- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önceden ameliyat olmamın bana bir yararı yokki bu sadece ewlilik için grekli olan bişe ondan olmadım daha bu şekilde kabul edende çımadı karşıma mafoldumben
iyide canım arkadaşlarım bana bi fayydası yokki şu an eğer bana bi yararı olsa tabi öle bi saçmalığa izin weririmiyim rahim olmadığı için haliyle çoocuk doğuramıyacağim adet göremicem vajina yoluda sadece ewlilik için olması gereken bişe yoksa ben niye yaptırıyım şimdi yapptırsamda kapanıyomuş ewlenmem şartmış bide merak etmişiniz sanırım aynen sizinki gibkaydirigubbakcemile3i kızlık zarı doğüştan kapalı imperfore hymen bide vajina yok derken 3 te bi açıklık var geri kalan kısmı kapalı yapay vajjen olması şartmış benim merak ettiğim böle hastalar çokmuş bi buraya yazıyım dedim belki bu şekilde ameliyat olan olmuştur die
pptya87 canım kızlık zarına giden yer neresi oluyor küçük dudaklarmı?bir sitede de yazmışlar ama anlamadım.kusura bakma.
ameliyat çözüm değilki sorun beni bu şekilde kabul eden birinin çıkması buda iimkansız ötesi bişey kendi kendime sorguladığımda kim kabul ederki anca kısır bi erkek bunun içinde gazeteye ilan verecek halim yok
ameliyat çözüm değilki sorun beni bu şekilde kabul eden birinin çıkması buda iimkansız ötesi bişey kendi kendime sorguladığımda kim kabul ederki anca kısır bi erkek bunun içinde gazeteye ilan verecek halim yok
benim de skolyozum var(omurga eğriliği yamuğum yani:1rolleyes:) bu yüzden kısır olmadığım halde hamilelik sorunlu olursa diye çekiniyorum ve şimdiden kendimi bu duruma alıştırıyorum. inan hiç de üzülmüyorum. şimdi birçok çift çocuk bile yapmak istemiyor. ama sen ve eşin çok isterseniz bir çocuk evlat edinebilirsiniz. yuvalarda anne babasız bir sürü bebek var. doğurmakla anne olunsaydı bebeklerini çöpe atanlara da ''anne'' demek lazımdı. spermle yumurtanın kimden geldiğinin ne önemi var?
bence beğenme-flört aşamasındaki birine bundan bahsetmene gerek yok. sen bunu ille de söylenmesi gereken bir sorun olarak görmekten vazgeç bence. biraz ciddi düşünmeye başladığınızda karşılıklı güven oluştuğunda şu şekilde söyle: benim rahimim yok çocuk sahibi olamıycam de. sen vajinam yok deyince olay başka anlaşılıyor. sanki sen ilişkiye giremezmişsin gibi algılıyorlar ve vazgeçiyorlar tabiki. ee pek çok erkek de düzenli ve sürekli bir cinsel hayat için evleniyor bu da bir gerçek.
bir de erkek arkadaşın senden evlenmeden önce de cinsel anlamda bir şeyler bekliyor olabilir. sen bu durumu anlatınca ''bu kızdan iş çıkmaz'' mantığıyla ayrılmak istiyordur. gerçeği söylemektense ''çoluk çocuğa karışıp mutlu bir aile olmak istiyorum sen bana bunu veremezsin'' demek kolayına geliyordur.
aynı şey erkek için de geçerli. kısır olması kabul edilebilir ama iktidarsız olmasını kabullenmek çok zor ne bileyim çok büyük bi aşk lazım.
evlilik hayalini bir kenara bırak en azından sevmek sevilmek senin de hakkın. tut ki evlenene kadar asla ilişkiye girmek istemiyorsun. ee böyle bir sorunun olup olmamasının ne önemi kalıyor o zaman? yalan söyleme ama hemen de gerçeği söyleme. kendine biraz izin ver bi flört et karşındakini tanı. sonra anlat derdini.
ve üzülme nolur. hayatta en önemli derdin evlenecek bi herif bulmak olmasın. ben de 22 yaşındayım aday adayı bile yok. yarın biriyle tanışsam(ki böyle bi ihtimal de yok) ciddi düşünecek duruma gelmek yıllar alacak. hatta evde kaldım geyiği çeviririm hep. hiç de üzülmüyorum. annem de çeyizimi verecek birkaç yıla aday bulamazsam.:roflol: