doğumum başladı mı?

Nora22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
4.321
3.283
698
tecrübeli anneler, bi bakar mısınız, sabah 6dan beri yaklaşık 10 dakikada bir ama 30 sn ve daha kısa süreli adet sancısına çok benzer ağrılar çekiyorum, doktorumu aramadım henüz çünkü çok şiddetli dayanılmaz bişey yok, şimdiden hastaneye gidip saatlerce beklemek istemiyorum.ilk doğumlarda bu evre ne kadar sürer bilgisi olan var mı

Gözünüz aydın, doğum sancılarınız başlamış gibi görünüyor. O şiddetli olmayan sancılar, belden vuruyor dimi. Merak etmeyin yakında şiddetlenir.:smiley-cool:

Ön sanci bunlar bencede!!

Siddetlenir veya sancilarin arasindaki süre kisalirsa 5 dakikada bir filan ara bence hemen doktorunu evde yanlizsan birini mutlaka yanina cagir..:teselli:

Gözün ayin insallah allah bir avazda kurtarir canim..a.s:Saruboceq:

Gözünüz aydın, doğum sancılarınız başlamış gibi görünüyor. O şiddetli olmayan sancılar, belden vuruyor dimi. Merak etmeyin yakında şiddetlenir.:smiley-cool:
evet ama adet sancısının aynısı gibi,al taraf kasık popo bel uyuşuyo sanki, başlarda 8 dakikada birdi bişeyler atıştırdım süre uzadı 12 dakikalarda şimdi, acaba yalancı sancı mı

teşekkür ederim cnm heralde bugece ya da sabaha doğururum böyle giderse, hayırlısı artık, keşke uyuyabilsem ama bu kadar düzenli sancıda imkansız. nişan mıdır nedir gelse de emin olsam

evet ama adet sancısının aynısı gibi,al taraf kasık popo bel uyuşuyo sanki, başlarda 8 dakikada birdi bişeyler atıştırdım süre uzadı 12 dakikalarda şimdi, acaba yalancı sancı mı

Hiiiç merak etmeyin sıklaşır sancılar. Bence engeç akşam 6'da bebiş kucakta:teytey:

Hiiiç merak etmeyin sıklaşır sancılar. Bence engeç akşam 6'da bebiş kucakta:teytey:
öyle mi diosunuzi bana da daha uzun sürer gibi geliyo, çok tuhaf bi duygu ya anlatamıorum, sancı yokken bi an önce doğsun istiorum herşeye katlanırım diyorum kızım için, sonra sancı geliyo yok daha değil hazır değilim diyorum::)))bi yandan da hurma yiyorum doğumu hızlandırıomuş galiba inşallah ii gelir

allah bir ağızda yavruna kavuşmayı nasip etsin.inşallah sorunsuz bir şekilde doğumunu gerçekleştirirsin.

Canım benim doğum öle kolay olmuyor.Sabır edip bekleyeceksin.Panik yapma.Benimde ilk önce hafif sancılarla başladı.Akşama doğru sancılar beline doğru vuruyor.Doğumuma 3_4 saat kala nişan gelmişti.İnşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın.Evde yanlız kalma ya sen git yada ailenden birilerini çağır.Bebişinle beraber sağlıklı mutlu huzurlu uzun yıllar dileri.Şimdiden tebrik ederim.

bence de bu kadar ağrı açılma için yeterli değildir, beklicem artık dayanabildiğim kadar, küvete biraz su doldursam iyi gelirmi acaba açılmaya yardım eder diye okumuştum bi yerden
hiç panik yapmıorum ya annemi en son dakika arıycam o çok panik, kardeşim gelicek acil bişey olursa akşama kadar o hastaneye götürür

Gözün aydın şimdi sadece bebeğini kucağına alıcağın ve bunun sana yaşatacağı mutluğu düşün başka tek birşey düşünme.Sağlıklı güzel doğum dilerim..
tatlım bu arada doktorunla görüştünmü ondanda bilgi al onun gözetimi altında bekle.Ben sancı çekmedim başka şekilde başladı doğum olayım bilemicem ama yanlız kalma yanında birileri olsun.Gerekirse doktorlar doğuma alana kadar sürekli bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar.

Son düzenleme:
Açılmanın ne kadar olduğunu sen bile biliyormusunki benim hiç sancım olmadı ama açılmam olmuştu.Sen yanlız kalma canım benim mümkünse doktorun sana bir baksın.

teş ederim cnm doğru söylüosun açılmaya baktırıcam

cnm benimde sancılarım çok azdı o yüzden evde bekledim bende sonra hastaneye gttim dr bi baktı 5 cm açılmam var doktorum bile şaşırmıştı sancı hissetmiyorum diye bide ben duş alıp çıkmıştım çok kolay bi doğumum olmuştu inş. seninde öle olur hayırlı doğumlar

alisha cnm inş bi avazda kurtulursun sağ salim alırsın kızını kucağına...hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar evet başlamış o şekilde doğum, sabah 4 buçukta da normal doğum çok şükür yaptım yazarım hikayemi de biara

kızlar evet başlamış o şekilde doğum, sabah 4 buçukta da normal doğum çok şükür yaptım yazarım hikayemi de biara

oo maşallah..cok hızlısın..alalh bagıslasın evladını..sankı gündelik bı olaydan bahsedıyormussun gibi..vallahı imrendim sana.."doguruverdım geldım" dıyorsun yani..darısı başımıza..
:CüvCüv::ecrin_bebek:

:1shok: sabah 4.5 mu. Bayağı bir zorlamış ufaklık desenize.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…