fiyat aldığımı ısrarla belirtince ilk fiyattan 1300 tl olarak ödemede anlaşmak zorunda kalındı.3ay sonrasında Haziran gibi dudağımda topaklanmalar meydana geldi.Yag bezesi gibi oluşan topaklanmalar zamanla rahatsızlık verdiği için yapılan yere gittim.Dudağımda su toplama gibi bir his vardı.Dokunuldugu zaman dışarıdan da anlaşılıyordu.Özellikle iltahap olabileceğini ona göre bir işlem yapılmasını istediğimi belirttim. Fakat topaklanmaların normal olduğunu bu gibi durumlarda dolguyu dağıtmak için bir enzim olan hyaluronidaz ile iğne yapılarak dudaga enjekte etmemiz gerektiğini söyledi.Yapılan yere ve doktora güvendiğim için itiraz etmeden doktora bıraktım.Dudağıma iğne yaptıktan sonra topaklanmaların üzerine bastırarak masaj ile dağıttı ve birkaç gün içerisinde tüm şişliğin ineceğini söyledi.Dudağımın üst ve alt kısmından yapılan iğneler sonrasında inanılmaz bir şişlik ve şekil değişikliği meydana geldi. 7. gün geçmesine rağmen şişlik inmedi ve ağrı ve dudak üzerinden görünen iltahaplanma artmaya başladı.Tekrar doktora gittim.iltahabın akıtması gerektiğini söyledi.Üst dudagım ve alt dudağımın iç kısımdan kesikler atarak iltahabı akıttı.Atılan kesiklere dikiş atılma ihtimalide vardı fakat çok şükür dikişsiz bir şekilde işlem sonlandı.İşlem sonrasında dışarı cıkamayacak kadar dudağım şişti inanılmaz bir hal aldı.İşlem sonrasında ağzımda bone ile dışarı çıkabildim.Tekrar birkaç gün sonra dudağın şişliğinin ineceği söylendi.1 kutu Cipro 2 kutu Augmentin 1 kutu Sulcid isimli antibiyotikleri hiç ara vermeden ( doktorun iyileşme süreci için verdiği ilaçlar ) kullanmama rağmen hiçbir şekilde iltahap kurumadı. Tekrar doktora gittiğimde iltahabı aynı kesik ile akıttı fakat doktor iltahabı akıttıkça sonrasında dudağım daha da iltahaplandı.İltahabın kuruması için 2 hafta tüm gün güneşe çıktım ve denize girdim.Deniz ve güneş dudaklarımı kuruttu fakat her hafta muntazam şekilde üst kısımda kesik atılan yer kendi kendine iltahaplanıp şişip iltahap akıtmaya başladı. Artık geçti tamam dedikten 3 gün sonrasında aynı yerler tekrar şişip iltahaplanıyor.Bu süreç içerisinde hiçbir sekilde telefon ile doktorla irtibata geçemedim.İletişim olarak Mehmet Beyin karısı Zerrin Hanım yada asistanları Dilan Hanım ile irtibata geçtim.Doktora olası bir durumda ona ulaşmak istediğimi de belirttim fakat sadece eşinin numarasından ona ulaşabilceğimi söyledi. Bu süreç içerisinde dudagın kontrol süreci ile ilgili sadece onları ben aradım.Kimse bana sonrasında sürecin nasıl ilerlediği ile ilgili sorular ile geri dönüş yapmadı. İşyerim güneşlide ve 17:30 çıkış saatim olmasına rağmen randevuları sadece Mehmet Beyin müsaitlik durumuna göre ayarlamak zorunda kaldık. Şuanda dudağımın şekli normale döndü fakat iltahaplanma hala devam etmektedir ve dışarıdan iltahaplanmalar görülüyor.2 haftada bir üst dudağımda hala kendi kendine şişip patlayıp akıntılar mevcut.Doktora Eylül ayında tekrar gittim ve aylardır neden bu iltahapı geçiremediğimizi sordugumda hicbir cevap malesef alamadım.Nadir rastlanan bir durum olduğu ve daha önce hiç böyle bir durum ile karşılaşmadığını söyledi.Dokunup işlem uyguladıgımızda daha kötü olduğunu oyüzden iltahabın kendinin geçmesini beklememiz gerektiğini söyledi.Durumla ilgili onlarla alakalı bir yanlış olmadığını belirterek yinede iltahap geçince hediye olarak botoks , göz altı ve dudak dolgusunu yağ enjekte işlemi yapacaklarını söyledi.İnternet üzerinden incelerseniz benim yazdığım şikayetlere ve benim gibi madurların aynı konu aynı doktor için yaptığı şikayetleri göreceksiniz.
Son düzenleme: