• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Doktor Esra Çabuk Cömert?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Busnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
176
124
53
35
Kizlar kardesim icin icin bir arastirma yapiyorum devlete gittik ama ozel klinik arayisindayim birkac akraba arkadas esra hanimi onerdi sizler ne dusunuyorsunuz onerileriniz varmi?

Bende bugün telefonda konuştum sesi çok candan geldi gitmeyi düşünüyorum ama kimse de yorum yapmamış muayene 300 tl Tunalı da yeri bakalım siz gittiniz mi

Bende bugün telefonda konuştum sesi çok candan geldi gitmeyi düşünüyorum ama kimse de yorum yapmamış muayene 300 tl Tunalı da yeri bakalım siz gittiniz mi
Bende Esra Çabuk'la telefonda konuştum bir kaç isim daha gördüm burda araştırmaya devam ediyorum siz gittiniz mi ? Beni de bilgilendirir misiniz lütfen?

Bende Esra Çabuk'la telefonda konuştum bir kaç isim daha gördüm burda araştırmaya devam ediyorum siz gittiniz mi ? Beni de bilgilendirir misiniz lütfen?
Canım bende kendisiyle telefonda konuştum yüzyüze konuşmadım bende araştırıyorum hiçbir bilgim yok

Biz gorustuk Esra Hanimla guler yuzlu ve anladigimiz kadariyla isine asik bir doktor kardesim de icine sindi artik tum kontrolleri ve dogum icin gidicek.

Back