Doktor konusunda kafam çok karışık tavsiye lütfenn

gonca4627

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
7
2
34
Kızlar selamlar ben ve eşim ikimizde burun ameliyatı olmayı düşüyoruz. Ben daha çok estetik eşimse daha çok nefes için olmak istiyor. araştırdığım doktorlar haldun kamburoğlu,eyüp bozkurt,teoman doğan,barış çakır,engin erkal,timur batmaz sizce bunlar nasıl doktorlar yada tavsiye edeceğiniz doktor var mı? hangi doktoru okusam illa olumsuz bir yorum çıkıyor kafam karıştı. ben burnunum ucu düşük kemer var onlar düzelsin burnumda cok küçülsün istemiyorum. Herkese geçmis olsun şimdiden

Merhaba iki sefer farklı doktorlara ameliyat ameliyat olmuş biri olarak sosyal medyadaki fotoğraflara kanma derim. Tabiki her doktordan memnun olan var olmayan var ama benim sana tavsiye edebileceğim ameliyat sonrası takibi iyi yapan ve ilgilenen bir doktor tercih etmen.

Tavsiye edebilcegin doktorlar var mı. Bu doktor karar vermek nasıl zor birseymis burun estetiginde herkes fake hesaplardan reklam yapiyorlar kafamiz karisiyo

Canım merhaba bende rinoplasti ameliyatı geçirdim ve şuan gene nefes ve şekil bozukluğu sorunum var ama revizyon ameliyatımı kesinlikle dr volkan kahya'ya olacağım çünkü bir anestezi teknikeri olarak kendisiyle çalışıp işçiliğini gördüm ve ameliyat olmaya o zaman karar verdim fakat ameliyatı kışa doğru olacağım 1 ay sonra düğün balayı vs karmaşa var 1 ayda iyileşme bekleyemeyecegim için dediğim gibi kışın olucam volkan bey dünyanın en anlayışlı en tontişş doktoru ameliyat sonrası da ilgi alakasını asla kaybetmeyen birisi asistanıoğuzhan beyle de çalıştık bir ara kesinlikle memnun kalırsın zaten çok hastası var randevunu erkenalmanda fayda var kendisi kbb uzmanı hem iç hem dış problemlere aranan kan diyebilirim

İstanbul’da mı oturuyorsun

hemen inceliycem canım teşekkürler tavsiye için. zaten nefes sorunumda var o yüzden kbb ci olmasını daha çok tercih ederim aslında

kesinlikle vacit pamukçu diyorum. ameliyat olalı bir ay olacak ve o kadar memnunum ki her an ulaşabiliyorum sık sık kontrollere çağırıyor zaten. kapalı rinoplasti yapıyor sıfır dikiş ve olağan üstü doğal ve güzel burunlar yapıyor hayatımda tanıdığım en sıcak kanlı en mükemmel doktordur kendisi

Yav He he....

sanırım sizin bir doktora güvenebilmeniz için instagramda shoplu fotoğraflarla fenomen olmuş bir doktor olması gerekiyor. fakat vacit bey böyle şeyleri etik bulmuyor ve ihtiyacı da yok. yazdığım onca şey için doktorum kafama silah dayamadı :) hep soğukkanlı ve çıkarcı doktorlara alıştığımız için bu yorumlar reklam gibi geliyor olabilir. ayrıca gerçekten memnun olmadığımız bir durum için neden gelip burda olumlu şeyler yazalım. burada amacımız birbirimize fikir vermek değil mi? zaten gider görüşürsün içine sinmeyen bir şey olursa bir daha görüşmezsin bile öyle değil mi.

Merhaba ben mithat akan oldum çok memnunum ben üstelik kombine bi ameliyst oldum şaka germe badem göz burun ucu yapıldı çene meme liposaction alt karın çene ve iç bacakta tüm bunlara rağmen çok rahat atlattım isterseniz önce sonra atayım ama burun için biraz erlen benim ki 25 günlük ödem hatsafhafda ama gören hiç kimse anlamadı sende bi gizellik var ama ne diyorlar :) o yüzden çok mutluyum doğal duruyor zaten ondan eöinim de bu kadar düşünmememiştim :)

maşallah komple bakıma girmişsiniz:) bende a karın germe ve göğüs toplamayla başlıyorum. şimdi durumunuz nasıl. Birde hepsi iiçin ciddi bir ödeme yapmışsınızdır kesinn.. fiyatını da merak ettim sakıncası yoksa

Bu kadar işlem yaptırdınız ama kimse estetik yaptırdığınızı anlamadı? Saçmalamayın lütfen :) geçmiş olsun

Zor değil resim ile destekleyebilirim :) değişim var diyorlar ama estetik değil kaş şekli gibi zannediyorlar ön yargılı olmayın

Ciddi ever birazcık ama çok kutluyum özelden yaZarsanız reaim paylaşırım ben

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bence hastalarını canlı olarak görüp tanıdığınız birisine ameliyat olun. İnstagrama internete reklama güvenmeyin. Benim reklamcı bir arkadaşım var bu işte çok şey dönüyor. Kimisi Photoshop yapıyormuş. Ücretli olarak iyi yorum yaptırıp kötüleri sildiren var. O yüzden etrafınızda yaptığı burnu gördüğünüz kim varsa ona gidin bence

Kesinlikle katılıyorum ig tamamen yalan bi dünya asla ig de olan bi doktoe çalışmasına güvenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…