- Konu Sahibi Evlimutlucocuklu2011
-
Bende hem hissettim hem rüyamda görmüştüm 5 haftalık falandı rüyamda gördüğümde tombiş bi oğlum olmuştu.Oğlum geliyor kısmetse.
Peki ikili test yaptırdıysanız orda ki b-hcg değeri rakamsal olarak kaçtı?
50 ve üstü kız,altı da genel olarak erkek çıkıyor bir çok arkadaşta ve bende de tuttu..
Sağlıklı olsunda hayırlısıyla Rabbim kollarıma almak nasip etsin :)) Allah herkese hayırlı evlat versin.
Benim de tüm belirtilerim erkekti.Her okuduğum ,her anlatılan harfiyen erkek bebeği gösteriyordu ama kızım olacağını öğrendim,eşime söylediğimde sımsıkı sarılıp beni kucakladı.Belirtilerim erkekti ama daha hamile kaldığımı bilmeden iş yerindeki küçük bir kız çocuğunu severken içimde bişiler cız etti ve ben kızım olacağını anladım,etrafımda herkes çok şanslı olduğumu her annenin bu hissi tatması gerektiğini söylüyor.İnşallah sağ salim alabilirim tatlı kuzumu.
Bende hem hissettim hem rüyamda görmüştüm 5 haftalık falandı rüyamda gördüğümde tombiş bi oğlum olmuştu.Oğlum geliyor kısmetse.
Peki ikili test yaptırdıysanız orda ki b-hcg değeri rakamsal olarak kaçtı?
50 ve üstü kız,altı da genel olarak erkek çıkıyor bir çok arkadaşta ve bende de tuttu..
Kız çocuğu anlatılmaz benim ilk çocuğum kız ve şu anda 11 yaşında 10 tane erkeğe değişmem :))) kız çocuğu ayrıca çok hayırlı ve vefalıdır ben su an 19 haftalık hamileyim başlarda cok mide bulantısı halsizlik vardı mutfaga giremiyor yemek yapamiyordum ama benim güzel kızım bu yaşında hep ilgilendi evi toparladi masayi hazirladi, topladi anlayacağın o olmasa yanmistim Allah ondan razı olsun :))
İnsallah gönlünden geçen olur hayırlısıyla sağlıkla evladini kollarina alirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?