- Konu Sahibi ikiaradabiderede
-
Muayene 100 tl...amelyat ucreti 9000 10000 tl
Muayene 100 tl...amelyat ucreti 9000 10000 tl
Merhaba, bende Dr. Naci Çelik ile görüşmek istiyorum. Siz daha yeni görüşmüşsünüz acaba muayene ücreti ve olası ameliyat ücreti hakkında bilgi vermeniz mümkün mü?
Tayfun Türkaslan'a da bi bakın derim. Estetik port olması lazım muayenehanenin adı.
Bir de dr. İlker manavbaşıyla görüşseniz. Etilerde imep estetik kliniği var. Komşuma silikon yaptı kız ilgisinden de ameliyatından da çok ama çok memnun kaldı. belçikadan kuzenim gelecek yaza silikon için görüşmeye götüreceğim. Nette hastayı yok demeyin gerçekten çok hastası var. Bir konuşun lütfen derim.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Ben yaklaşık 1 senedir KK forumlarda arkadaşların yorumlarını takip ediyorum. Okuduklarım ve netten yaptığım araştırmalarım sonucunda Dr. Naci Çelik bana en güven veren doktor oldu. Kendisiyle de yüzyüze görüşmek için randevumu aldım. Umuyorum ki görüşmem de olumlu geçiçek ve kendisine ameliyat olmk için gün alcam :)
Bir de dr. İlker manavbaşıyla görüşseniz. Etilerde imep estetik kliniği var. Komşuma silikon yaptı kız ilgisinden de ameliyatından da çok ama çok memnun kaldı. belçikadan kuzenim gelecek yaza silikon için görüşmeye götüreceğim. Nette hastayı yok demeyin gerçekten çok hastası var. Bir konuşun lütfen derim.
Offffff karar veremiyorum :-(
Zor karar kolay gelsin
kesinlikle ole..sabah aksam aklımda bu..bi kesi yerıne karar versem gerisi gelecek:)) tatildeyım herkes denize havuza giriyor benım aklım fikrim silikonlarda :) mesela kalem senın topiğine baktım izlerım hala belırgın amelıyat oldugum bellı oluyor demıssın..işte ben bundan korkuyorum..
İkiaradabirderede ,meme ucu ile ilgili bir fotoğraf daha ekledim..Bilgin olsun,özel mesaj kutun dolu buradan haber veriyim dedim
İkiaradabirderede ,meme ucu ile ilgili bir fotoğraf daha ekledim..Bilgin olsun,özel mesaj kutun dolu buradan haber veriyim dedim
Sen dogru yeri okuduguna emin misin, ameliyat oldugum belli oluyor diye bir yorum bulamazsın cunku ben olalı dört sene oldu ve asla oyle birsey hissetmedim yorumların tarihlerine bak istersen, izler göğüs katlantisinin altında kalıyor.
Umarim hersey istedigin gibi olurcanim.benim olculerimi biliyirmusun bilmiyorum.benim fotolara bak.275 yuvarlak.ama modarete plus.
Arzum tesekkur ederim.ben iz falan goremedim.nekadar guzel sonuc almissin.attigin msji da okudum.iyiki varsin
kadınlar kulubü üyeleri sayesinde başladım bu ameliyatı arastırmaya..burdaki arkadaslarımın yardımı sayesınde aklımda belirlediğim doktor listesiyle istanbulun yolunu tuttum :) ordan da ankaraya:) o doktor su doktor derken tam 12 doktor gezdım :)
arastırma asamasında olan arkadaslarıma önerdıgım tek sey burdakı yazılanlara dıkkat edın ama gidip görusmeden kesınlıkle karar vermeyın..bazı doktorlar hakkında yazılanlar gerçeği yansıtmıyor..
görüstügüm doktorlar : tugrul turan,naci celik,barıs cakır,fuat yuksel,hasan fındık,zekariya kul,zühtü demir,nebil bozdagan,ferruh bingül,muharrem demırogulları,atilla kurtay,volkan tayfur
bu doktorlar hakkında onceden bılgı sahıbı olmak ısteyen arkadaşlar soru sorabılırler.
artık karar verip 2 hafta ıcınde amelıyat olmalıyım..
tek muayene ucreti alan naci celıkdi ve genelde fıkrını soyleyıp kararı bana bıraktı pek begenmedım..barıs cakır ıstedıgım ılgıyı göstermedı..tugrul turan ilginc bir insandı..fuat yuksel en uygun fiyatı verdı..hasan fındık kendıne guvenen ve ilgili bir doktor..
