Teyzemin kızının da aynen böyle ayağı. Doktor çekmemiz lazım demişti . Korkudan çektiremedi . Ama eminim korkacak birşey yoktur kardeşimin parmağında dolama oldu, çektiler çocukta tık yoktu. Acı çok olmuyor çekerken hissetmiyorsun ayrıca bilgin olsun. Oje sür tirnaklarina açık ayakkabı giyerken, yine belli oluyor mu
Benim tırnağımda öyle.Hatta aynı ayakta :) Benim sonrada oldu ama ne zaman oldu dersen hatırlamıyorum. Sarı-siyah arası bir renk ve kat kat tırnak var gibi sanki değil mi. Sert aynı zamanda. Ben de çok utanıyorum ama bir şey de yapamadım doğrusunu istersen. Sanırım mantar bu emin değilim.doktora göstermeye bile utandığım için gidemedim de.
sana Zahmet Bana da söyler misin. Ben bu ara gidemem hamileyim.ilaç vs.Kullandırtmıyorlar pek ama doğumdan sonra kesin gideceğim.Aynen kat kat gibi. Ben çok sıkıldım artık bundan, haftaya Cumaya Cildiyeden randevu aldım, bir gidip göstericem bakalım ne yapacak. İlaca başlatsa bile tedavi 1 seneye yakın sürüyormuş sanırım.. yani tam bir baş belası. Ve çoğu kişide de geçmediği yazıyordu, ömür boyuda böyle yaşamak istemiyorumbakalım ne diyecek doktor..
sana Zahmet Bana da söyler misin. Ben bu ara gidemem hamileyim.ilaç vs.Kullandırtmıyorlar pek ama doğumdan sonra kesin gideceğim.
Mantara benziyor. ilaci var. önce tirnagi törpüyle iyice inceltip üstüne ilaci sürülüyor. haftada 1 kere. böyle böyle tirnak saglikli kökten cikmaya basliyor. doktorunuz ilaci verir
Evet doktora yeni gittim, önce incelmesi için bir krem verdi kalın olduğu için. Sizin dediğinizi öbür aşamada verecek sanırsam, normal tırnak boyutuna ulaştıktan sonra
Merhabalar, 20 yaşındayım ve şu yaşıma kadar önü açık ayakkabı giymedim ama okadar özeniyorum ki.. Ayağımdan utanıyorum yurtta kalıyorum orda bile çorap giyiyorum rezil olurum diye.
Annemin söylediğine göre doğduğumdan beri tırnağın öyleymiş. Doktorada gitmedim hiç, faydası olmaz gibi geldi. Çünkü eskiden bana doktorun o tırnağı çektiğini söylemişlerdi açıkcası korktum ve küçükken 2 defa hızla koşarken tırnağımı kapıya çarmak suretiyle tırnak aram açılmış ve bir süre sonrada çıkmıştı. Ama geriye aynı şekilde böyle büyüdü. Yani çekmek bir çözüm değil. Yardımcı olur musunuz lütfen, doktora mı gideyim? Çekmek dışında bir şeyler yapılabilir mi(görüntü kirliliği için özür dilerim fotoğrafı atarsam daha iyi olur diye düşündüm)
Ben yazdım ya yukardabenin tırnağım da aynı senelrdir denemedim ilaç yöntem kalmadı. bence onunla yaşamaya bir an önce alış, kesinlikle iyleşmiyor. moralini bozmak istemedim ama gerçekten geçmiyor. çözümünü bulan varsa bende geçmesini çok istiyorum.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Yıllarca el ayak terlemesıne bağlı olarak ayak tırnak mantarı sorunuyla mucadele ettim. Kullanmadıgım ilac kalmadı. En sonunda hergün olmak kaydıyla sirke ve karbonatla bu sorunu çözdüm. 1 litre ayaklarınızın dayanabileceği suya birbucuk cay bardağı sirke dökün. 2 yemek kasıgı karbonat ilave edip 30 dakıka bu suda bekletin.sudan cıkarttıktan sonra hemen Bir torpu yardımıyla tırnak altını temizleyın. 7 gunde kalınlıkta azalma oluşuyor. Kalınlıktakı azalmanın ardından karbonatı isterseniz kullanmayabilirsınız. Ve sırkelı suda bekletme surenızı 15 dakıkaya indirebilirsiniz.1 ay sonra mantardan eser kalmayacak.Merhabalar, 20 yaşındayım ve şu yaşıma kadar önü açık ayakkabı giymedim ama okadar özeniyorum ki.. Ayağımdan utanıyorum yurtta kalıyorum orda bile çorap giyiyorum rezil olurum diye.
Annemin söylediğine göre doğduğumdan beri tırnağın öyleymiş. Doktorada gitmedim hiç, faydası olmaz gibi geldi. Çünkü eskiden bana doktorun o tırnağı çektiğini söylemişlerdi açıkcası korktum ve küçükken 2 defa hızla koşarken tırnağımı kapıya çarmak suretiyle tırnak aram açılmış ve bir süre sonrada çıkmıştı. Ama geriye aynı şekilde böyle büyüdü. Yani çekmek bir çözüm değil. Yardımcı olur musunuz lütfen, doktora mı gideyim? Çekmek dışında bir şeyler yapılabilir mi(görüntü kirliliği için özür dilerim fotoğrafı atarsam daha iyi olur diye düşündüm)
Benim el parmaklarımda olmuştu bir ara ilaç kullandım tam geçecekken kapıya sıkıştı anestezi yapıp çektiler düzeldi sonra. Doktora gidin tabiki nedir ne değildir öğrenin tedavinizi olun geçmiş olsunMerhabalar, 20 yaşındayım ve şu yaşıma kadar önü açık ayakkabı giymedim ama okadar özeniyorum ki.. Ayağımdan utanıyorum yurtta kalıyorum orda bile çorap giyiyorum rezil olurum diye.