Doktor kontrolü olmadan femera kullananlar varmi

Doktor kontrolü olmadan femera kullananlar
Doktorsuz kullanma. Birden fazla yumurta uyarılırsa sağlık açısından kötü sonuç alırsın. Doktorun büyüyen yumurta sayısına bakması şart. OHSS araştır

Niye cesaret alip sende mi kullanacaksin? Bu ilac recetesiz satılıyor mu ki?
Cesaret almak değil iki ay önce doktorum yazmıştı zaten bir kez kullandım aşılama yapılacaktı kısmet olmadı ondan sonrada bı turlu denk gelip gidemedim bu ay kullanmaya başladım zaten belki benim gibi kullananlar vardır diye sorup bilgilenmek istedim

Doktorsuz kullanma. Birden fazla yumurta uyarılırsa sağlık açısından kötü sonuç alırsın. Doktorun büyüyen yumurta sayısına bakması şart. OHSS araştır
7 yıl öncede femara verilmişti bana ozman aşılama istemiştim doktor bu ilacı üç ay kullan olmassa gel demişti ozman bı sorun olmamıştı kızıma ikinci ayda hamile kalmıştım takip felan edilmemişti

İlk tedavilerime başladığımda o tarz ilaçlar bende büyük kist yaptı. Ağrısından duramadım doktor kontrolüyle kullanıyordum birde. Doktorum bu kist ağrısı 5 doğum sancısı ağırlığında demişti.
Sonra iğnelerle Ohss oldum yine doktor kontrolündeydi vücudum su topladı şiştim. Doktor kontrolünde olmasam ölüme gidebilecek birşeydi. Yine doktorun söylediği buydu.

Sizin anlayacağınız bunlar masum ilaçlar değil kafaya göre kullanılacak ilaçlar hiç değil.
Minicik aspirin bile doktor kontrolü olmadan kullanılmamalı.

Doktora gidiniz. Kamu spotu...

Yorumunuz için teşekkür ederim bu şekilde bir bilgim yoktu daha önce kullanıp hamile kalmıştım doktor reçete etmişti ozamanda yumurta takibi yapmamıştı bu şekilde aklımda olduğu için cesaret edip kullandım inşallah dediğiniz gibi bir durumla karsilasmam

Her bünye farklı sizde ne yapar bilemem ama böyle yan etkileri oldu. Olabilecek gözüyle bakıyor doktorlar hep.
Ben ağır polikistik over hastasıyım herşeyi o yüzden net ve uçlarda yaşadım. O yüzden uyarmak istedim böyle şeylerde yaşanabiliyor. Siz yinede dikkatli olun.

Nasıl anlaşıldı ohss sizde nasıl anladınız ağrı falan mı oldu

Anlıyorum doğrudur ama her ihtimali düşünmek zorundayız maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…