Dogumuma az kaldi ve gecmeyen ağrılı dış kulak iltihabi beni mahvediyor

kadiin hamileligin ilkzamanlarinda vucunda enfeksiyin olursa ve tedavi edilmesse dusuk yapabiliyirmus sizin bebisiniz dogcak nerdeyse ama lutfen surekli bebisiiniz icin kontrole gidin hamilelerde hemen tedavi edilmesi gerekiyor ..

Na
kadiin hamileligin ilkzamanlarinda vucunda enfeksiyin olursa ve tedavi edilmesse dusuk yapabiliyirmus sizin bebisiniz dogcak nerdeyse ama lutfen surekli bebisiiniz icin kontrole gidin hamilelerde hemen tedavi edilmesi gerekiyor ..
canm ne demek istediğini tam olarak anlayamadim hangi konuda kontrole gideyim ?

corek otu yagi ya da badem yagi iyi gelir. ama bu durum genelde mantar veya alerji kaynakli da oluyor. oyle bi iki kullanim degil bi sure kullanmak gerek. kulaginiza boca etmeyin az az surun

onadron kortizonludur. sakin doktora danismadan kullanmayin ayrica parol parasetemol iceriyor bebeginize zarar verebilir mumkun oldugunda icmeyin bepanten kremi de suruyodum ben kulak copu ile. ama hamilelik durumum yok

onadron kortizonludur. sakin doktora danismadan kullanmayin ayrica parol parasetemol iceriyor bebeginize zarar verebilir mumkun oldugunda icmeyin bepanten kremi de suruyodum ben kulak copu ile. ama hamilelik durumum yok
Yok canm bnm baya iltihaplanmiş öyle krem yada yag ile iyilescek gbi değil..ancak antbyotk etki eder