• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor hatası var mıdır

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şöle bi durum oldu adetim 3 gün geçince beta hcg ye baktırdım 102 çıktı ve 2 gün sonra 212 çıktı gayet iyidi yani sonra 10 gün sonra kanama başladı ve 624 e kadar çıkıp sonra düştü değerim sonra doktor genetik test istedi kromozom testi normal çıktı ama kan pıhtılaşma sorunu çıktı sizce doktorun sucu var mı bana ilaç vermedi hiç doktorumu seviyorum iyi birisi ama sonucu öğrenince içime sıkıntı oldu acaba kanama başlayınca iğne verseydi düşmezmiydi sadece coraspin ve progeston verdi var mı bi fikri olan

Kızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şöle bi durum oldu adetim 3 gün geçince beta hcg ye baktırdım 102 çıktı ve 2 gün sonra 212 çıktı gayet iyidi yani sonra 10 gün sonra kanama başladı ve 624 e kadar çıkıp sonra düştü değerim sonra doktor genetik test istedi kromozom testi normal çıktı ama kan pıhtılaşma sorunu çıktı sizce doktorun sucu var mı bana ilaç vermedi hiç doktorumu seviyorum iyi birisi ama sonucu öğrenince içime sıkıntı oldu acaba kanama başlayınca iğne verseydi düşmezmiydi sadece coraspin ve progeston verdi var mı bi fikri olan
Protestan düşük engelleyici bir ilaçtır. Kesenin rahime daha sıkı yapılmasını sağlar. Ancak sizin gebeliğin başta sıkıntılıymis. Bhcg değerinin ikiye katlanarak gitmesi gerekir yani 10 gun so ra 1000 lerim geçmesi gerekirdi.uzulmeyin büyük ihtimal ilk gebeliğiniz.en az 4 ay bekleyip tekrar dönersiniz. Tabi iyi bir jinekolog tan muayene olun

Eee saten kan sulandırıcı hap vermiş size sorun nerde ki ilk gebeliğinz mi ilk gebelik lerde %15 oluyo kimyasal gebelik benimde ilk bebeğim kimyasal gebelikti şimdi ise 5 aylık bir bebeğim var. Ben dr luk bir şey olduğunu sanmıyorum geçmiş olsun insallah en kisa zamanda bi evlat sahibi olursunuz

Bir doktor olarak kesinlikle yok.624 cok az bir değer kinyasal gebeliklerin tutunma sansı yok ne yazık ki.en kısa zamanda evladınıza kavusursunuz inşallah

Hiç bi ilaç vermedi ile cümleye başlayıp verdiği 2 ilacı yazarak cümleyi bitirmişsiniz. Inşallah sağlıklı evladınız olur yeniden.

600lerde cikan degerle bebegin tutunma sansi yok malesef. Hayirlisi olsun,saglikla bir bebek dunyaya getirin insallah

Brnim ilk gebeliğimde adetim bir gün geçmişti kanda değeri 894 falan çıkmıştı. 600 çok az.
İkinci gebeliğimde beta hcg bakılmadı hiç oda düşükle sonuçlandı.
Dr vermiş iki ilacıda zaten yapabileceği başka birşey yok maalesef.

Bibarkadasimda 3.de pihtilasma sorunu oldugunu ogrendiler simdi 4.ye hamile. Doktorun hatasi yok burda ilkte farkedemeyebilit ama ikinciye tedbir alinir

Doktor defilim tabi ama az cok bilip duyduklarıma dayanarak söylüyorum dr yapması gerekeni yapmıs zaten degeriniz cok düşükmüş dr en basından biliyordur muhtemelen düşecegini

3-4 ay sonra tekrar hamile kalırsınız ve sağlıklı bir gebelik olur inş

Back