Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de normal istiyorum.Tabii kısmet.Daha çok zaman var.Ailede tansiyon var.Benimki 9-5 şimdilik.Doktora gidince 13-14 oluyor.Bakalım son anlarda neler olacak?Allah hepimiz için en hayırlısı ne ise onu nasip etsin.
Benimde en büyük korkularıman dr benim ve bebeğim açısından normal duruma uygun olduğunu söyledi şimdilik, geçen gün hastanede sancı çeken anne adaylarının sesini duydum korkum ikiye katlandı epidurel normal doğumdada epidurel verilene kadar belli sancı çekmek gerektiğini duymuştum o da zor yani
epidural istiyordum amaa, arkadaşlar epidural doğum yapan arkadaşları bir okuyun isterseniz, doğum hikayelerim bölümünde yazmışlar, normal doğumdan hiç bir farkı yok, aynı acıyı çekiyorsun iğne yediğinle kalıyorsun...