• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktor araştırması, doktor görüşmesi

Güncel Öztürk, Emre İlhan, Salih Emre Üregen' den hangisi?

• Güncel Öztürk

OY: 2 33,3%
  • Salih Emre Üregen

OY: 4 66,7%
  • Emre İlhan

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6

Nosamia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
139
69
98
Merhabalar arkadaşlar;

Mayıs' tan bugüne kadar doktor araştırması, doktor görüşmesi derken şu an görüşeceğim üç doktor var. Bu zamana kadar Muhammet Dilber, Erhan Eryılmaz, Emin Sir, Cem Karas, Abdülkadir Göksel, Cihan Uçar ile görüştüm. O, bu sebeplerden olmadı hiçbiriyle...

Burnumda sağ kıkırdakta eziklik ve %20 lerde solunum, solda sağ nedeniyle et büyümesi ve %50 lere inmiş bir solunum sorunu var. Bunun yanı sıra burnumun büyüklük, kemer ve aşağıya doğru sarkma durumundan şikayetçiyim. Bu arada fotoğraf da koydum burnumun kökü yukarıda, çenem geride...

Emre İlhan 8 Ekim, Güncel Öztürk 5 Ağustos muayenelerim var. Salih Emre Üregen' den de 5 gündür whatsapp üzerinden muayene almaya çalışıyorum; ama asistanı hiç bakmıyor sanırım her konuşmada baştan soruyor her şeyi ve bir randevu alamadım hala, o nedenle belki de muayeneden bile vazgeçeceğim.

Sizlerden ricam; benim gibi burun kökü yukarıda olup, çenesi geride olan ve bu üç doktordan birinde ameliyat olmuş arkadaşlar, öncesi-sonrası fotoğraflarınızı, şikayetlerinizi ve şu anki memnuniyetinizi aktarır mısınız?

Gerçekten sıkıntılı bir süreç, hele benim gibi doktor doktor gezdiyseniz halimi anlarsınız... Yardımınızı, paylaşımınızı bekliyorum; sağlıklı günler :KK68:

Kimse de cevap yazmamis..
su foruma da dadandim burun mevzusuna moralim bozuk oldugu icin ..ama mayis sonuna kadar da bakmayacagim foruma cunku cok yogunum..
Emre ilhan hastasiyim..haziran da tekrar bakacagim.hala olmadiysan ameliyat yazarim burdan..

Kimse de cevap yazmamis..
su foruma da dadandim burun mevzusuna moralim bozuk oldugu icin ..ama mayis sonuna kadar da bakmayacagim foruma cunku cok yogunum..
Emre ilhan hastasiyim..haziran da tekrar bakacagim.hala olmadiysan ameliyat yazarim burdan..
Oldum ben ameliyat ama teşekkür ederim :) 5. Ayımdayım Emre İlhan a oldum şimdilik çok memnunum kurtuldum bu dertten diyebilirim :)

Guncel Ozturk hastalarını ciddiye almiyor, ilgilenmiyor, soranlarınızı kestirip atıyor, hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorlar ve görmezden geliyor, gercekten çok üzücü hastayla ilgilenmiyorlar, bu doktora ameliyat olmak istiyorsanız en az 1000 defa dusunun derim çünkü parayı altıktan sonra hiçbir şey umrunda olmuyor.

Guncel Ozturk hastalarını ciddiye almiyor, ilgilenmiyor, soranlarınızı kestirip atıyor, hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorlar ve görmezden geliyor, gercekten çok üzücü hastayla ilgilenmiyorlar, bu doktora ameliyat olmak istiyorsanız en az 1000 defa dusunun derim çünkü parayı altıktan sonra hiçbir şey umrunda olmuyor.

Ben başka doktora ameliyat oldum; ancak olmadan önce kendisiyle de görüşmüştüm. Üzüldüm ne kadar oldu sizin ameliyat olalı?

Görüntüden mi memnun değilsiniz nefes mi? Kalın derili burunlar 1 yıla anca oturuyor diyorlar; inşallah düzelir bir yılın sonunda

ince deriliyim, 6 aydan sonra pek degisiklik olacağını düşünmüyorum, onden odemli kalın garip duruyor ve burnum asimetrik, nefesim zaten çok iyi sayılmaz

Back