Doktor kesin sonuç dedi hala korkuyorum

Cevite

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2018
14
1
1
32
2 ay önce ilişkiye girdikten sonra 2 kez regl oldum. Ama son reglim normalden daha kısa sürdüğü için kan testi, idrar testi, vajinal ultrason yapıldı ve 2 doktor da kesinlikle gebelik yok dedi hala korkuyorum

Hamilelik korkusundan Çok stres yapmamın buna etki etmiş olabilecek olduğunu söylediler

Hamile değilsin işte.
2 ay olmuş, üstüne 2 kere regl olmuşsun ve doktora gidip ultrason ve kan değerlerine baktırmışşın. Sonuç olarakta hamile değilsin denmiş ...

Daha ne olmasını bekliyorsun, HAMILE DEGILSIN.

O zaman psikologa gitmelisin

İkinci reglim gelene kadar o kadar çok stres yaptım ki ondan az gelmiş olabilirmiş

Evet hamilesiniz ama gizleniyo bebek 9 ay sonra doğacak.. bu tarz hamileliğe "gizemli hamilelik" diyorlar yeni çıktı piyasaya..

Ultrasonda belli olmayabilir kan değerine bakalım dedi ve negatif çıktı

Gebelikten değil psikolojik.. kendi kendine kafandan atamıcaksan destek alıp atlat..

Haklısınız galiba psikolojik olarak o kadar düşündüm ki reglim bile az geldi

İlk önce 10 tane falan idrar testi yaptım sonra doktora gittim doktor belki burda görünmüyodur kan testi yapalım dedi 0 çıktı sonuç sonra yine idrar tahlili yaptım hepsi negatif

İlk önce 10 tane falan idrar testi yaptım sonra doktora gittim doktor belki burda görünmüyodur kan testi yapalım dedi 0 çıktı sonuç sonra yine idrar tahlili yaptım hepsi negatif
Tamam işte yok Bebek hamile filan değilsiniz kendinizi bedeninizi en iyi siz tanırsınız. Az olma nedeninizkafaya takmanız değilsiniz işte. Doktorlar her ihtimale bakmış adet de görmüşsünüz neyin şüphesi hala.

Karnın şişiyo gibi de hissedıyosan miden de bulanıyosa yalancı gebelik oluyo acilen psıkolog...
Ama hamile değilsin karnın boş korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…