• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogumuma iki ay kala aldatildim

nilline

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
44
0
296
Diğer
Nerden baslanir nasil anlatilir bilmiyorum. Esimle 2 bucuk yildir evliyiz, toplam 5 yildir birlikteyiz. Ogrencilikte tanistik, sifirdan bir hayat kurduk, birkac yil icinde cok yol katettik ve maddi olarakta iyi yerlere geldik. Kendine hic guveni yoktu, ondan cok daha fazla kazandigim gunler oldu ama hic hissettirmedim. Bu sene kariyerinde cok guzel gelismeler oldu, cok iyi projelerde calisti. Hersey dahada iyiye gidiyordu. Sonra bebegikiz olacagini ogrendik. Ben hep biraz daha beklemek istemistim ama o israr etmisti. Yazmakla bitmez cok guzel gunler yasadik, cok farkli bir iliskimiz vardi. Herkesin giptayla baktigi bir evliligimiz vardi. Herkesin bana soyledigi kocan sana deli gibi asik, seni asla uzmezdi. Bu arada yurtdisindayiz. Ben mobil operatorde pazarlama muduru olarak calisiyorum, sukur iyi bir kariyerim ve gelirim var. Son bikac aydir onda zaman zaman soguma hissettim. Suphelenmeye basladim. En sonunda maillerine bakarken onun ve burdan cocuklu bizden dokuz yas buyuk bir kadinla otel rezervasyonlarini gordum. Bahaneler buldu yalvardi. Ayrintilari dusundukce kafayi yiyorum. O tatile giderken valizini ben hazirladim, dusunebiliyomusunuz o kiyafetlerle gezdi onunla ve dondugunde ellerimle yikayip utuledim. Yazin ben turkiyedeyken bir gunluk arkadasin dugunu icin oda istanbula gelmisti, dugunde bulustuk bana nasil asik asik bakiyodu, herkese esim ne kadar guzel degilmi diye tanitiyodu. Hayranlikla bakiyodu. Ve dugunden sonra bi otelde bulusup birliktegeceyi gecirmisler ben bunlari. Yeniogreniyorum. 30 haftalik hamileyim ve dunyam basima yikildi. Lanet olsun herseyi gectim bu uzuntum depresyonum bebege zarar vereciek diye korkuyorum. Bebek dogduktan sonra bosanmaya karar verdik. O zamana kadar o burda ben turkiyede olucam. Dogumu turkiyede yapicam. Hala soktayim, kendimi cok yalniz hissediyorum. Baskasina ogut vermek ne kadar kolaymis, kendi basima gelince yikildim. Ama hala kendim icin bir umudun oldugunu dusunuyorum, yeni bir hayata baslicam, eskisinden daha guclu olmaliyim, tek basima bebegimi kimseye muhtac kalmadan buyutmeliyim. Cok zor kabullenmek cok zor....

canım ya böyle bir durumda ne söylenir gerçekten bilmiyorum,çok üzüldüm... gözünün içine baka baka sana yalan atan bu adamdan ayrılmaya karar vermen sanırım en doğrusu...hayat bundan sonra sana ve doğacak bebeğine herşeyin en güselini getirsin inşallah,çok mutlu oluuuuuun....

ah canım ne kadar zor seyler hemde hamılesınz ve her zamankınden hassas bı donemdesınız.allah yardımcınız olsun ınsallah bebegınızle bu gucluklerın ustesınden gelırsınız.bekara karı bosamak kolay derler ama bencede bosanma kararı yerınde bı karar ıhanetın affı olmamalı ınsallah cabucak toparlanırsınız

Ya bu aldatılma olaylarını duydukca sevgilimden soguyorum hep acaba aldatıyor mudur diye düsünüyorum bütün erkekler mi böyle bazen hic evlenmicem diye düsünüyorum cok üzücü zor bir durum gercekten

aslında diycek o kadar çok şey varki eşine ama değmez yazıklar olsun .....
sanada Allah sabır ve güç versin arkadaşım bebeğin ve kendin için inşş bundan sonra bebeğinle güzel bi hayata başlarsın .....
sakın kendini yıpratma hem hamilesin hemde kendini üzmeye bile değmez böyle bi insan için .........

