- 24 Temmuz 2021
- 7
- 3
- 6
- 25
- Konu Sahibi estetikmeraklisi
Burun estetiği oldum hasan beye yaklaşık 1 yıl önce. Hiç istemediğim tarzda bir burun yaptı. Doğal olsun dedim burun deliklerimin gözükmemesini istedim kalkık kavisli olmasın dedim. Bana tam olarak micheal jackson burnunun domuz burnu ile karışık bir versiyonunu yaptı. burnum şuan hem kalın gözüküyor hem de burun deliklerim bildiğiniz gözlerimle aynı hizada tabi dikişlerimin izleri de hala duruyor geçmedi geçer demişti. ameliyat sonrası kendisine tekrar ameliyat yapmasını çok aşırı kalkık olduğunu söylediğimde burnun düşecek zaten şuan şişlikten kaynaklı böyle dedi. Bir yıl geçti hiç düşmedi ameliyattan çıktığım burunla bir farkı yok!
Bir doktor zorlasa böyle felaket bir sonuç elde edemezdi. Kendisi imkansızı başardı birde bana kalkık burunun yakıştığını söyleyip durdu kendisi kalkık burun seviyorsa kendi burnunu o şekilde ameliyat ettirebilir.
Önemli olan hastanın istediği burun değil mi ? Ben sıradan normal burun istemiştim çok zor bir burun istememiştim. Ayrıca burun yapım zor bir burunda değil farklı doktorlada konuşmuştum. Asla tavsiye etmiyorum. Paranıza değmez psikolojim bozuldu bu burunla ne fotoğraf çekebiliyorum. Ne de özgüvenli bir şekilde dışarıda gezebiliyorum. Farklı bir doktora tekrar ameliyat olacağım.
Bir doktor zorlasa böyle felaket bir sonuç elde edemezdi. Kendisi imkansızı başardı birde bana kalkık burunun yakıştığını söyleyip durdu kendisi kalkık burun seviyorsa kendi burnunu o şekilde ameliyat ettirebilir.
Önemli olan hastanın istediği burun değil mi ? Ben sıradan normal burun istemiştim çok zor bir burun istememiştim. Ayrıca burun yapım zor bir burunda değil farklı doktorlada konuşmuştum. Asla tavsiye etmiyorum. Paranıza değmez psikolojim bozuldu bu burunla ne fotoğraf çekebiliyorum. Ne de özgüvenli bir şekilde dışarıda gezebiliyorum. Farklı bir doktora tekrar ameliyat olacağım.