• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Doğuştan Fibula yokluğu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

semiha88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
50
6
96
arkadaşlar merhaba. Hamileyim ve 12. Haftadan beri Bebek için sağ bacağında Fibula kemiği eksik dediler. Sağ bacak sola göre biraz daha kısa. Kürtajı teklif eden doktorlar oldu kabul etmedik. Doğuma bir ay kaldı ama hamileliğim o kadar zor geçti ki. Moral bozuk, umut yok gibi. Yürür mü yürümez mi bilmiyoruz. Neyle karşılaşacağız bilmiyoruz. Aranızda böyle bir Bebek dünyaya getiren var mı acaba?

Kuzenimin oglu icin bir bacagi kısa demislerdi ama dogdugunda hicbir sorun yoktu suan 8 yasinda obur kuzenime ikili test riskli sorunlu cocuk olacak dediler oda simdi iki yasinda masallah sorun yok canını sıkma Allah buyuk saglikli olur insallah daha neler duydum gordum kime sorunlu aldir problemli olur dedilerse sapasaglam dogdu inan bana artik doktorlarmi yaniliyor yoksa gordukleri sorunlar zamanla anne karnindami duzeliyor bilmiyorum

Canım öncelikle Allah sabır versin. Bunu başından beri biliyor olman aslında bir avantaj. Ne kadar zor günler geçirdiğini tahmin edebiliyorum. Ama artık doğuma hazırlanman gerek. Bebeğin sana ihtiyacı olacak. Umarım durumu beklediğinizden daha da hafif olur.İnterneti kullan, bilgi edin. Mesela internette fibula eksikliği ile doğan bir bebeğin hikayesini okudum. Şu an 5 yaşında ve durdurulamayan bir afacan. Koşuyor, dans ediyor, jimnastik yapıyor. Tedavi süreci tabiki çok zor olmuş ama değmiş.Allah yardımcınız olsun. Çok özel bir bebek olacak o, sen de çok özel bir anne.

merhaba kader arkadaşım bebeğim 6 aylık özelden görüşelim telde konuşalım herşeyi anlatayım ama içini ferah tut herşey güzel olacak

arkadaşlar merhaba. Hamileyim ve 12. Haftadan beri Bebek için sağ bacağında Fibula kemiği eksik dediler. Sağ bacak sola göre biraz daha kısa. Kürtajı teklif eden doktorlar oldu kabul etmedik. Doğuma bir ay kaldı ama hamileliğim o kadar zor geçti ki. Moral bozuk, umut yok gibi. Yürür mü yürümez mi bilmiyoruz. Neyle karşılaşacağız bilmiyoruz. Aranızda böyle bir Bebek dünyaya getiren var mı acaba?
Canim dogdumu bebegin durum nasil

Bu mesajlara daha öncede göz atmıştım yalnız sorulan soruya cevabı ben baktıktan sonra vermişsiniz bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum 2bucuk aylık oğlumda fibula eksikliği var ve 12 günlükken bacağı alçıya alındı ve 2 hafta sonra ameliyatı var bizi neler bekliyo bilmiyorum moralim çok bozuk lütfen mesajımı görürseniz cevap verin nasıl bir yol izlediniz elbette zor günler geçireceğiz de biraz olsun bilinclenmek istiyorum

Benim bebeğimle fibulq yoksa inan çok üzülüyorum nasıl olcak süreç nasıl yardımcı olup anlatsanız.

Back
X