yaaa kimseye güwen yok... çok geçmiş olsun canım.kendını üzmemeye çalış bebegın için.. ailen ve bebeğini düşün onlara ada kendini.peki eşin kabul ettı mı yaptıgını? eger kesın deilse ve bi kereye mahsus bi hataysa we cok pişmansa bebek için bir şans daha werebılırsın aslında.ay cok zor bi durum :S

Öncelikle gecmis olsun, böyle bir durumda ne denir bilemiyorum.. Allaha havale edin gitsin. Bir sey soracagim, bebeginizi neden TR´de dogurmak istiyorsunuz? Ailenizmi TR de?

Insallah bir an önce atlatirsiniz bu kötü ve zor günleri. Bebeginiz icin kuvvetli olmaniz gerekiyor..Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Herseye ragmen IYI BAYRAMLAR diliyorum...selamlar

Cok tesekkur ederim desteginiz icin kizlar. Bide beni en cok kiran bunu yapan kadinin on yasinda bir erkek cocuk annesi olmasi. O oglu ve genc sevgilisiyle mutku bir hayat yasarken, benim oglum daha dogmadan bu problemleri yasiyor. En cok ona uzuluyorum. Ama bosanma konusunda kararliyim tabiki, bu basit bir aldatma degil o kadina deger veriyor, ovuyor. Pisman olmasina pisman, cok iyiydik niye boyle olduk falan diyor ama gozumde deil. Gozumun icine baka baka yalan soylemis bir adam, cocugunu zerre kadar dusunmemis bir adam. Ona ikinci sans vermem demek beni kandiran adamla bir daha ayni yataga girmek demek, bunu dusunmek bile istemiyorm. Ben mukemmel bir esim ve evliligim oldugunu dusunurken bir bakmisim hersey yalanmis. Sahte bir cennette uyutulmusum. Keske bana soguk davransaydi kavgalarimiz olsaydida zaten kotu gidiyodu deseydim. Cok kotu kandirildim cok. Hep dikkat ettim kendime, giyimime bakimima, hamileligimde saglikli beslendim 10 kilo aldim suana kadar, tek catlak olmamasi icin deli gibi ugrastim, ama hicbiri yeterli degilmis. Sizden on yas buyuk biriulede aldatilabiliyomussunuz. Ama ben kendimi birakmicam kendim icin yine bakimli olucam. Daha 26 yasindayim hayat ne getirir bilinmez.

Öncelikle gecmis olsun, böyle bir durumda ne denir bilemiyorum.. Allaha havale edin gitsin. Bir sey soracagim, bebeginizi neden TR´de dogurmak istiyorsunuz? Ailenizmi TR de?

Insallah bir an önce atlatirsiniz bu kötü ve zor günleri. Bebeginiz icin kuvvetli olmaniz gerekiyor..Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Herseye ragmen IYI BAYRAMLAR diliyorum...selamlar

Evetailem tr- de burda kimsem yok, o yuzden daha rahat olacak orda. Hem uzaklasmam lazim bu ulkeden bi sure. Yedi yildir burdayim. Hersey gecmisi hatirlatiyo daha zor geliyo

Evetailem tr- de burda kimsem yok, o yuzden daha rahat olacak orda. Hem uzaklasmam lazim bu ulkeden bi sure. Yedi yildir burdayim. Hersey gecmisi hatirlatiyo daha zor geliyo

