• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor arkadaşlarım bir bakabilirmi?

ecehan

Hayalim... Ya varis..
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.081
29
163
ben 29 aralık cumartesi sabahı uyandıgımda sağ gögsümde acı hissettim... ögleden sonra baktım elime bi sertlik bi kitle geldi...çok acıyo dokununca daha cok acıyo fındık büyüklügünde.. Acaba gögüs kanseri olabilirmiyim? Yarın doktora gidecem... inş. şimdiden yorum yapanlara çok tesekür ederim...

Son düzenleme:
Niye hemen kötü şeyler aklınıza getiriyorsunuz basit birşeydir belki kötü düşünmeyin benim annemin göğsündede var kuzenimde var ama kanser değil takip ediliyor 3ayda bir inşallah basit birşeydir geçmiş olsun

kızlar bebek için ugrasıyorum.. bi anda böyle bişey çıkınca korktum... çünkü 2 senedir stres ve üzüntü yasadım,ondan olabilir diye düşünüyorum...bilen yada yaşayan vardır diye buraya sorayım dedim..

kızlar bebek için ugrasıyorum.. bi anda böyle bişey çıkınca korktum... çünkü 2 senedir stres ve üzüntü yasadım,ondan olabilir diye düşünüyorum...bilen yada yaşayan vardır diye buraya sorayım dedim..

aaaaaaaaaa bende 3 sene önce boynumda şişler farkettim
doktora gittim
baska yerinde cıkarsa gel dedi
2 gün sonra öksürürken gögsümde agrılı bir şişlik
ağlayarak acile gittim
doktor sabah genel cerraha gözük dedi
1-2 doktora gittim kararsız kaldılar falan
test istediler bir baktık hamileymişim,bebeğimi malesef kaybetmiştim ama baska sebepten,kan pıhtılasmasından:43:
kanser falan gibi birsey yokmus
2 hafta biraz korkmustum ama bence 6-7 şişlik vardı

ben 29 aralık cumartesi sabahı uyandıgımda sağ gögsümde acı hissettim... ögleden sonra baktım elime bi sertlik bi kitle geldi...çok acıyo dokununca daha cok acıyo fındık büyüklügünde.. Acaba gögüs kanseri olabilirmiyim? Yarın doktora gidecem... inş. şimdiden yorum yapanlara çok tesekür ederim...

Ay halınıeze ne kadar var bu donemde olabılıyormus bıde hamılelıkte gecen bı yerde okudum ama muhakkakmıhmal etme hemen muane ol

canım çok geçmiş olsun İNŞALLAH ALLAH'IN izniyle doktordan hayırlı haberlerle gelirsin kötü bişi yoktur umarım bebeğinde olur RABBİM yar ve yardımcın olsun AMİN

Doktor degilim ama tip ogrencisiyim..
Benim stresten ve adetten hemen once gogsumde bezelye tanesi buyuklugunde beze cikardi, doktor testlerden sonra bunun hormonal oldugunu soyledi..
Kesinlikle ihmal etmeyin, bence buyuk bir ihtimalle iltihap olabilir cunku agri hissediyorsunuz.

Gogsunuzun hangi kismindaydi siskinlik?

aaaaaaaaaa bende 3 sene önce boynumda şişler farkettim
doktora gittim
baska yerinde cıkarsa gel dedi
2 gün sonra öksürürken gögsümde agrılı bir şişlik
ağlayarak acile gittim
doktor sabah genel cerraha gözük dedi
1-2 doktora gittim kararsız kaldılar falan
test istediler bir baktık hamileymişim,bebeğimi malesef kaybetmiştim ama baska sebepten,kan pıhtılasmasından:43:
kanser falan gibi birsey yokmus
2 hafta biraz korkmustum ama bence 6-7 şişlik vardı

geçmiş olsun canım benimki şişlik degil sertlik gögsümün içinde fındık kadar falan çok acıyo dokunca daha cok acıyo... bilmem inş. bende hamileyimdir ama adetime 9 gün var...

