How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Doktor kız dedi ama ben erkek :))

Evlimutlucocuklu2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
13
1
36
İstanbul
Merhaba hamileliğimin 19. haftasına girdim bir kaç hafta önce doktorum kız olucağını söyledi. Hamile olduğum için çok mutluyum, 11 yaşında dünya güzeli bir kızım var oda çok mutlu ama nedense gebeliğimi öğrendiğimden beri hep erkek olucak gibi hissediyorum doktor kız demesine ramen ben hala erkek gibi hissediyorum. Allah tan gelen herşeye razıyım sağlıklı olsunda ne olursa olsun... Benim gibi olan varmi???? Hisleri doğru çıkan

çoğu doktor genelde şaşırmıyor sanırım biraz erkek isityorsunuz:) ama tabi sağlıklı olsunda.hayırlı doğumlar.

Bende hem hissettim hem rüyamda görmüştüm 5 haftalık falandı rüyamda gördüğümde tombiş bi oğlum olmuştu.Oğlum geliyor kısmetse.
Peki ikili test yaptırdıysanız orda ki b-hcg değeri rakamsal olarak kaçtı?

50 ve üstü kız,altı da genel olarak erkek çıkıyor bir çok arkadaşta ve bende de tuttu..

hayırlı olsun sağsalim alın kucağınıza inşallah
böyle düşünmenizde kızınızın etkisi olabilir onu tatmışsınız birde oğlum olsa diye düşündüğünüz içindir
yani malum oğlu olan kız ister, kızı olan oğul ister
yüce Rabbim bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
oğlan isteyene oğlan kız isteyene kız olmayana her ikisindende hayırlısıyla inşallah

bencede erkek isteginden kaynaklanan bir durum...Allah sag saglim aldirsun kucaklarimiza kuzucuklarimizi :16:

Bende hem hissettim hem rüyamda görmüştüm 5 haftalık falandı rüyamda gördüğümde tombiş bi oğlum olmuştu.Oğlum geliyor kısmetse.

50 ve üstü kız,altı da genel olarak erkek çıkıyor bir çok arkadaşta ve bende de tuttu..

canım o test tutmuyo benim çok yüksekti sonucum ama oğlum olucak Allahım kısmet ederse

bende hamile kaldığımdan beri hep kız hissetmiştim hatta rüyamda bile görmüştüm kaç defa. çevremdekiler hep kızın olucak demişti ikili testteki değer bile yüksekti ama oğlum olucak Allahın izniyle

hamile oldugumu ögrendıgım gunden berı kızım olacak dedık doktorumuz bıze prensesımız olacagımızı soyledı. herkes bana erkek dedı ama ben kızım olacagını ozellıkle vurguladım ınşallah oyle olacak...

Benim de tüm belirtilerim erkekti.Her okuduğum ,her anlatılan harfiyen erkek bebeği gösteriyordu ama kızım olacağını öğrendim,eşime söylediğimde sımsıkı sarılıp beni kucakladı.Belirtilerim erkekti ama daha hamile kaldığımı bilmeden iş yerindeki küçük bir kız çocuğunu severken içimde bişiler cız etti ve ben kızım olacağını anladım,etrafımda herkes çok şanslı olduğumu her annenin bu hissi tatması gerektiğini söylüyor.İnşallah sağ salim alabilirim tatlı kuzumu.

Benim de tüm belirtilerim erkekti.Her okuduğum ,her anlatılan harfiyen erkek bebeği gösteriyordu ama kızım olacağını öğrendim,eşime söylediğimde sımsıkı sarılıp beni kucakladı.Belirtilerim erkekti ama daha hamile kaldığımı bilmeden iş yerindeki küçük bir kız çocuğunu severken içimde bişiler cız etti ve ben kızım olacağını anladım,etrafımda herkes çok şanslı olduğumu her annenin bu hissi tatması gerektiğini söylüyor.İnşallah sağ salim alabilirim tatlı kuzumu.

ben deilk hamilelğimde erkek diye hissetmiştim erkek bebekleri görünce çok sevimli gelyodu kızlar uzak geliyodu oğlum oldu şimdi de kızı aşırı istediğim için olabilir kızım olacak gibi geliyo kız bebeklere ilgim arttı ama kan takvimi ve çin takviminde erkek çıkıyo bi de oğlum ayağını karnıma dayamıştı geçengün sol tarafımda bişeyin olduğunu hisetim sağ tarafta yok.oğlum sağdaydı

