Doktor arayışı

uncleroger

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2023
46
12
18
Her doktorun artısı var eksisi var ve hepsi hakkında iyi ve kötü yorumlar bulmak mümkün. beğendiğim birkaç kadının fotoğrafını ekleyeceğim buraya, beğenime en yakın burnu sizce bana hangi doktor verebilir?
buradaki kadınların burnu kısa değil, belirgin ve ince duruyor burunları. Gidip de doktora ‘doğal burun istiyorum’ dersem saçma olur değil mi? çünkü bu beğenime göre hafif kalkık ve ince sırtlı burunlardan hoşlanıyorum.
Görüşmeyi düşündüğüm doktorlar en başta Emre İlhan, sonra da Burak Reşit Kayan. Bunlardan sonra hala kararsızsam Ali Evlice ile görüşeceğim. Sebebi ise kulak burun boğazcı olması.
Bir ara Ali Murat Akkuş’u da düşündüm ama paylaştığı bazı burunlara bakınca hangisi öncesi hangisi sonrası anlayamadığımdan eledim.

kalın deriliyim

Eklentiler

• IMG_5339.png
    340,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_5340.png
    433,1 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_5341.png
    332,3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_5342.png
    396 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Aklınızdan geçen doktorlarla gidip yüz yüze görüşün derim . Sizin burnunuzun yapısı da önemli burun deriniz ince mi kalın mı önemli çünkü deri kalınsa altına istediğiniz kadar işçilik yapın o deri üstüne gelince böyle ince olmuyor. En iyisi gidip görüşmez olur mu olmaz mı bu şekilde diye öğrenin sonra en içinize sinende yaptırırsınız

Emre Ilhan’la telefonda görüştüm aslinda , Danla’nin burnunu yaptığı için eklemiştim listeme. Bana 3 beğendiğin 3 de beğenmediğin fotoğraf bulundur yanında demişti asistanı. beğenmediğim o üç fotoğraftan biri kendisinin yaptığı burundan biri. Adama güveniyorum ama göz zevkine güvenemiyorum biraz.

hatırlattığınız iyi oldu, açıklamaya kalın derili olduğumu ekliyorum hemen.

Ay ben çok üşengeç ya da çok umursamazım herhalde ameliyat olmaya karar verdim bi kaç doktor baktım birini seçtim , ben görüşmeye gelemiyorum çocuklarım küçük dedim whatsaptan görüntülü konuştum ameliyat günü aldım gittim doktoru ameliyattan 15 dk önce gördüm istediğim burnu orda gösterdim . İnşallah çok güzel olur burnunuz ben attığınız fotoğraflardaki burunlara bayıldım çok doğal duruyorlar

Memnun musunuz sonuçtan? Bir de kime ameliyat oldunuz?

tebrik ederim. Ben 3-4 senedir bakıyorum tık yok :S

İnanın sadece doktorun adını hatırlıyorum soyadını bile hatırlamıyorum memnunum ama istediğim gibi doğal çok kalkık olmayan bir burun oldu size özelden resmi atarım

Özelden ilk halini ilerleyen zamanlardaki şimdiki halini falan attım. Benim burnum da kalın derili o yüzden burun ucum çok ince değil

O Emre doktora gitmek 18 yaşından beri hayalim ama fiyatlarını karşılayacak güç bulamam. Bakalım siz kime yaptıracaksınız deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim

Şu son attığınız fotoğraftaki kıza çok benzeyen takip ettiğim bir influencer vardı adını şu an hatırlamıyorum. Öyle burunları daha yaygın yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…