Ay halınıeze ne kadar var bu donemde olabılıyormus bıde hamılelıkte gecen bı yerde okudum ama muhakkakmıhmal etme hemen muane ol

9 gün var canım.... ayrın gösterecez doktora bakalım...

canım çok geçmiş olsun İNŞALLAH ALLAH'IN izniyle doktordan hayırlı haberlerle gelirsin kötü bişi yoktur umarım bebeğinde olur RABBİM yar ve yardımcın olsun AMİN

amin canım sagol ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN...

Doktor degilim ama tip ogrencisiyim..
Benim stresten ve adetten hemen once gogsumde bezelye tanesi buyuklugunde beze cikardi, doktor testlerden sonra bunun hormonal oldugunu soyledi..
Kesinlikle ihmal etmeyin, bence buyuk bir ihtimalle iltihap olabilir cunku agri hissediyorsunuz.

Gogsunuzun hangi kismindaydi siskinlik?

TEŞEKÜREDERİM sag gögsümde koldan tarafında ama gögsün içinde sert agrılı..bi anda cıktı, anlamadım neden oldugunu..

Son düzenleme:
merhaba yıllar önce aynı şikayetle doktora gittim bana fibroadenom teşhisi kondu hayatı etkilen bir durum değil sadece adet dönemi 15 gün kala ağrı başlıyor umarım sizinki de öyle bir şeydir geçmiş olsun.

Ağrı var ise kanser olduğunu sanmıyorum bazen olabiliyor öyle adet günene yakın çıkıyor içi sıvı dolu gibi birşey mi bazen çıkıyor onlar dert etme hemen iyi düşün.. Adet gününe yaklaşıyor olabilirsin canım.

göğüs göğüs kafesi demek, yani karın-omuz arası bölgeye denir. memenin kibar söyleniş şekli değil yani:) o yüzden başta anlayamadım ama sizin sanırım memenizde bu ağrılı kitle.
pek çok şey olabilir genelde regl öncesi oluyorsa basit oluşumlar da olabilir ama enfekte olduysa mastit de olabilir, ya da ekstrem olsa bile kanser bile çeşitli şekillerde bu şekilde belirti verebilir.
biz buradan ne söylesek boş, fizik muayene ve gerekirse ultrasonografi, mammografi gibi tetkiklerle ancak ne olduğu bulunabilir.
en yakın zamanda genel cerrahi uzmanına başvurmanızı tavsiye ederim hem endişelerinizin geçmesi hem de gerçekten bir problem varsa ortaya çıkması için. internet ve forumda çok yanlış yönlendirmeler olabiliyor, burada önemsizmiş gibi size hissettirip bir hastalığı da atlayabilirsiniz yahut çok basit birşey olmasına rağmen biri gelip saçma sapan bir yorum yaparak endişelerinizi tavan da yaptırabilir. yani internet ortamını sağlık için baz almayın bir an önce doktora görünün. geçmiş olsun.

merhaba yıllar önce aynı şikayetle doktora gittim bana fibroadenom teşhisi kondu hayatı etkilen bir durum değil sadece adet dönemi 15 gün kala ağrı başlıyor umarım sizinki de öyle bir şeydir geçmiş olsun.

bendede fibroadenom solid kitle vardı doktor aldı ama belki ilerde bir risk olursurmasın diye

teşekür ederim hepimize belkide dediginiz gibidir...büyük ihtimalde öyle... bugün doktora gidecektim sabaha kadar uyumadım, sabahta uyuyakalmısım eşim sabah geldi işten, uyandıramamış beni, oda yatmış yanıma 2 ye kadar uyumuşum... bugün baktımda sertlik biraz ufalmış ve acım hafifledi...adetime az kaldı 8 gün var,,, bebek için ugrasıyorum, bir arkadasta gögsün süt dolar diyo..... bi anda böyle bişey olunca panik yaptım haliyle...

Adetime kadar beklicem geçmesse giderim doktora.. inş. adet olmam da hamileyimdir..

bendede fibroadenom solid kitle vardı doktor aldı ama belki ilerde bir risk olursurmasın diye

bana da solid kitle teşhisi konmuştu 40 'ından sonra 6 ayda bir kontrole gel dedi doktor almadı kitleyi estetik açıdan rahatsız etmiyorsa gerek yok demişti riski felan yok demişti ama şaşırdım şimdi size de geçmiş olsun.

Back
X