- 4 Temmuz 2017
- 506
- 370
- Konu Sahibi gulfem2017
Amin canm allahım bu hastalgı hiçbirimize yaşatmasin çok zorRabbim bol bol şifa versin inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canm allahım bu hastalgı hiçbirimize yaşatmasin çok zorRabbim bol bol şifa versin inş
Insallah damlalari duzenli kullan amaHmm ben damlalarla beraber antbyotiği kullanaym inş kısa zamanda gecerse antbyotiğin hepsni kullanmama gerek kalmaz
kadiin hamileligin ilkzamanlarinda vucunda enfeksiyin olursa ve tedavi edilmesse dusuk yapabiliyirmus sizin bebisiniz dogcak nerdeyse ama lutfen surekli bebisiiniz icin kontrole gidin hamilelerde hemen tedavi edilmesi gerekiyor ..Kızlar 36 haftalık gebeyim erken doğum riskim var
İki haftadr kulak agrısı ve tıkanıklık cekiyorum.dış kulak iltihabı olmusum burdaki hastaneye gittim vakumlu cihazla temizleyip alkol verdi..bir kaç kullanımdan sonra kulagımda dayanlmaz yanma yaptı ayrıca hiçbir faydasıda olmadı.. internetten arastrıp soğan suyu ve zeytn yagı falan sürdüm bu da bir iki gün akıntı yaptı.. ama agrılar devam ediyor akıntida çok huzursuz edici.. dün merkeze gidince özel hastaneye gittik doktor dış kulak iltihanibının oldugunu ve ancak antibiyotigin gecirecegini dedi..kulağımdaki iltihabın bi kısmını temizledi ve amoklavin-bıd 1000 mg lik antibiyotik werdi agız yoluyla kullanıyorum..
Abartmıyorum iki haftadr kulağım tıkalı ve agrı cekiyorum bununla beraber parolda içiyorum çünkü dayanılmaz bir agrı.. ayrıca bu halde dogum yapmaktan cok korkuyorum..hiç dayanılır gibi değil bilenler bilir kulak agrısını.. kızlar çok zor durumdayım 36 haftalık gebeyim sizin tecrübelerinize güvenerek soruyorum antibiyotik amoklavin zararı olurmu? Yada bildiğiniz baska bir yöntem varmı? Zaman zaman isyan ettiğim ble oldu allahım affetsin cok zor
Tamam canm baska şansım yok normalde hiç ilaçları düzenli kullanmam ama anne olunca hersey baska oluyorInsallah damlalari duzenli kullan ama
canm ne demek istediğini tam olarak anlayamadim hangi konuda kontrole gideyim ?kadiin hamileligin ilkzamanlarinda vucunda enfeksiyin olursa ve tedavi edilmesse dusuk yapabiliyirmus sizin bebisiniz dogcak nerdeyse ama lutfen surekli bebisiiniz icin kontrole gidin hamilelerde hemen tedavi edilmesi gerekiyor ..
bebisine de sık sık baktir enfeksiyon bebisleri etkilermis sanirim daha ilacinda faydasi olmamis :/Na
canm ne demek istediğini tam olarak anlayamadim hangi konuda kontrole gideyim ?
Ayyy allah korusun içime kurt düşürmebebisine de sık sık baktir enfeksiyon bebisleri etkilermis sanirim daha ilacinda faydasi olmamis :/
k.bkma korkutmk istemezdim sadece tedvirli ol diye :)Ayyy allah korusun içime kurt düşürme
Gerci konrolleri zaten hiç aksatmıyorum inş etkilenmemiştir yavrucugum..bi dahakine bunu da sorayım doktoruma
Yok canm iyiki dedin şaka yaptorum bendek.bkma korkutmk istemezdim sadece tedvirli ol diye :)
Yok canm bnm baya iltihaplanmiş öyle krem yada yag ile iyilescek gbi değil..ancak antbyotk etki ederonadron kortizonludur. sakin doktora danismadan kullanmayin ayrica parol parasetemol iceriyor bebeginize zarar verebilir mumkun oldugunda icmeyin bepanten kremi de suruyodum ben kulak copu ile. ama hamilelik durumum yok