en kötüsüde senin gibi evliliği çok iyi giderken bu olayı yaşamak.. bende hemen hemen aynı dönemlerde aldatıldım ve bnde senin gibi büyük bir şok yaşadım.. çünkü bence evlliğimiz iyi gidiyordu.. herkes kocamın bana aşık olduğunu söyler evliliğimize imrenirdi... ama beni ,aynen senin kocan gibi benim kocamda çok fena kandrımış... birkez olsun şikayet etmeyen ,hep ilgi gösteren ve çok seven bir insan varken karşında, aldatılacağını aklından bile geçirmiyorsun... halbuki inişli çıkışlı ,hergün kavgalı bir evlilik olsa, o zaman içinde bir şüphe oluyor evliliğinle ilgli.. ama böyle iyi giden bir evlilikte başına bu gelince çok fazla yıkım oluyor...afedip etmemek senin elinde olan bişey ama asla eskisi gibi olmuyor herşey.. en önemliside sana deli gibi aşık olduğuna inandığın adamın ,aslında öyle olmadığını anladığın an herşey senin için bitiyor zaten... en azından ben öyle hissettim.. ve sonuçta da bitti.. şimdi huzurluyum...

Cok tesekkur ederim desteginiz icin kizlar. Bide beni en cok kiran bunu yapan kadinin on yasinda bir erkek cocuk annesi olmasi. O oglu ve genc sevgilisiyle mutku bir hayat yasarken, benim oglum daha dogmadan bu problemleri yasiyor. En cok ona uzuluyorum. Ama bosanma konusunda kararliyim tabiki, bu basit bir aldatma degil o kadina deger veriyor, ovuyor. Pisman olmasina pisman, cok iyiydik niye boyle olduk falan diyor ama gozumde deil. Gozumun icine baka baka yalan soylemis bir adam, cocugunu zerre kadar dusunmemis bir adam. Ona ikinci sans vermem demek beni kandiran adamla bir daha ayni yataga girmek demek, bunu dusunmek bile istemiyorm. Ben mukemmel bir esim ve evliligim oldugunu dusunurken bir bakmisim hersey yalanmis. Sahte bir cennette uyutulmusum. Keske bana soguk davransaydi kavgalarimiz olsaydida zaten kotu gidiyodu deseydim. Cok kotu kandirildim cok. Hep dikkat ettim kendime, giyimime bakimima, hamileligimde saglikli beslendim 10 kilo aldim suana kadar, tek catlak olmamasi icin deli gibi ugrastim, ama hicbiri yeterli degilmis. Sizden on yas buyuk biriulede aldatilabiliyomussunuz. Ama ben kendimi birakmicam kendim icin yine bakimli olucam. Daha 26 yasindayim hayat ne getirir bilinmez.

Elinizde delil varmış, kocanıza da o kadına da yaptıklarının bedelini ödetebilirsiniz mahkemede.İş iyi bir avukat bulmaya bakar ki imkanınız da varmış sanırım.Allah kolaylık versin, sabır versin

Dava edin, her türlü hakkınızı arayın.. Hem sizin hemde bebeğinizin. Üzüleceksiniz bir süre ama geçecek..kararlısınız, güçlüsünüz..herşey çok çabuk yoluna girecek..Affetme yoluna gidersenz artık unutamayacağınız hatalarıyla yaşamak zorunda kalırsınız, her fırsatta aklınıza gelicek..hep tepkili olucaksınız..hayatınız hep negatif ileriler hep kırgın... O yüzden mantıklı hareket edin ve o kişininde yanına kalmasın.. İşte Malesef bir çok erkek böyle..ben turizmci olduğum için otellerde görüyorum...herkes iş seyahati diye geliyorlar iş partnerleriyle kadın evli adam evli ama beraber kalıyorlar otelde..bir ton rezalet..ben şaşırmadım.. erkekler hele yalnız kalınca şeytanları bol oluyor..her türlü uygunsuzluğu musaitler malesef.. Güzelliğimiz, bakımımız hiç umurlarında değil... kimler aldatılmıyorkii....

