- 2 Mart 2021
- 3
- 1
- 32
Merhaba arkadaşlar burnum da nefes darlığı problemi ile gazi hastanesi estetik rekonstrüktif bölümünden randevu aldım duygu otgöz şibar'a muayene oldum ve hem nefes darlığı hemde burun büyüklüğünden kabalığından şikayetciydim alerjik nezle sorunumda vardı. Duygu hocam ameliyatımı yaptı ona ne kadar dua etsem az öyle mutlu etti ki beni kendisine burdan da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.. Okadar mütevazi o kadar samimi ve kendini genç yaşta geliştirmiş çalışkan bir kadın ki bir çok prof Dr'a Taş çıkartır kimin yüzüne nasıl bir burun gider iyi biliyor görsel tecrübesi de bir okadar gelişmiş resmen sanat yapıyor analizleri çok iyi bu yaşında bile herkes kendisine saygı duyuyor bunun tek açıklaması onun başarısı. sanıyorum onu sevmeyen yoktur. Ben mucize doktorum diyorum ona abartmış olmam bir çok akrabamı arkadaşımı yönlendirdim doğuştan yamuk burnu olanı bile resmen sanat eserine dönüştürdü. Ablam var onun burnu tabir-i caizse karga gibiydi fındık gibi doğal bir burun yaptı mutluluktan ölücek okadar barıştı ki hayatıyla. Ayrıca eniştemin de gögüs sorunu vardı Jinekomasti ameliyatında da çok iyi iş çıkardı eniştem neyaptıysa gitmiyordu kadın gögsü gibiydi spor bile çare etmemişti. Yine kadınlarda da her türlü meme ameliyatları bir çok estetik işlem konusunda oldukça başarılı. her yeni gün kendini geliştiren bir doktor. Bir çok yerde belli bir süre sonra isminin nam salacağı apaçık ortada iyi ki varsın hocam ömür boyu duacınızım ayağınıza taş değmesin hayat boyu o sevimli suratınız gibi ömrünüz olsun sizi seviyoruz
Son düzenleme: