- Konu Sahibi britneyyyyy
-
merhaba şu an pandemi dönemi hastaneler aşırı dolu ve randevü alamıyorum asla.. sürekli bakıyorum ama 2 hafta dolu gösteriyor..2 aya yakındır bulamadım ve artık mecbur yaptırmam gerekiyor. 2 boş gebelik bir kimyasal gebeliğim var malesef.canım merhaba bende yaptırdım testleri ama özelde değil araştırma hastanesinde yaptırdım 1.5 aya yakın sürüyor çıkması her yerde bu böyle ortalama. bulunduğun yerde üniversite hastanesi varsa gidip orda yaptırabilirsin özele gerek yok. bu tahlilleri istediğine göre kayıpların var galiba
canım kadın doğuma randevu almayacaksın onu belirteyim araştırma hastanesinde genetik kısmı var oraya gideceksin ora çok yoğun bir bölüm değil aslında randevu değilde sabah erkenden kalkıp gitsen daha iyimerhaba şu an pandemi dönemi hastaneler aşırı dolu ve randevü alamıyorum asla.. sürekli bakıyorum ama 2 hafta dolu gösteriyor..2 aya yakındır bulamadım ve artık mecbur yaptırmam gerekiyor. 2 boş gebelik bir kimyasal gebeliğim var malesef.
istanbuldayım ve her yer çok yogunHic para da odemedim sen hangi ildesin
yaptım ama randevüsüz oldugum için bakmadılar malesefcanım kadın doğuma randevu almayacaksın onu belirteyim araştırma hastanesinde genetik kısmı var oraya gideceksin ora çok yoğun bir bölüm değil aslında randevu değilde sabah erkenden kalkıp gitsen daha iyi
bilemedim şimdi ücretlerde baya varmışyaptım ama randevüsüz oldugum için bakmadılar malesef
birkişi daha senin gibi dedi diye gittim oda öyle yaptırmış ama şimdi coronadan dolayımıdır nedir bilemedim randevü alın dediler ama randevüde yokbilemedim şimdi ücretlerde baya varmış
birazcık rica etseydin kaç aydır randevu alamıyorum felan diye veyada bi tanıdık felan bulsanbirkişi daha senin gibi dedi diye gittim oda öyle yaptırmış ama şimdi coronadan dolayımıdır nedir bilemedim randevü alın dediler ama randevüde yok
ettim ama malesef...birazcık rica etseydin kaç aydır randevu alamıyorum felan diye veyada bi tanıdık felan bulsan
insana zorluk olsunda ne olursa olsun sen düşük yapmışsın acı çekmişsin kimin umrundaettim ama malesef...tanıdıkta yok öylece kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?