doğumu yaptık bebek odamıza geldi ee sonra

Mutlu olsanizda olmasanizda onlar artik biryere gidemez mecbur mutlu olacaksiniz.. mashallah diyelim bizde...Rabbim omurlerini hayirli,guzel etsin..

ben hep cocuklarimin arasi cok olsun istememistim.ne guzel 3 oglunda buyuyunce arkadas gibi birbirlerine destek olucaklar.bazi insanlar hep kotu yonuyle bakip insanin moralini bozuyorlar ama sen hic takma ver agizlarinin payini kimene kiskananlar catlasin

Mutlu olsanizda olmasanizda onlar artik biryere gidemez mecbur mutlu olacaksiniz.. mashallah diyelim bizde...Rabbim omurlerini hayirli,guzel
etsin..

belirtiyim ben mecbur mutlu olanlardan degilim.2 yil sonra bir tane daha yapardim ama malesef bazi sebeplerden dolayi cocuk olayini kapattik.iyi dilekler icin de tesekkur ederim.

'Mutlu olsaniz da olmasaniz da onlar bir yere gidemezler, mecbur mutlu olacaksiniz'
Bu nasil bir soylemdir ya.
Hakikaten had asmak bu olsa gerek!

Minikkuzum, anlattiklarina cok sasirdim, hakikaten.
Ikizlerin yaninda hamile annelerini gordugumde aklima 'ne guzel' demekten baska birsey
gelmez sanirim. Ayrica ikiz ve bir bebek hatta bir bebek daha bakmak zor mu ya?
Sayica az nufuslu ailede buyuyenler icin sasirtici oluyor demek.
Hakkinizda hayirlisi (hatta bence cokkkk guzeli olmus) olsun.
Saglikla buyutun bebeklerinizi...

çok teşekkür ederim..insanlarımız az düşünüp çok konuşuyorlar o yüzden böyle oluyor..halbuki benim derdim sizi mi gerdi di mi..annem şimdiki aklım olsa 2 tane daha yapardım der hhep biz 2 kardeşiz..evet herkes aynı düşünmek zorunda değil ama her düşündüğünü de söylememek gerek di mi..herkese çocuklarıyla mutlu bir ömür dilerim..en önemlisi sağlık o olamzsa hiçbir şeyin tadı yok..

ayy tekrr bu konuyu gördüm de ne güzel oldu yaa..önce acıyanlar şimdi nasıl güzeeeeel diyorlar.çok şanslısın diyorlar.o kadar sevimli bir bebeğim var ki şimdi herkese gülücük dağıtıyor çok mutlu bir bebek.1 yaşına geldi çok güzel bir şey.istemeden hamile kalırsanız yani benim gibi.hiç üzülmeyin göbek atın hatta.ben üzüldüğüm için çok pişmanım.keşke bakmaya gücüm yetse yaşım genç olsa bir daha yapardım.var mı bebekten çocuktan güzeli yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…