- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.441
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
30 haftalıkken doğdu.Kaçıncı haftada doğdu?
Kıyamam ya, söz konusu bebekler olunca çaresizlik çok zor
Dili olsa belki anlatacak derdini...
Hazır İstanbul'a geliyorsan 1 doktorla sınırlı kalmayın bari..
Bizde de doğal kayısı (sapsarı olan değil) ve kara erik kurusunu ıslatıp püre olarak yedirmek ve suyunu içirmek çok fayda sağladı. Günde bir kere veya 2 kere yetiyordu. Makat çatlağı bile olmuştu bunlarla birlikte hem düzene girdi hem yaraları iyileşti bi daha tekrarlamadı
Çocuk Cerrahiye gittiniz mi?
Bende bir yaşına kadar bu sorunu yaşadım kızımda bizim doktorumuz yürüyünce hareketlen ince geçer dedi .bizim çok şükür 1 yaşından sonra düzeldi bende çok mecbur kalmadıkça fitil vermek istemiyordum doğal yolla çözmek istiyordum müdahalesiz inşallah çözersiniz .
Çocuk Cerrahiye götürün bence çocuğu. Bağırsaklarına ve anüs girişine bakılsın.Hayır gitmedim.
Farkli bir kaç çocuk doktoruna gittim.
Biri proftu iste.
Her muayenede rahat yarim saat tüm detaylarla inceler anlatırdı. Makatta hafif çatlak da var demisti bu arada o. Kremler vs.. Kullandık. Ama sonunda lavman kullan bosver rahat ol demesi beni rahatsiz etti. Bıraktım.
Çocuk Cerrahiye götürün bence çocuğu. Bağırsaklarına ve anüs girişine bakılsın.
Oğlum da aynıydı. Lavman ve fitille kaka yapıyordu. Çocuk doktoru Dupholac verdi ondan sonra kendisi kaka yapmaya başladı. O zaman doktor hala kaka yapmazsa çocuk Cerrahiye gideceksiniz demişti. Çocuk kaka yapmaya başlayınca götürmedik. Oğlum 2 yaşına geldiğinde bağırsak düğümlenmesi yaşadık. Meğerse bağırsağında fazladan bir parça varmış. İlk başta çocuk Cerrahiye gitsek farkedilecekmiş. İhmal etmeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?