Doktor Beta-HCG değeri düşük dedi, korkuyorum, tecrübesi olanlar yardım :(

Uykusuz_Kedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
794
73
123
Arkadaşlar,
Dün hamile olduğumu öğrendim, çok sevindim. SAT 4 Ocak'tı, 29 Ocak'ta adet olmam gerekiyordu, olmadım ve dün evde idrar testi yapıp öğrendim gebeliğimi, sonra da hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım dün, Beta-HCG 89,26 çıktı. Doktorumla konuştum bugün, değer düşük ama döllenme zamanı ile ilgilidir muhtemelen falan dedi, yarın tekrar test yaptırmamı istedi. Tabi benim moralim bozuldu bayağı Daha önce bir düşük yaptım, 2 yıldır uğraşıyorduk tekrar, dünden beri rüyada gibiydim, ama şimdi çok korkuyorum Ne olur tecrübeli arkdaşlar bir yardımcı olun. Son adet tarihim 4 Ocak, 25 günde bir oluyorum ve ilişki zamanı da 14-18 ocak arası idi. Bu bilgilere göre bu değer çok mu düşük Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin

Benim de çok düşük çıkmıştı hatta eşimle öğrenmiştik sonra doktorlar görüştük ,bize değerin çok düşük muhtemelen kimyasal bir gebeliktir çok ümitlenme dedi resmen yıkım oldu sevinemedik bile ama şimdi çok şükür 12.hafta bitmek üzere ve çok sağlıklı güçlü bir bebek olduğunu söylüyor doktorum (tabi başka bir doktora gidiyorum) o yüzden hayırlısı de sabırla bekle kendine de dikkat et zaten kısmetse ne yaparsan yap o bebek seni bırakmıyor,inşallah hakkınızda hayırlısı olur,güzel haberlerini alırız...

Sağol canım inşallah, senin bebişin de hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

bence normal canım 15 haftalık hamıleyım cnm . benım bhcg cok dusuktüü ve kızım su anda nazarlardan saklasın Rabbım cok saglıklı...

bence normal canım 15 haftalık hamıleyım cnm . benım bhcg cok dusuktüü ve kızım su anda nazarlardan saklasın Rabbım cok saglıklı...

Canım çok sağol, sizlerin desteğiyle moralim düzeldi zaten dünden beri. Seni de tebrik ederim canım, Aallah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

benim de düşük çıkmıştı, 2 düşük geçmişim olunca da doktor, çok düşük bi deger düşük de yaptın daha önce ama sakin olup bekleyelim dedi, ilk hafta boyunca 2 güne bir hcgye baktık, 2 katına çıkıyormu diye, bazı günler 2,5 kat bile oldu, şu an 6. hafta oldu hcgnormal seviyede, bazı bünyede sonradan yükselebiliyormuş. canını sıkma, hem unutma olan hayırlısıdır.

Kızlar lütfen yardım edin,delirmek üzereyim.Adetim hiç gecikmez bu ay gecikti 1 haftalık geçikmenin sonunda kan tahlili yaptırdım 3.68 çıktı..2 gün sonra gelin tekrar yapmalıyız dediler.ben 6.gün gittim 259.35 e çıkmış değer pozitif dediler..doktor henüz keseyi falan göremiyor.2 haftalık gecikme sonrası düşük mü bu değer.Bu şekilde olup hamile olan var mı?Ne yapacağımı bilmiyorum.1 hafta sonra kesinleşir dedi doktor ama beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…