Doğumunuza doktor girdi mi?

ceylann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
125
0
Sevgili anneler ben 37 haftalık hamileyim ve özel hastanede doğum yapmayı düşünüyorum ama duyduğum adarıyla doğumu ebeler yaptırıyormuş.Doktor riskli bir durum olursa geliyormuş. Yada bakıp gidiyormuş. Sizin normrl doğumlarınızı kim yatırdı? Doktor mu ebeler mi?

valla 9 ay boyunca muayenehaneye gidip 100 .00 ytl çdedim her ay ama doğumum devlet hastanesinde ebeler tarafından yaptırldı evet dediğin gibi riskli durumlarda giriyorlarmış kendi doktorumda öyle demişti , ayrıca belki sen özeldesin diye drun girebilir belki

bende özel hastaneye gittim 60 ytl ücret verdim doğumuda aynı hastanede yaptım 1000 ytl ye doğumuma doktorum girdi zaten önce hastane yönetimiyle konuştum "hangi doktora muayene oluyorsanız gece bile olsa mutlaka doğumunuza girer" dediler ve ben o hastaneye başladım bide benim için en önemlisi hiç erkek yoktu hasta bakıcılar temizleyenler herkes bayandı çok memnun kaldım doktorum çok soğuk kanlıydı benide rahatlattı yanında ebe hemşirede vardı sancımıda özel odada eşim elimden tutarak çektim imkanınız varsa tavsiye ederim....

bende şu anda devlet hastanesi doktorunun özeline gidiyorum..6 haftalıktan itibaren hep gitti..doguma girmedigini duymuştum ama işin peşini bırakmadım..dogumuma girmesini istedim.bir belirti oldugunda gece yada gündüz çagırın dedi..vede epidural yapacaklarını söyledi..ama daha önce dogum yapan arkadasın bunlardan haberi yoktu...nasıl bir sistem anlamadım??

bende ılk hastaneme baslarken sordum... kendısıne deıl ama orda calısanlara sormustum kesınlıkle hangı doktora gozukuyorsanız doktorunuz gırıyor dogumunuza demıslerdi .. sonradan doktoruma sorma geregı duymadım
umarm aksi bişey yaşamam ki ıkı hafta oncekı kontrolumda kendısınede dogum yapacadım tarıhlerde 8 hazıran ve17 hazıran arası gunlerde burdamısınız dıye sordum evet burdayım mrk etmeyınd edı

bence bu dr un elinde ben ssk lı olmama rağmen askeri hastanede doğum yaptım ve 40 YTL ye muayenehanesine gittiğim sevgili dr um doğumuma hiçbir şey talep etmeksizin girdi...
dua ediyorum ona her zaman Allah ne muradı varsa versin...

mrh ben almanyada yasiyorum.dogumumda 6 ay once yaptim.benim dogumuma hem doktor hem ebe girdi ama beni 9 kontrole gittigim doktor dogumuma girdi.
ama dogumu ebe yptiriyo doktor degil.acil bisey olursadoktor devreye giriyo
allah kurtarsin

slm cnm ne iyiymiş hem 60 ytl muayene ücreti hem 1000 ytl doğum + dokorun girmesi, merak ettim hangi hastanede yaptın doğumu ve doktorun kimdi, biraz aydınlatırmısın yerimseniben

cok hassas oldugum ve en cok korktugum konulardan bır tanesı
ozel hastaneye gıdyorum doktorumla konustum ve gece bıle olsa geldıklerını soyledı ama hasta oldukları durumlarda nobetcı doktorların gırdıgını soyledı
bense ısrarla gece gunduz farketmez bız sızı alırız ama lutfen benı kımseye bırakmayın sız gırın mutlaka dedım ama ınsa allah hıcbır sorun olmaz ve doktorum kendısı yaptırır :uhm:

özel hastaneye gidiyorum bende 37 haftalık hamileyim .gece gündüz saat hiç farketmez doktorum yaptıracak doğumumu

Benim doktorum girdi doğuma tabi hatrı sayılır bir ücretle.Doktorum işinde tecrübeli referanslıydı bir sorun olmaması için istemiştim.Doğum yağtığım hastanede şuan bebeğimin doktoruda girmişti doğuma.100 YTL muayene ücreti 2000 YTL doğum ücreti ayrıca yarısınıda SSK dan katkı payı olarak almışlardı.Birde muayenelere 3 haftada bir gidiyordum.İki kerede 15 günde bir çağırmıştı.Hepsi içinde ücretini almıştı.Bir kere başladığım içinde ilerleyen zamanda cesaret edip değiştirememiştim.

ben özel muayenehaneye gittim hep ve doğumumu özel hastanede yaptm.ben sezeryan oldum ama normal de olsaydı doktorum girecekti doğumuma.çünkü bütün hastalarının doğumunu kendisi yaptırıyor.doktorunla iyice konuşman lazım bunları.

canım ben sezeryanla dogum yaptım ama son anda alındım sezeryna druma daha once sordugumda doguma gırıcekmısınız dıye drum hastanede olursan gırıcm ama degılsem dısarda gelemem dedı bende ozelde yaptım dogumumu

arkadasim benim ilk dogumumda 3 doktor vardi yanimda...hastanede baska doktor yoktu olsaydi onlarda gelecekti:roflol:

selam annişler bende 28 martda doğum yaptım drum doğum hastanesinin doktoruydu yani devlete bağlı sezeryan haricinde girmez ebeler yapar doğumu dediler ama son kontrolde sorduğumuzda doğuma gireceğini söyledi ve teşekkür ederim ZİYA ÇETİN e dediği gibi doğumuma girdi üstelik çok kolay ve sorunsuz bi doğumdu sonsuz teşekkürlera.s.

özel hastaneye gıttım hep ıozale doktora saglık guvencelerı karsıladı benım doktorada dogumada para vermedım doguöumuda kendı doktorum gırdı

ben 9 ay özel muayenehanesine gittiğim doktorumu istediğim hastaneye çağırdım akşam 8 den sabah 8 e kadar yanımdaydı tabi ki doğumuma da girdi para verince giriyorlar arkadaşlar

Epidural sezeryan olduğum için doktor girdi yerimseniben Aslında ben normal doğum düşünüyordum ve çok istiyordum..Doktorun gelip gelmemesini de umursamıyordum açıkçası..Eğer hamileliğin sorunsuz gidiyorsa doğumu ebe yada hemşirelerde yaptırabilir..Çünkü doğuracak olan sensin onlar sadece yardım edecek..Zaten doğum eylemi başladığında herşey kendiliğinden gelişiyor ve o an orada bulunanlar sadece yardım ediyorlar ( sorunsuz doğumlar için söylüyorum bunu )

görümcem söylemişti kendisi kadın doğumda hemşiredir açılma bitip bebek kanala girdiğinde doktorlar gelir başında durur diye.. benim normalden sezeryana döndü ben göremesemde doktorum yanımdaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…