Doğumun yaklaştğını gösteren belirtiler nelerdir?

hicbirseymi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
2.175
121
Arkadaşlar suyun nışanın ve sancının gelmesi dışında
doğumun yaklaştğını nasıl anlayabiliriz
yani bir iki hafta öncesinden vüculdumuz aslında bize bazı sinyaller gönderirmi
doğumun yaklaştğını anlamamız için?
yoksa tamamen içgüdüsel olarak mı hissedeceğiz ( suyun nışanın ve sancının gelmesi )bu belirtilerden önce?
ben çok büyük sabırsızlıklarla bebeğimi sağlıcakla kucağma almak istiyorum
ilk doğumum ollacağı için merak ve heyecan içindeyim ama kesinlikle korkmuyorum :)
Allahın izniyle bu işin içindende hepimiz sağlıcakla çıkarız inşallah....
cevaplarınızı bekliyorum doğum yapan yada y apacak arkadaşlar yada bu konu hakkında bilgisi olan herkesss

:KK16::KK16:

Arkadaşlar suyun nışanın ve sancının gelmesi dışında
doğumun yaklaştğını nasıl anlayabiliriz
yani bir iki hafta öncesinden vüculdumuz aslında bize bazı sinyaller gönderirmi
doğumun yaklaştğını anlamamız için?
yoksa tamamen içgüdüsel olarak mı hissedeceğiz ( suyun nışanın ve sancının gelmesi )bu belirtilerden önce?
ben çok büyük sabırsızlıklarla bebeğimi sağlıcakla kucağma almak istiyorum
ilk doğumum ollacağı için merak ve heyecan içindeyim ama kesinlikle korkmuyorum :)
Allahın izniyle bu işin içindende hepimiz sağlıcakla çıkarız inşallah....
cevaplarınızı bekliyorum doğum yapan yada y apacak arkadaşlar yada bu konu hakkında bilgisi olan herkesss

:KK16::KK16:

konu süper olmuş tecrübeli bayanlarr bizi bilgilendirirseniz sevinirizzzz :KK16:

öylee boş boş bekliyorum günler gemiyor
her bebek ayrı derler doğruymuş kızımda suyum geldi giitm doğurdum bu oğlan daha tık yok

canım ben paşamda doguma yakın bizimkiler beni yere oturtur öne dogru dümdüz ayaklarımı uzattırım o ayaklarımı birini digerin üzerine koymamı sölerlerdi yani bacak bacak üstüne atar gibi olacak eger yapabiliyorsanz bebek dogum kanalına girmemiş demekmiş yapamıyorsanz d.kanalına girmiş demek miş (kocakarı işi birazcık ama baya ii sonuc veriyor)

benım hamıle ıken basım agrımamıstı son gun bas agrım vardı ıshal olmustum bıde ınsanın nıcıne doguyo heralde benım dogumum yakın dedım o gun dogurdum

canım ben paşamda doguma yakın bizimkiler beni yere oturtur öne dogru dümdüz ayaklarımı uzattırım o ayaklarımı birini digerin üzerine koymamı sölerlerdi yani bacak bacak üstüne atar gibi olacak eger yapabiliyorsanz bebek dogum kanalına girmemiş demekmiş yapamıyorsanz d.kanalına girmiş demek miş (kocakarı işi birazcık ama baya ii sonuc veriyor)
aaa çok ilginç hemen oturdum yere denedim ama yere oturunca dik oturamadım hemen kollarımla arkadan destek aldım ayağım hemen kalkmadı çok zorladım kaldırmak için ama kalktı sonuç olarak burdan çıkaracağım sonuç galiba bundan sonra yavaş yavaş giriyo doğum kanalına :KK1:
zaten dün gece çok ağrılarım vardı nerdeyse hiç uyuyamadım dahada var kızımın doğmasına ama belki erken gelir bir an önce kavuşmak istiyorum meleğime yaaa

benım hamıle ıken basım agrımamıstı son gun bas agrım vardı ıshal olmustum bıde ınsanın nıcıne doguyo heralde benım dogumum yakın dedım o gun dogurdum
isal olunuyormuş ewet onu duymuşştum galiba ama benim nerdeyse tüm hamileliğim isalle geçtği için bana göre tam bir ölçüt değil ama baş ağrısını baz alabilirim :)

öylee boş boş bekliyorum günler gemiyor
her bebek ayrı derler doğruymuş kızımda suyum geldi giitm doğurdum bu oğlan daha tık yok
erkekler sabırlı oluyor galiba

inş. hepimiz sağlıcakla kuacağmza alırız
cevaplar için gerçekten çok sağolun kızlar yaaa
çok sabırsızlanıyorum ve hep meraklar içindeyimmm
belki başka başka belirtiler yazanlarda olurrr...

haa egem bir şey daha doğum kanalına girdikten sonra yani ne kadar sonra olur acabaaa

