• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor adet soktüru verdi adetinin 3.gunu gel dedi

Fatoo6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
5
0
1
28
Kizlar ben 2 aydir adet olmuyorum 9 aylik evliyim.doktora gittim test yapti guatir yok dedi adet sokturucu verdi adet olduktan sonra 3.gunu gel dedi sizce o gun bana ne yapacak vajinal ulturasyon yaparmi nolur yardimci olun.

Kizlar ben 2 aydir adet olmuyorum 9 aylik evliyim.doktora gittim test yapti guatir yok dedi adet sokturucu verdi adet olduktan sonra 3.gunu gel dedi sizce o gun bana ne yapacak vajinal ulturasyon yaparmi nolur yardimci olun.
Hayir canim. Adetinin 3. Gunu hormonlar en dogru sonucu verir. Senden kan alacaklar fsh lh estradiol vb gibi hormonlara bakilacak. Ona gore tedavi uygulayacak. Rabbim hayirli sonuclar versin.

Kan vereceksin kadınlık hormonlarinaa bakacak. Vajinal muayene etmesine izin ver rahmine baksın Alttan daha sağlıklı görünüyor . istemezsen alttan bakmiyorlar ama.

Canım endişelenme alttan muayene etmeyecek. Hormon tahlili ister birde ultrasondan rahimlere bakar

Canım muayene ve kan testi ister
Adetin 3.günü rahmin en açık olduğu gün
Tam bilgi o gün verir doktor
Geçmiş olsun

Back