- Konu Sahibi Evlimutlucocuklu2011
İçgüdüsel olarak,fazla gelişmeyen beyinlere sahip olduğumuz ve etraftan sadece erkek doğurursan değer görürsün gibi saçma düşüncelerle dolu bilinçaltımızda kabul edilmesi zorlanan bir olgu olarak çıkıyor kız evlat hissi.Tek düşüncemiz evlenip elin oğluna gideceği ve kadın olacağı hissi.İyi de kendimizde kadınız,biz de cinsel olaydan zevk alıyoruz,anne kalmak için taklalar atıyoruz,eşimizi çok seviyoruz,neden kızımızın bir hata yapıpta yüzümüzü kara çıkaracağı hissi hep beynimizde ? Toplumsal olaylara baktığımızda bu tür olaylara katılanların sosyo ekonomik durumu kötü,ailede sevgiden yoksun,psikolojisi bozuk çocuklarda gözlemliyoruz.Kendimize gelin ararken başkalarının yetiştirdiği kızları alacakken neden başkasıda yuva kurmak için neden kızımızı uygun görmesin değil mi? Çok uzağa gitmeme gerek yok,abim doğduğundan beri ailemin hayatını burnundan getirirken ben hiç bir evladın yapamayacağı birçok şeyi yaptım,hala da yapıyorum.Evlimutluçocuklu gerçekten çok şanslısın canım,Allah ım bana da nasip etsin senin güzel kızın gibi.Dualarında benim de tatlı kızıma kavuşmam için bir cümlecik eklersen çok sevinirim canım,kızıma isim bulamıyorum,senin kızının adı ney?
Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin insallahh... :) benim kızımın adı HAZEL aslen ingiltere doğumluyum (HEYZIL diye okunuyor) türkçe anlamı fındık ve ela anlamına geliyor ayrıca Kuranda dageçiyor dualarda Hazellezi diye geçer İşaret bıraken sevilen anlamına gelir Allah nasip ederde bir kızım daha olursa onada Almina adini düşünüyorum rüyamda görmüştüm Almina isminin anlamı arabistan da bulunan mina dağının zirvesinde yetişen kırmızı bi çiçektir ve arap kökenli bi isimdir. :)