istanbuldakı doktorlardan listeme en son ekledıgım gidip gitmemekde kararsız kaldıgım zekarıya kul muhtesem bir doktor...aklımda olmayan koltuk altı kesısıne bıle sıcak bakmamı sagladı..ankarada ise ilgimi ceken nebil bozdogan ve atilla kurtay oldu..diğer doktorlar cok ilgili davranmadı...atilla kurtay cok saygılı guven verıcı bi tavrı var...nebil bozdogan da cok seker...
eger koltukaltı kesısını tercıh edersem ameliyatımı zekeriya kula olucam..
eger memeucu kesısı tercıh edersem hasan fındık,fuat yuksel,atilla kurtay arasında karar ve verıcem.
doktorların genel cogunlugu 2 kısı harıc bana kas altı yuvarlak 275-300 cc onerdı...sankı hepsi anlasmıs gıbı :) tugrul turan kas ustu yapıo barıs cakır ıse kas zarı altı...bu ıkı doktor harıc kas altının daha dogal olacagını kas altı ıle dualplane aynı sey oldugunu söledıler..damlayı oneren tek doktor barıs cakır oldu...dığer tum doktorlar karsı cıktı ama ıstersen yaparız dedıler..eskıden yapıyorduk ama artık tercıh etmıyoruz dıyorlar..cok sasırdım...tek karar vermem geren kesı yerı...bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım..herkese tesekkurler..
Merhaba oncelikle geçmiş olsun umarim yeni memelerinle mutlusundur :) bende meme diklestirme ve silikon operasyonu dusunuyorum ve gorusmek istedigim doktorlardan bi kaciyla gorusmuussun. Bende senin gibi iz konusunu biraz dert eden bi insanim. Sen hangi yöntemi tercih ettin ve doktorlar arasinda fiyat bakimindan ciddi farklar varmiydi veya bu operasyonun ortalama bi fiyati var diyebilir misin. Iyilesme surecin ne durumda umarim hersey iyi gidiyodurkadınlar kulubü üyeleri sayesinde başladım bu ameliyatı arastırmaya..burdaki arkadaslarımın yardımı sayesınde aklımda belirlediğim doktor listesiyle istanbulun yolunu tuttum :) ordan da ankaraya:) o doktor su doktor derken tam 12 doktor gezdım :)
arastırma asamasında olan arkadaslarıma önerdıgım tek sey burdakı yazılanlara dıkkat edın ama gidip görusmeden kesınlıkle karar vermeyın..bazı doktorlar hakkında yazılanlar gerçeği yansıtmıyor..
görüstügüm doktorlar : tugrul turan,naci celik,barıs cakır,fuat yuksel,hasan fındık,zekariya kul,zühtü demir,nebil bozdagan,ferruh bingül,muharrem demırogulları,atilla kurtay,volkan tayfur
bu doktorlar hakkında onceden bılgı sahıbı olmak ısteyen arkadaşlar soru sorabılırler.
artık karar verip 2 hafta ıcınde amelıyat olmalıyım..
tek muayene ucreti alan naci celıkdi ve genelde fıkrını soyleyıp kararı bana bıraktı pek begenmedım..barıs cakır ıstedıgım ılgıyı göstermedı..tugrul turan ilginc bir insandı..fuat yuksel en uygun fiyatı verdı..hasan fındık kendıne guvenen ve ilgili bir doktor..
istanbuldakı doktorlardan listeme en son ekledıgım gidip gitmemekde kararsız kaldıgım zekarıya kul muhtesem bir doktor...aklımda olmayan koltuk altı kesısıne bıle sıcak bakmamı sagladı..ankarada ise ilgimi ceken nebil bozdogan ve atilla kurtay oldu..diğer doktorlar cok ilgili davranmadı...atilla kurtay cok saygılı guven verıcı bi tavrı var...nebil bozdogan da cok seker...
eger koltukaltı kesısını tercıh edersem ameliyatımı zekeriya kula olucam..
eger memeucu kesısı tercıh edersem hasan fındık,fuat yuksel,atilla kurtay arasında karar ve verıcem.
doktorların genel cogunlugu 2 kısı harıc bana kas altı yuvarlak 275-300 cc onerdı...sankı hepsi anlasmıs gıbı :) tugrul turan kas ustu yapıo barıs cakır ıse kas zarı altı...bu ıkı doktor harıc kas altının daha dogal olacagını kas altı ıle dualplane aynı sey oldugunu söledıler..damlayı oneren tek doktor barıs cakır oldu...dığer tum doktorlar karsı cıktı ama ıstersen yaparız dedıler..eskıden yapıyorduk ama artık tercıh etmıyoruz dıyorlar..cok sasırdım...tek karar vermem geren kesı yerı...bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım..herkese tesekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?