Son düzenleme:
aaa çok ilginç hemen oturdum yere denedim ama yere oturunca dik oturamadım hemen kollarımla arkadan destek aldım ayağım hemen kalkmadı çok zorladım kaldırmak için ama kalktı sonuç olarak burdan çıkaracağım sonuç galiba bundan sonra yavaş yavaş giriyo doğum kanalına :KK1:
zaten dün gece çok ağrılarım vardı nerdeyse hiç uyuyamadım dahada var kızımın doğmasına ama belki erken gelir bir an önce kavuşmak istiyorum meleğime yaaa

isal olunuyormuş ewet onu duymuşştum galiba ama benim nerdeyse tüm hamileliğim isalle geçtği için bana göre tam bir ölçüt değil ama baş ağrısını baz alabilirim :)

erkekler sabırlı oluyor galiba

inş. hepimiz sağlıcakla kuacağmza alırız
cevaplar için gerçekten çok sağolun kızlar yaaa
çok sabırsızlanıyorum ve hep meraklar içindeyimmm
belki başka başka belirtiler yazanlarda olurrr...

haa egem bir şey daha doğum kanalına girdikten sonra yani ne kadar sonra olur acabaaa
vala herkese göre deişiyor canım ben normal yapmadıgım için bilmiyorm pek:KK34:

ehehehe kızlar öldüm ama yapamadan da duramadım :KK70: bacaklarım o tombik hali ile bile halen :KK70: bacak bacak üstüne atılabiliyor. anamm doğum kanalına girmedi mi bu kızz. Akşama doktor kontrolümde sayenizde doktorumu kahkahalara boğucam :KK70::KK70:

vala herkese göre deişiyor canım ben normal yapmadıgım için bilmiyorm pek:KK34:

hmmm anlıyorum canım olsun yinede hareket kattı mesajın bize sağol paylaşımın içinnn :KK16:

ehehehe kızlar öldüm ama yapamadan da duramadım :KK70: bacaklarım o tombik hali ile bile halen :KK70: bacak bacak üstüne atılabiliyor. anamm doğum kanalına girmedi mi bu kızz. Akşama doktor kontrolümde sayenizde doktorumu kahkahalara boğucam :KK70::KK70:

:KK9: :KK9: :KK9:

hayırlı olsun topiğin,inşallah tecrübeli arkadaşlar bizlere yardımcı olurlar
şimdi bende denicem bacak bacak üstüne atmayı ama ben eminim,oğlum daha doğum kanalına girmedi,yan yatıyo sıpa

bacak bacak üstüne atmayı ben de denedim...attım valla rahatça,benimde oğluş daha girmemiş belliydi zaten :)))

hade hayırlı dogumlar size sag salim canım benm dedigim yöntem koca karı işi :KK1:haaa ona göre dikkatli olmak gerek:KK3::KK3::KK3:

hmmm anlıyorum canım olsun yinede hareket kattı mesajın bize sağol paylaşımın içinnn :KK16:

:KK9: :KK9: :KK9:
ne dimi ne dimik afiyet olsun:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
valla ben de rahat yapardım erkek cocuklar genelde son zamanını beklerlermiş tam doldururlarmıs yani ama kızlar tam beklemeden erkenden doguverrlermiş bunu doktorlarda söyler

ben bu koca karı işlerini yaptım yaptım genede normal dogum yapamadım okadarda sancı çekmişken:KK30::KK30:

Son düzenleme:
bende denedim bacak bacak üstüne atmayı,o kadar rahat attım ki
demekki yerinde rahat bizim paşa,hiç kanala giresi yok:emir_bebek:

doğuma 3 gün kaldı, yere oturdum bacak bacak üstüne attım. 30 kilo almama ramen attım ama kasıklarım ağrıdı. yürürken tüm karın bölgeme kramplar giriyor, yürümekte çok zorlanıyorum. bebek hareketeleri 3 gündür çok az, çok hareketli bir bebekti, sanırım dinlenmeye çekildi. sancı falan olmuyor ama bacak kaslarım (diz üstü) çok ağrıyor. baş ağrım yok, isal var. karında boşalma oluyormuş o olmadı bende. ne olacak çok merak ediyorum :26::26::26:

Siz iyimisiniz arkadaslar hamilelikte bacak bacak ustune atilirmi allah akil fikir versin size.internet elinizin altinda istediginiz her bilgiye ulasabiliyorsunuz burada bos bos konusacaginiza arastirin sakincali olan herseyden uzak durun valla okuyunca uzuldum sizin icin degil tabi bebisler icin allah onlara saglik vetsin.

valla 2 haftadır hergece rüyalarımda doğurmaktan helak oldum 9 doğurmayı geçti artık benimki hele gece wc ihtiyacı hissedip sıkıştığımda kesin doğuruyorum rüyamda benim bebeğim kanala girmiş sanırım genital bölge ağrısı kasık ağrısı bide karın sırt bel yatakta dönmek bile işkence oldu her wc ye gittiğimde kan olucakmı piskolojisi gecemi gündüzmü suyum geliyomu derken sıyırıcam az kaldı şu son 1 haftamızda geçse hayırlısıyla

X