doktor araştırmam sona erdi simdi karar verme zamanı !!

Merhaba, bende Dr. Naci Çelik ile görüşmek istiyorum. Siz daha yeni görüşmüşsünüz acaba muayene ücreti ve olası ameliyat ücreti hakkında bilgi vermeniz mümkün mü?

Bir de dr. İlker manavbaşıyla görüşseniz. Etilerde imep estetik kliniği var. Komşuma silikon yaptı kız ilgisinden de ameliyatından da çok ama çok memnun kaldı. belçikadan kuzenim gelecek yaza silikon için görüşmeye götüreceğim. Nette hastayı yok demeyin gerçekten çok hastası var. Bir konuşun lütfen derim.

Tayfun Türkaslan'a da bi bakın derim. Estetik port olması lazım muayenehanenin adı.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Ben yaklaşık 1 senedir KK forumlarda arkadaşların yorumlarını takip ediyorum. Okuduklarım ve netten yaptığım araştırmalarım sonucunda Dr. Naci Çelik bana en güven veren doktor oldu. Kendisiyle de yüzyüze görüşmek için randevumu aldım. Umuyorum ki görüşmem de olumlu geçiçek ve kendisine ameliyat olmk için gün alcam :)

bol şanslar canım. umarım iyi geçer.

Kızlar kuzulu adlı üyenin 3 ya da 4 farklı üyeliği varmış ve kazen bunu açıklamış. Bu kişinin yorumlarına güvenmeyin lutfen

Sen dogru yeri okuduguna emin misin, ameliyat oldugum belli oluyor diye bir yorum bulamazsın cunku ben olalı dört sene oldu ve asla oyle birsey hissetmedim yorumların tarihlerine bak istersen, izler göğüs katlantisinin altında kalıyor.

İkiaradabirderede ,meme ucu ile ilgili bir fotoğraf daha ekledim..Bilgin olsun,özel mesaj kutun dolu buradan haber veriyim dedim

Canim topigin baslarini okumusum sanirim.okadar cok sey okuyorum ki hepsi birbirine girdi.ben de izsiz sonuc istiyorum...

Arzum tesekkur ederim.ben iz falan goremedim.nekadar guzel sonuc almissin.attigin msji da okudum.iyiki varsin

merhaba canım sen koltuk altından mı ameliyat oldun arkadaş olarak eklermisin ne kadar sürdü iyileşmesi ve nasıl bir sonuç aldın bende 1 mayısta olucam ama hala kararsızım. koltuk altı olayından ( yani yaza ben sanırım iyileşemez die düşünüyorum ve izi kalır die düşüüyorum yazımı mafedermiyim düşüncesi var birde koltuk altımı kaldırdığımda belli olur diye düşünüyorum sende nasıl bir iyileşme oldu eklersen bakabilir miyim?

Merhaba canım yazdıklarını okudum da doktor seçimi, operasyonun nereden olacağı konusunda kararsız kalmışsın daha sonra da kararını yazmamışsun merak ettim doğrusu ne yaptığını. Ben de zekeriya bey ile görüşmeye koltuk altı isteyerek gitmiştim ama gittiğimde meme altı tavsiye ettiğini söylemişti. Zaten çok da koltuk altı kesisinden yaptıran duymadığım için biraz düşündükten sonra ona yaptırdım. Aşağı yukarı doktor araştırmalarımız aynı dönemlerde olmuş. Neyd karar verdin yaptırdın mı vaz mı geçtin merak ettim ☺️

Merhaba oncelikle geçmiş olsun umarim yeni memelerinle mutlusundur :) bende meme diklestirme ve silikon operasyonu dusunuyorum ve gorusmek istedigim doktorlardan bi kaciyla gorusmuussun. Bende senin gibi iz konusunu biraz dert eden bi insanim. Sen hangi yöntemi tercih ettin ve doktorlar arasinda fiyat bakimindan ciddi farklar varmiydi veya bu operasyonun ortalama bi fiyati var diyebilir misin. Iyilesme surecin ne durumda umarim hersey iyi gidiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…