Allahim kimseyi sasirtmasin..amin.

cok üzüldüm adina,biliyorum sana ne denilse icinin acisi azalmaz,zamanla sen o aciyi yasayarak hafifleteceksin.

simdi gercekten sana ne yazsam bilemedim baska ama demek isterim ki cok aci olsada Allaha sigin yavrunla.

en kötüsüde senin gibi evliliği çok iyi giderken bu olayı yaşamak.. bende hemen hemen aynı dönemlerde aldatıldım ve bnde senin gibi büyük bir şok yaşadım.. çünkü bence evlliğimiz iyi gidiyordu.. herkes kocamın bana aşık olduğunu söyler evliliğimize imrenirdi... ama beni ,aynen senin kocan gibi benim kocamda çok fena kandrımış... birkez olsun şikayet etmeyen ,hep ilgi gösteren ve çok seven bir insan varken karşında, aldatılacağını aklından bile geçirmiyorsun... halbuki inişli çıkışlı ,hergün kavgalı bir evlilik olsa, o zaman içinde bir şüphe oluyor evliliğinle ilgli.. ama böyle iyi giden bir evlilikte başına bu gelince çok fazla yıkım oluyor...afedip etmemek senin elinde olan bişey ama asla eskisi gibi olmuyor herşey.. en önemliside sana deli gibi aşık olduğuna inandığın adamın ,aslında öyle olmadığını anladığın an herşey senin için bitiyor zaten... en azından ben öyle hissettim.. ve sonuçta da bitti.. şimdi huzurluyum...

cok uzuldum snein adina da arkadaasim. nasil basettin? cok canim yaniyo, ne kadar zaman aliyo unutmak?

Elinizde delil varmış, kocanıza da o kadına da yaptıklarının bedelini ödetebilirsiniz mahkemede.İş iyi bir avukat bulmaya bakar ki imkanınız da varmış sanırım.Allah kolaylık versin, sabır versin

aslinda ikisinede tazminat davasi acmayi dusunuyodum, ama kadin yabanci oldugu icin bisey yapamiyorum. kocama odetmektende vazgectim, tek kurusunu istemiyorum. hayatina benim verdigim parayla basladi desin istemiyorum.

Dava edin, her türlü hakkınızı arayın.. Hem sizin hemde bebeğinizin. Üzüleceksiniz bir süre ama geçecek..kararlısınız, güçlüsünüz..herşey çok çabuk yoluna girecek..Affetme yoluna gidersenz artık unutamayacağınız hatalarıyla yaşamak zorunda kalırsınız, her fırsatta aklınıza gelicek..hep tepkili olucaksınız..hayatınız hep negatif ileriler hep kırgın... O yüzden mantıklı hareket edin ve o kişininde yanına kalmasın.. İşte Malesef bir çok erkek böyle..ben turizmci olduğum için otellerde görüyorum...herkes iş seyahati diye geliyorlar iş partnerleriyle kadın evli adam evli ama beraber kalıyorlar otelde..bir ton rezalet..ben şaşırmadım.. erkekler hele yalnız kalınca şeytanları bol oluyor..her türlü uygunsuzluğu musaitler malesef.. Güzelliğimiz, bakımımız hiç umurlarında değil... kimler aldatılmıyorkii....

bende yurtdisinda cok gordum, esi turkiyede kendisi burda baska kadinlarla. ama insan kendi basian gelecegini dusunemiyor. birde kotu olan ben hamileyken o kadinla birlikte olduktan sonra gelip benlede birlikte olmasi, tiksiniyorum dusundukce.

Daha cok gencmissin.. guclu ol.. kendini koyverme sakin.. bebegin icin de uzulme.. anne baba arasinda bi sorun varken yine de ikisinin yaninda buyumektense sadece mutlu bir anneyle buyumek inan cocuk icin daha iyi.. kendimden bilyorum.. sen guclu ol.. hicbirsey icin gec degil. yeni bir hayat basliyor senin icin. o kadar gencsin ki ve o kadar da hatasiz... karsina sana asik olacak cok iyi adamlar da cikacaktir. sen de tekrar hissedeceksin boyle duygular. tekrar guvenebilecegin zamanlar da olacak.. hayatin ne getirecegini hicbirimiz bilemiyoruz. hersey biz insanlar icin.. kotu gunler yasadigin kadar iyi gunler de yasayacaksin.. bebegin de seni nasil hayata baglayacak bak gor sen.

Back