• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor değişikliği

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Merhaba herkese, bir rahatsızlığım nedeniyle randevu alıp devlet hastanesine gittim polikliniğe. Doktor da test yaptırmamı söyledi, yaptırdım daha sonuçlanmadı, sonuçlanması biraz zaman alacakmış fakat doktordan tam emin olamadım. Yani başka doktora da görünsem iyi olacak gibi. Aynı hastanede aynı bölümde çalışan farklı bir doktordan randevu alsam acaba diğer doktor anlar mı bunu? Bir de tahlil sonuçlarıma bakması için tekrardan randevu alıp gitmem gerekecek ya çekindim biraz. Bir arkadaşıma tesadüfen konuyu anlatırken dedi ki eğer başka doktordan randevu alırsan tahlil sonuçlarını da ona göstermen gerekir, en iyisi doktor değişikliği talebi yap dedi de bu bana mantıksız geldi. Sonuçta aile hekimim değil ki, randevu alıp ilk defa gittiğim bir doktor kendisi.

Anlasın nolacak, sözleşme imzalamadınız ya ömür boyu. Ki randevular her zaman aynı doktora çıkmıyor ben 11 polikliniğin tek tek hepsine aldım anneme, hepsi haliyle farklı doktor. Sorun olmadı.

Anlasın nolacak, sözleşme imzalamadınız ya ömür boyu. Ki randevular her zaman aynı doktora çıkmıyor ben 11 polikliniğin tek tek hepsine aldım anneme, hepsi haliyle farklı doktor. Sorun olmadı.
Tamamdır teşekkür ederim, haklısınız ama yine de bir acaba mı dedim. Çok çok geçmiş olsun annenize, Allah şifa versin inşallah 💐

Back