Doğurganlık dönemimde korunmalı bir ilişki yaşadım sizce hamile olma ihtimalim ne kadardır?

soarklep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
11
2
24
Öncelikle merhabalar. Doğurganlık dönemimde korunmalı bir ilişki yaşadım sizce hamile olma ihtimalim ne kadardır? Hamile kalmak istemiyorum bu yüzden kötü hissettiriyor. Tamamen doğru bir şekilde korunduğumuz için ertesi gün hapı almadım ama nedense içimde bir sıkıntı hissediyorum ve midem bulanıyor. Psikolojik olarak midem bulanıyor olabilir mi? Hamilelik testi için 2 hafta sonra yapmak daha mı iyi olur

Psikolojik olabilir, ilişki üzerinden 2 hafta geçince test yapabilirsin ama korunduğundan eminsen hamile değilsindir

Yumurtlama döneminde de miğde bulantısı vs olabilir. psikolojik olarak olabilir madem korundunuz korkmanıza gerek yokki boşuna kendini strese sokuyorsun bence

Yumurtlama döneminde de miğde bulantısı vs olabilir. psikolojik olarak olabilir madem korundunuz korkmanıza gerek yokki boşuna kendini strese sokuyorsun bence
Yumurtlama döneminde şiddetli göğüs sızlaması da olabilir mi bi fikriniz var mı adetim bitti 1 hafta oldu ovu. Testim pik olmadı henüz ama göğüslerim aşırı derecede sızlıyor

final haftam yaklaşıyor onun stresi ile bu korkunun stresi birleşti sanırım, haklısınız

Yumurtlama döneminde şiddetli göğüs sızlaması da olabilir mi bi fikriniz var mı adetim bitti 1 hafta oldu ovu. Testim pik olmadı henüz ama göğüslerim aşırı derecede sızlıyor
Bende genede uclarinda hassaslasma oluyordu diye hatırlıyorum sizde ilk defami oldu bu durum

Bende genede uclarinda hassaslasma oluyordu diye hatırlıyorum sizde ilk defami oldu bu durum
Evet ilk defa yani dayanamayacağım kadar sızlıyor
Acaba prolaktin yüksekliğim mi var ? Ondan mı oluyor ? Ya da soğan suyuna başladım 1 hafta oldu ondan mı bilemiyorum...

Evet ilk defa yani dayanamayacağım kadar sızlıyor
Acaba prolaktin yüksekliğim mi var ? Ondan mı oluyor ? Ya da soğan suyuna başladım 1 hafta oldu ondan mı bilemiyorum...
Hamilelikte bende şuan öyle oluyor hamile değilsiniz dimi ☺️ hormonlardan da olabilirdi evet evlimisiniz gebelik dusunuyomusunuz

Hamilelikte bende şuan öyle oluyor hamile değilsiniz dimi ☺️ hormonlardan da olabilirdi evet evlimisiniz gebelik dusunuyomusunuz
Reglim biteli 1 hafta oldu reglden önce test yapmıştım adetim geciktiği için negatifti 1 haftada da olsa da hissetmem diye düşünüyorum bir de hamileyken pik çıkıyor sanırım ovulasyon testleri ben de pik de değil
Ahh keşke hamile olmuş olsam şuan ama nayn
bence test yaptır canım hamile olabilirsin

Reglim biteli 1 hafta oldu reglden önce test yapmıştım adetim geciktiği için negatifti 1 haftada da olsa da hissetmem diye düşünüyorum bir de hamileyken pik çıkıyor sanırım ovulasyon testleri ben de pik de değil
Ahh keşke hamile olmuş olsam şuan ama nayn
Hormon testi vs yaptırdınız mi hiç birde korunmayı bıraktıktan sonra vücudumda birsuru şey değişmişti kasık agrisi göğüs ağrısı vs. Gebelik düşünüyorsanız hormonlar değişiyor ondan olabilir bazı şeyler☺️

O zaman sitres yapmana gerek yok boşalmadan sonra devam edilirse yırtılma riski olur ama sizde öyle sorun olmamış stres yapmana gerek yok

Bişi sora bilirmiyim kızlar benim adetime 10 gün var bugün kan lekesi geldi acba neyden dolayı oluyor gebelik testi yaptım çıkmadı bişi

X