Doktor bu sonuçlarla Klomen başlamadı. ?

kokunhuzurmus

07.02.2022 Baslangiç. 71.8 hedef: 60
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
514
763
103
34
Hayırlı akşamlar. 27 yaşındayım 14 aylık evliyim. Pco hastasıyım. Baştan beri bebek istiyoruz bugün reglin 3.günü . Lh yüksek olduğu için klomen başlamadı doktor. 8 10 Kilo vermen gerekiyor dedi. Başka tüp bebek merkezine gittim aşılama yapılabilir dedi. Sizce değerlerim nasıl yorumlarsanız çok mutlu olurum.
ProfDrBulentTirasProfDrBulentTiras hesabı doğrulanmış üye.

Bi sikinti yok ki onemli olan burda e2 oda gayet normal yani bende pco hastasiyim ben igne ile yumurta gelisiyo bende kadin doguma gittim e2 yuksek yapamayiz dedi 69 du tup bebek merkezinde tanidigim dr var onemli degil o deger sende amac bir yumurta gelisecek dedi hemen tup bebek merkezine gel islemleri baslatalim dedi ama benimki tup bebek degil sadece yumurta gelistiriyorlar geri kalan normal benim de degerler senin gibi sikinti yok yani hatta ben13 gormustum klomende

Kilo sıkıntın var mıydı peki. Klomen başlanmadı bana. 8 10 kilo ver dendi. Ben De kilo vermeye çalışıyorum. Bir daha ki ay bakıcaz inşallah. Kilo da bi anda gitmiyo ki inisülin direncim de baya yüksek geldi. 2.5 normal değer. 6.5 benm değerim. Endokrin ilaç başlıcak. Diyetisyenle de görüşcem bakalım bi dahaki aya kadar 3 4 kilo giderse çok iyi olacak inşallah.
İçimi ferahlattın teşekkür ederim. İnşallah gönlümüzce olur.

Insulun direnci icin glifor verecektir dr zaten o ilaci kullaninca mide bulantisindan bir sey yiyemezsen ben 10 kg vwrmistim suan ki kg kac ki boyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…