Doktor Ahmet Bostancı (Ankara) Hakkında

Borzo

Mucizemmm
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2007
3.002
5
116
A.B.D.
Arkadaşlar Ahmet Bostancı hastası olan varmı..Ankarada çok iyi bir doktor diyorlar
Giden,duyan varmı

Barzey, duyduğun çok doğru bir bilgi..Ben gebelik takibim için Dr. Ahmet Bostancı ya gidiyorum..ve çok memnunum..Gerçekten her konuda yardım alabileceğimiz çok başarılı bir doktor..Kesinlikle tavsiye ederim..

Tüpbebek tedavimiz için düşünüyorum arkadaşlar.Doktorumuz hakkında önerilerinizi bekliyorum.

Unutmabirgün, Dr Ahmet Bostancı tüp bebek tedavisinde uzmandır, sana tavsiye edebileceğim tek doktordur.Doktorumuzun üstün bilgisi ve Allahın izniyle bebeğine tez zamanda kavuşmanı diliyorum...

Biraz geç oldu ama yeni gördüm sorunu. Ahmet Hoca gerçekten çok iyi bir doktordur.Ben oğluma hamileyken, doğumda ve doğum sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim.

Ahmet bostancıya 1 yıl boyunca gittim ama anlaımkii maddi olarak sömürüden başka bişi değil...her ay bir sürü para ödedim.....hiçde memnun kalmadım...şuan hamileyim...ve doktorum çok iyi..

Ahmet Bostancı çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar...Ablamın iki çocuğunu ve benim kızımı sayesinde kucağımıza aldık.. Ben ikinciyi düşünüyorum tekrar Ahmet beye gideceğim... hiç şüpheniz olmasın arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…