Öncelikle gecmis olsun, böyle bir durumda ne denir bilemiyorum.. Allaha havale edin gitsin. Bir sey soracagim, bebeginizi neden TR´de dogurmak istiyorsunuz? Ailenizmi TR de?
Insallah bir an önce atlatirsiniz bu kötü ve zor günleri. Bebeginiz icin kuvvetli olmaniz gerekiyor..Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Herseye ragmen IYI BAYRAMLAR diliyorum...selamlar
Evetailem tr- de burda kimsem yok, o yuzden daha rahat olacak orda. Hem uzaklasmam lazim bu ulkeden bi sure. Yedi yildir burdayim. Hersey gecmisi hatirlatiyo daha zor geliyo
Cok tesekkur ederim desteginiz icin kizlar. Bide beni en cok kiran bunu yapan kadinin on yasinda bir erkek cocuk annesi olmasi. O oglu ve genc sevgilisiyle mutku bir hayat yasarken, benim oglum daha dogmadan bu problemleri yasiyor. En cok ona uzuluyorum. Ama bosanma konusunda kararliyim tabiki, bu basit bir aldatma degil o kadina deger veriyor, ovuyor. Pisman olmasina pisman, cok iyiydik niye boyle olduk falan diyor ama gozumde deil. Gozumun icine baka baka yalan soylemis bir adam, cocugunu zerre kadar dusunmemis bir adam. Ona ikinci sans vermem demek beni kandiran adamla bir daha ayni yataga girmek demek, bunu dusunmek bile istemiyorm. Ben mukemmel bir esim ve evliligim oldugunu dusunurken bir bakmisim hersey yalanmis. Sahte bir cennette uyutulmusum. Keske bana soguk davransaydi kavgalarimiz olsaydida zaten kotu gidiyodu deseydim. Cok kotu kandirildim cok. Hep dikkat ettim kendime, giyimime bakimima, hamileligimde saglikli beslendim 10 kilo aldim suana kadar, tek catlak olmamasi icin deli gibi ugrastim, ama hicbiri yeterli degilmis. Sizden on yas buyuk biriulede aldatilabiliyomussunuz. Ama ben kendimi birakmicam kendim icin yine bakimli olucam. Daha 26 yasindayim hayat ne getirir bilinmez.
en kötüsüde senin gibi evliliği çok iyi giderken bu olayı yaşamak.. bende hemen hemen aynı dönemlerde aldatıldım ve bnde senin gibi büyük bir şok yaşadım.. çünkü bence evlliğimiz iyi gidiyordu.. herkes kocamın bana aşık olduğunu söyler evliliğimize imrenirdi... ama beni ,aynen senin kocan gibi benim kocamda çok fena kandrımış... birkez olsun şikayet etmeyen ,hep ilgi gösteren ve çok seven bir insan varken karşında, aldatılacağını aklından bile geçirmiyorsun... halbuki inişli çıkışlı ,hergün kavgalı bir evlilik olsa, o zaman içinde bir şüphe oluyor evliliğinle ilgli.. ama böyle iyi giden bir evlilikte başına bu gelince çok fazla yıkım oluyor...afedip etmemek senin elinde olan bişey ama asla eskisi gibi olmuyor herşey.. en önemliside sana deli gibi aşık olduğuna inandığın adamın ,aslında öyle olmadığını anladığın an herşey senin için bitiyor zaten... en azından ben öyle hissettim.. ve sonuçta da bitti.. şimdi huzurluyum...
Elinizde delil varmış, kocanıza da o kadına da yaptıklarının bedelini ödetebilirsiniz mahkemede.İş iyi bir avukat bulmaya bakar ki imkanınız da varmış sanırım.Allah kolaylık versin, sabır versin
Dava edin, her türlü hakkınızı arayın.. Hem sizin hemde bebeğinizin. Üzüleceksiniz bir süre ama geçecek..kararlısınız, güçlüsünüz..herşey çok çabuk yoluna girecek..Affetme yoluna gidersenz artık unutamayacağınız hatalarıyla yaşamak zorunda kalırsınız, her fırsatta aklınıza gelicek..hep tepkili olucaksınız..hayatınız hep negatif ileriler hep kırgın... O yüzden mantıklı hareket edin ve o kişininde yanına kalmasın.. İşte Malesef bir çok erkek böyle..ben turizmci olduğum için otellerde görüyorum...herkes iş seyahati diye geliyorlar iş partnerleriyle kadın evli adam evli ama beraber kalıyorlar otelde..bir ton rezalet..ben şaşırmadım.. erkekler hele yalnız kalınca şeytanları bol oluyor..her türlü uygunsuzluğu musaitler malesef.. Güzelliğimiz, bakımımız hiç umurlarında değil... kimler aldatılmıyorkii....
aslinda ikisinede tazminat davasi acmayi dusunuyodum, ama kadin yabanci oldugu icin bisey yapamiyorum. kocama odetmektende vazgectim, tek kurusunu istemiyorum. hayatina benim verdigim parayla basladi desin istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?