doktor bazı testler istedi bakarmısınız lütfen çok pahalı 1500 tl ve üstü fiyat veriyolar

britneyyyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
1.285
1.395
133
istanbul
merhabalar
Faktör V Leiden, FII(PROTROMBİN), MTHR(A1298c), MTHR(C677T), PAİ1, ANTİ TROMMBİN 3,
PROTEİN C, PROTEİN S, AKTİVE PROTEİN C REZİTANSI, LUPUS ANTİKOAGULAN,
ANTİ KARDİOLİPİN Ig M, ANTİ KARDİOLİPİN Ig G VE KROMOZOM testleri yaptirmam lazim

Bazıları 20 gunde bazıları 1 ay sonra cıkıyormuş. Devlette hepsi yapılmıyo yapılanda en erken 2 aya çıkıyormuş. Çoğu yer daha yüksek fiyat verdi siz daha önceden yaptırdınızmı? bana yardımcı olurmusunuz lütfen.

Son düzenleme:
canım merhaba bende yaptırdım testleri ama özelde değil araştırma hastanesinde yaptırdım 1.5 aya yakın sürüyor çıkması her yerde bu böyle ortalama. bulunduğun yerde üniversite hastanesi varsa gidip orda yaptırabilirsin özele gerek yok. bu tahlilleri istediğine göre kayıpların var galiba

merhaba şu an pandemi dönemi hastaneler aşırı dolu ve randevü alamıyorum asla.. sürekli bakıyorum ama 2 hafta dolu gösteriyor..2 aya yakındır bulamadım ve artık mecbur yaptırmam gerekiyor. 2 boş gebelik bir kimyasal gebeliğim var malesef.

canım kadın doğuma randevu almayacaksın onu belirteyim araştırma hastanesinde genetik kısmı var oraya gideceksin ora çok yoğun bir bölüm değil aslında randevu değilde sabah erkenden kalkıp gitsen daha iyi

yaptım ama randevüsüz oldugum için bakmadılar malesef

birkişi daha senin gibi dedi diye gittim oda öyle yaptırmış ama şimdi coronadan dolayımıdır nedir bilemedim randevü alın dediler ama randevüde yok
birazcık rica etseydin kaç aydır randevu alamıyorum felan diye veyada bi tanıdık felan bulsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…