Kız çocuğu anlatılmaz benim ilk çocuğum kız ve şu anda 11 yaşında 10 tane erkeğe değişmem :))) kız çocuğu ayrıca çok hayırlı ve vefalıdır ben su an 19 haftalık hamileyim başlarda cok mide bulantısı halsizlik vardı mutfaga giremiyor yemek yapamiyordum ama benim güzel kızım bu yaşında hep ilgilendi evi toparladi masayi hazirladi, topladi anlayacağın o olmasa yanmistim Allah ondan razı olsun :))
İnsallah gönlünden geçen olur hayırlısıyla sağlıkla evladini kollarina alirsin :)

daha önce de duymuştum bu b-hcg değeri olayını benim 60 küsür çıkmıştı ama doktorum erkek diyor bebeğim için. bu çin takvimi gibi bir varsayım değil mi?

benim beta hcg ikili testte 115 çıktı buna göre kız olması lazım....ayrıca doktorum önce erkek kız dedi bu arada sizin gibi benimde 10 yaşında kızım var ama içime erkek doğuyordu hatta bir doçent kız dedi ve eminim erkek değil dedi ama benim oğlum olacak hemde 16. haftada kız dendi bilirsiniz 16 hafta cinsiyetin belirlenmesinde uygun bir hafta ama BİLEMEDİ.Oğlum olacak benim hatta amniyosentez yaptırdım riskten dolayı.....ordaki kormozomlar xy çıktı yani yanılma payı yok artık.

Kız çocuğu anlatılmaz benim ilk çocuğum kız ve şu anda 11 yaşında 10 tane erkeğe değişmem :))) kız çocuğu ayrıca çok hayırlı ve vefalıdır ben su an 19 haftalık hamileyim başlarda cok mide bulantısı halsizlik vardı mutfaga giremiyor yemek yapamiyordum ama benim güzel kızım bu yaşında hep ilgilendi evi toparladi masayi hazirladi, topladi anlayacağın o olmasa yanmistim Allah ondan razı olsun :))
İnsallah gönlünden geçen olur hayırlısıyla sağlıkla evladini kollarina alirsin :)

İçgüdüsel olarak,fazla gelişmeyen beyinlere sahip olduğumuz ve etraftan sadece erkek doğurursan değer görürsün gibi saçma düşüncelerle dolu bilinçaltımızda kabul edilmesi zorlanan bir olgu olarak çıkıyor kız evlat hissi.Tek düşüncemiz evlenip elin oğluna gideceği ve kadın olacağı hissi.İyi de kendimizde kadınız,biz de cinsel olaydan zevk alıyoruz,anne kalmak için taklalar atıyoruz,eşimizi çok seviyoruz,neden kızımızın bir hata yapıpta yüzümüzü kara çıkaracağı hissi hep beynimizde ? Toplumsal olaylara baktığımızda bu tür olaylara katılanların sosyo ekonomik durumu kötü,ailede sevgiden yoksun,psikolojisi bozuk çocuklarda gözlemliyoruz.Kendimize gelin ararken başkalarının yetiştirdiği kızları alacakken neden başkasıda yuva kurmak için neden kızımızı uygun görmesin değil mi? Çok uzağa gitmeme gerek yok,abim doğduğundan beri ailemin hayatını burnundan getirirken ben hiç bir evladın yapamayacağı birçok şeyi yaptım,hala da yapıyorum.Evlimutluçocuklu gerçekten çok şanslısın canım,Allah ım bana da nasip etsin senin güzel kızın gibi.Dualarında benim de tatlı kızıma kavuşmam için bir cümlecik eklersen çok sevinirim canım,kızıma isim bulamıyorum,senin kızının adı ney?

henüz hamile değilim. yıllardan beri kız çocuğu hayal ederdim. hep kızım olsun istemişmdir. erkek çocuğum olursa üzüleceğim yada çok sevmeyeceğim gibi gelirdi. ama şimdi nedense ilk çocuğumun erkek olcağını hissediyorum.

çocuğum olup olmayacağını bile bilmiyorum, bakalım bu çoook erken hissim tutcak mı :)

bana 19.haftada 3 doktor erkek dedi.resminide verdiler.artık okadar belliki cinsel organı.yani yanılma olacagını sanmıyorum
yinede emin olmak için farklı bi doktora daha git istersen.ben öle yaptım anca ikna oldum.
Allah kızına ve bu bebegine uzun ömür saglık versin inş.
kız evlat sahibi olmak gercekten cok güzel
benimde kızım var kendimi şanslı hissediyorum.ilerki yaşamımda benim tek dostum olcak kızım.1 kızım daha olsa yine cok cok mutlu olurdum.bende tek kızım cok zor oluyor.

Back