- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.441
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Benim doktorumu tavsiye edeceğim sana özelden yazıyorum.Merhaba herkese..
Umarim konum bdv'ye layık görülür.
Zira benim için evlat sağlığından daha kral dert yok.
Sorunuma kesin ve hızlı çözüm bulmak zorundayım. Bu nedenle yardımınıza ihtiyacım var hanımlar..
Ben normalde sağlık imkanlari pek gelişmemiş bir yerdeyim. Yaz için 1 aylığına İstanbul'da olacağım. Kızım şuan 1 yasinda prematüre doğdu.
Doğduğundan beri geçici olarak düzelen ama genel olarak çözüme kavuşmayan kaka problemi var.
Prof drla uzunca bir süre devam ettik. Kendisi 3 günde bir ver lavman cocuga yardımcı ol bir sey olmaz görüşündeydi. Icime sinmeye sinmeye mecbur kalıyordum ki-hala mecbur kalıyorum.
Ek gıda ile kronik kabızlığa döndü durum ne versem boş. Zaten istahsiz her şeyi yemeyen bir bebek.
Popoya müdahale etmeyin diyen çok, lavman fitil vermeyin diyen de çok. Ama ben aylardır buna mecbur kalıyorum. 10 gün beklesem de yapmiyor çocuk.
Ben artık herhangi bir doktor aramıyorum.
Sorunumuzu daha çok doğal yollarla çözecek, holistik tip diyorlar duymuşsunuzdur.
Sağlık sorununa bütüncül yaklaşan bir çocuk doktoruna ihtiyacim var İstanbul'da.
Özelden paylaşsanız da olur.
Simdiden teşekkür ederim hepinize.
Bir tane doktora götürme. Bir kaç doktora götür gelmişken.
Duphalac falan mi acaba?Merhaba doğduğundan itibaren ayni dertle muzdariptim malesef. 3 yaşındayken 3 sene kullanmamız icin bir ilaç verildi. Yasi kadar kullanacak, yoksa başa dönersin dedi doktor. Çözüldü sukur. Kac ayliksa o kadar kullanılması gerekiyormuş.
bamya tohumunu haşlayıp ezip verin umarım işe yararMerhaba herkese..
Umarim konum bdv'ye layık görülür.
Zira benim için evlat sağlığından daha kral dert yok.
Sorunuma kesin ve hızlı çözüm bulmak zorundayım. Bu nedenle yardımınıza ihtiyacım var hanımlar..
Ben normalde sağlık imkanlari pek gelişmemiş bir yerdeyim. Yaz için 1 aylığına İstanbul'da olacağım. Kızım şuan 1 yasinda prematüre doğdu.
Doğduğundan beri geçici olarak düzelen ama genel olarak çözüme kavuşmayan kaka problemi var.
Prof drla uzunca bir süre devam ettik. Kendisi 3 günde bir ver lavman cocuga yardımcı ol bir sey olmaz görüşündeydi. Icime sinmeye sinmeye mecbur kalıyordum ki-hala mecbur kalıyorum.
Ek gıda ile kronik kabızlığa döndü durum ne versem boş. Zaten istahsiz her şeyi yemeyen bir bebek.
Popoya müdahale etmeyin diyen çok, lavman fitil vermeyin diyen de çok. Ama ben aylardır buna mecbur kalıyorum. 10 gün beklesem de yapmiyor çocuk.
Ben artık herhangi bir doktor aramıyorum.
Sorunumuzu daha çok doğal yollarla çözecek, holistik tip diyorlar duymuşsunuzdur.
Sağlık sorununa bütüncül yaklaşan bir çocuk doktoruna ihtiyacim var İstanbul'da.
Özelden paylaşsanız da olur.
Simdiden teşekkür ederim hepinize.
bamya tohumunu haşlayıp ezip verin umarım işe yarar
Fizyolojik olduğuna emin misiniz?
Belki psikolojiktir...
Bunu da göz önünde bulundurun diye yazmak istiyorum
Anal döneme girdiğinde lavman ne kadar doğru olur emin olamadım
Esasen artık hiç bir şeyden emin değilim.
Kuvozden ilk çıktığında 2 hafta gayet güzeldi her şey.
Sonra cok zayıf olduğu için çabuk toparlaması için anne sütünü zenginleştirici mama başlattı. Ondan sonra sorunumuz başladı. 10 güne kadar yapmamaya başladı. Aslında ilginç bir şekilde karnında şişlik ve rahatsızlık oluşmuyordu.
Lavman versem de kendi kendine 10 gun üstüne yapsa da sivi yapıyordu. Kabizliktan degil bağırsak tembelliginden dedik.
Ek gıda süreciyle birlikte kakasi tümden katilasti.
Artik lavman bile versek o kadar kati bir şekilde çıkıyor ki. Zorlanıyor. O ağlıyor ben ayri ağlıyorum.
Çare olamamak. Bir ümitle düzelecek diye bekleyip ayni yerde dolanmak cok zor.. Lavman vermek istemeyip sonunda ona mahkumum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?