Doktor burnunu mahvetti

Cessika571

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
196
53
Ne olur yardım edin, doktora burun kemeerimden rahatsız olduğumu söylemiştim, burun ucumdan memnundum. Ameliyat oldum bugün 2. Haftam doktor, burun sırtıma kaslarının arasına kadar sanki kıkırdak doldurmuş com yükseğe çekmiş, bana ödem demeyin amelîyat sonrası video var onu izledim orada da yüksek. Moralim çok bozuk avatar gibi hem geniş hem yüksek duruyor orası (((

Doktor öncesi sonrası bile paylaşmadi ama video çekip bana gönderdiler. Video içinden birkaç kare paylaşıp öncesi sonrasi yapıp size atayım yorum yapın.
Doktorun öncesi sonrası paylaşmasına gerek yok. Ameliyat olmadan onceki bir fotoğrafınız ile şu anki halinizi çekmeniz yeterli.

Tanınmamak adına böyle paylaşım yapmak zorundayım ama bakın kaş arasında boşluk yok avatar gibi hiç yakışmıyor bana
Hanımefendi bu fotoğraftan iki kaş arasını nasıl görebilirim? Şöyle gönderin böyle gönderin diye yalvarmam mı gerekiyor? İnsanı tüketen bir tavrınız var gerçekten. Bu haliyle yine diyorum ödem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…